- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
- Konu Sahibi Makyajkolik13
günlük kişisel bakımını ihmal etmeyen biri çok fazla kokmaz sanmam
Parfüme heves ediyorum. Kozmetik delisi bir kişi olarak kisisel bakım zaten vazgeçilmezim benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günlük kişisel bakımını ihmal etmeyen biri çok fazla kokmaz sanmam
Benim alerji durumum olabilir. Hamilelikte yaşanıyor bu durum çoğu kişide ama bende öyle bişey söz konusu değil canım. Bir yıldan fazla oldu bu rahatsızlığım.bende de hamilelikte başladı bu parfüm kullanma takıntısı. bir arkadaşım asansörde sıktı, akşama kadar gidip mescitte yattım, eşarbımı pencerenin dışına astım. üstümdekiler bile çıkarmayı düşündüm de gelen giden olur diye çıkaramadım. zor yani. hatta sabah bira koşturdum terledim şu an işteyim ve kendi kokuma bile tahammülüm olmuyor. yani koku hassasiyeti oluştu bende hamileliğimde. oğlum 3 yaşında hala devam ediyor bu durum.
kozmetik mi ????ben yanlış yerdeyimParfüme heves ediyorum. Kozmetik delisi bir kişi olarak kisisel bakım zaten vazgeçilmezim benim
Benim alerji durumum olabilir. Hamilelikte yaşanıyor bu durum çoğu kişide ama bende öyle bişey söz konusu değil canım. Bir yıldan fazla oldu bu rahatsızlığım.
aynen kendi kokunuz olsun sizi seven kokunuzuda severNickine HİÇ yakışmadı
Bende böyleyim aman boşver temiz temiz deodorant sık yeter.
Kadın dediğin illa parfüm mü kokacak?
Bayılırım makyaja. Kalem beni kesmiyor pekkozmetik mi ????ben yanlış yerdeyim
hayatımda kullandığım tek kozmetik ürünü bir kalemdir
bazen çok sade kalıyor olsamda seviyorum bu halimi
çirkin kadın yoqtur bakımsız kadın vardır
E ne güzel işte boşver kimyasalı üzerine boca etmiyorsun ne güzel Aslında o yumuşatıcılarda çok masum değil ama işte daha iyi bi alternatifim yok ne yazık kiKullanıyorum canım limon kokulu buldum bir tane onu kullanıyorum hafif olduğu için.
Koltuk alti deolari yada spray kullanabilirsin canim olmadi güzelce tuzlan
Evet evet hiç yakışmadı.. Malesef özlüyor insan güzel koku sürünmeyi.Nickine HİÇ yakışmadı
Bende böyleyim aman boşver temiz temiz deodorant sık yeter.
Kadın dediğin illa parfüm mü kokacak?
ewt olabilir. ben de hamilelikte oluştu 3 yıldır gitmedi. acaba bendekinin açıklaması nedir??. parfüm sıkanlara özeniyorum o derece
farklılıklar dünyanın renkleri tek renk bir dünya çekilmezdiBayılırım makyaja. Kalem beni kesmiyor pek
bende de var ama sizinki kadar ağır değil başımı ağrıtır midemi bulandırır ağır kokular en iyisi bebek kolonyaları hem hafif hem keskin bulantıya filan birebir
Yumuşatıcıyı bulana kadar da makinem kafayı yediydi yani. Sürekli koku değişiyor. Bende bunalmıştım aramaktan.E ne güzel işte boşver kimyasalı üzerine boca etmiyorsun ne güzel Aslında o yumuşatıcılarda çok masum değil ama işte daha iyi bi alternatifim yok ne yazık ki
Bakalım umarım bende kendime göre bir koku bulurum canım.Aynı şikayetler birkaç yıldır bendede var. Bende artık bebek kolonyalarından kullanıyorum. Çok hafif ve hoş kokuyor benide rahatsız etmiyor
Renk iyidirfarklılıklar dünyanın renkleri tek renk bir dünya çekilmezdi