- Konu Sahibi crescentmoon
kızlar benden başka yapanlarda vardır eminim. benim parfüm şişesi koleksiyonum var. çok orjinal, değişik şişesi olan parfümler var. çok seviyorum yaa hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
odamı kendim temizliyorum yahukalabalık evlerde herkesin bir koleksiyonu oldugunu düsünsenize erkeklerin pul koleksiyonu kızların parfüm sisesi anneler birazda haklı eskimedigi icin atılamayanlar hatırası olanlar az gerekli olanlar evler dolup kalıyor onlarda ev temizlerken atıyorlar benim yaptıgım gibi evlenince anlarsınız onları ve hak verirsiniz kızmayın bence
kalabalık evlerde herkesin bir koleksiyonu oldugunu düsünsenize erkeklerin pul koleksiyonu kızların parfüm sisesi anneler birazda haklı eskimedigi icin atılamayanlar hatırası olanlar az gerekli olanlar evler dolup kalıyor onlarda ev temizlerken atıyorlar benim yaptıgım gibi evlenince anlarsınız onları ve hak verirsiniz kızmayın bence
koleksiyonculuk neden kaynaklanıomuş biliomusunuz ?
cocukların kaka eğitiminde sıkıntılı bir dönem gecrimesinden cok ilginç bi araştırma gibi geldi bana
insan o dönemi sıkıntılı atlatırsa ya cok müsrif oluyormuş ya da koleksiyoncu
Hanımlar resimlerini koyun görelim yahu... (benim gibi bi parfüm delisi niye koleksiyon yapmıyo acaba..?)