parfüm şişesi koleksiyonu

crescentmoon

¢яєѕ¢єηт
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
3.348
3
316
İçel Mersin
kızlar benden başka yapanlarda vardır eminim. benim parfüm şişesi koleksiyonum var. çok orjinal, değişik şişesi olan parfümler var. çok seviyorum yaa hihoyyyt

harika bi ugras bencede:)
bende siseleriyle beraber parfümleride biriktiriyorum,evet benimki aslinda hic iyi degil cünkü cok sevdigim begendigim kokulari kullanamiyorum ama siselerimi öyle görünce cok mutlu oluyorum:)))demekki ben daha türümün son örnegi degilmisim,cok sevindim:)

bende de var o hastalık hihoyyyt
yalnız annem geçen bayram temizliğinde 2 poşetini atmiş senağlama
neymiş goruntu kirliliğiymiş deli işiymiş
ay bu kadın beni öldürücek senağlama

kalabalık evlerde herkesin bir koleksiyonu oldugunu düsünsenize erkeklerin pul koleksiyonu kızların parfüm sisesi anneler birazda haklı eskimedigi icin atılamayanlar hatırası olanlar az gerekli olanlar evler dolup kalıyor onlarda ev temizlerken atıyorlar benim yaptıgım gibi evlenince anlarsınız onları ve hak verirsiniz kızmayın bence

odamı kendim temizliyorum yahu
ben onun dantellerini atsam iyi mi olar yanidelikafadulden

ben hiç sevmiyorum ya benimde amcamın karısın aşağıdaki listede yazdıklarımın hepsinin koleksiyonu var ve evi küçük olduğu halde ve çok kalabalık yapıyo
-parfüm şişesi
-içki şişesi
-taş
-mıknatıslı dolap süsü
-düğme
-renkli ip
-kavanoz
-sigara
-para
-pul
-kalem
-bardak
ve daha niceleri yemin ederimki kadın herşeyin koleksiyonunu yapıyo

kıs ben evliyim ama yinede yapıyorum. evde kalabalığı hiç sevmem ama parfüm şişelerimin yeri ayrı. vitrinimin en alt kısmını ayırdım onlar için :roflol:
birde ben içleri dolu halde koleksiyon yapamam sanırım, sıkmadan duramam ben onları :roflol: birde o parfümler durdukça bozulur, kokusu değişir, en iisi boş şişe :teytey:

bende bi parfüm koleksyoncusuyum gurbaa benimde yarısı yok oldu ama sebebi annem değil
sanırım her gelen kafasına göre bi hatıra seçip gittiklava:

benimde iştahım kaçtı :çok üzgünüm: senelerce biriktir sonra elalem alsın gitsinkötükedihüso

Hanımlar resimlerini koyun görelim yahu... (benim gibi bi parfüm delisi niye koleksiyon yapmıyo acaba..?)

koleksiyonculuk neden kaynaklanıomuş biliomusunuz ?
cocukların kaka eğitiminde sıkıntılı bir dönem gecrimesinden cok ilginç bi araştırma gibi geldi bana
insan o dönemi sıkıntılı atlatırsa ya cok müsrif oluyormuş ya da koleksiyoncu

Bende bi ara yapıyordum ama sonra baktım ki çok gereksiz ve çok yer kaplayan bir iş hepsini attım.

:roflol: :roflol: :roflol:
ayy çok güldüm, kaka eğitimiyle nasıl bir bağlantısı varmış acep :uhm:

bende düşünmüştüm bu koleksiyon işini ama sonra vazgeçtim şişeler hep aynı olunca zevki çıkmıyor:dance:

bende saklıyodum şişeleri. sonra bu yaz temizliğinde baktım boşuna bayağı geniş bi yer kaplıyolar. tuttum hepsini attım. şimdi kimbilir nerdeler:))))))

aynen benim de var:)) bu zamana kadar kullandığım tüm parfümlerin şişeleri duruyor baya da kalabalıklaşıyor:) hatta sırf şişesini beğendiğim için parfüm aldığım bile oluyor britney spears'ın curious parfümünin şişesine vurulup almıştım..ve oriflame in miss o adında fısfıslı şişesi olan parfümünü de aynı şekilde.. havaalanlarından minyatür parfümleri de topluyorum..
bir de minyatür içki şişelerine hastayım onları da biriktirmeye başladım parfümlerin yanında:)

cressss kıızzz
nereye koyuyon onca parfüm şişesiniii
ben tam parfüm canavarıyım
bitirp şişeleri göndereyim istersen >:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…