• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm Kullanamıyorum

aromalı kokular kullanma. aynı şekilde baharatlılar da dahil. fresh kokulara yönelebilirsin. Ben de paarfüm kullanmıyorum hem kokuları ağır geliyor hem de cildimi kızartıyor. Victoria secret'ın vücut spreyleri var. onları kullanıyorum. hem fresh oluyor hem de aşırı bi kalıcılığı olmadığı için bunaltmıyor.

Benim de yolculukta olursa ,ağır bir parfüm kokusu olursa rahatsız olurum,normalde severim.Benim de çamaşır suyu,sigara kokusu başımı ağrıtır,midemi bulandırır.Parfüm alerjisi diye bir şey var.Belki alerjin vardır.Alerji polikliniği oluyor araştırma hastanelerinde ,öyle bir bölüme gidebilirsin,alerji, testi yaptırsan iyi olur.
Doğru diyorsun olabilir. Yoksa çekilmez bu böyle her zaman tetikteyim valla gına geldi.

Bende bol bol limon kokluyorum. Mandalina kokluyorum içim açılıyor.
Parfümü boca eden insanlara çok kızıyorum keşke biraz düşünceli olsalar. Özellikle toplu taşımalarda.

Bodrum mandalinali kolonya süper oluyor.. Burunlari alisiyor tabi nasıl koktuklarini bilseler kendilerinden kacarlar da işte.. ter kokusu daha fena çarpıyor beni bari parfüm diyorum bazen..

T
aromalı kokular kullanma. aynı şekilde baharatlılar da dahil. fresh kokulara yönelebilirsin. Ben de paarfüm kullanmıyorum hem kokuları ağır geliyor hem de cildimi kızartıyor. Victoria secret'ın vücut spreyleri var. onları kullanıyorum. hem fresh oluyor hem de aşırı bi kalıcılığı olmadığı için bunaltmıyor.
Teşekkür ederim önerin için canım. Denicem söylediğini. Bi cesaret bakıcam artık

Bodrum mandalinali kolonya süper oluyor.. Burunlari alisiyor tabi nasıl koktuklarini bilseler kendilerinden kacarlar da işte.. ter kokusu daha fena çarpıyor beni bari parfüm diyorum bazen..

Aynen çok kötü oluyor hiç çekilmiyor hele yaz aylarında. Allahımmm kaçmak istiyorum.

Marka olarak bisey onermek istemiyorum, hoşlaşmazsin diye ama manolya ve frezya kokulari cok hos ve hafif oluyor. Bu iceriklerdeki parfumleri deneyebilirsin.

yanlız değilsin bu konuda
ben sevmem parfüm kokusunu dokunmuyor ama rahatsız ediyor heleki doğaya verdiği zararlar düşününce değermi diyorum
apatman 7 katlı bazen bir hatun sürüp sürüp kokuları çıkıyor günlük apartmanın koku ihtiyacını karşılıyor mübarek kokununda bir dozu olur
çok şey kaybetmiyoruz

Hanımlar düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Yaklaşık bir yılı geçkin süredir parfüm kullanamıyorum, dokunuyor. Ne kadar denediysem de olmuyor. Hemen midem bulanıyor, başıma ağrı giriyor.
Cesaret edip farklı kokulara yöneliyorum sonuç yine aynı.
Yanımdan biri geçse dahi onun parfümüne de tahammül edemiyorum.
Çok defa bu yüzden dolmuşlardan inmek zorunda kaldığım oldu bulantımdan.
Var mı böyle bir rahatsızlığı olan ?
Hastanede hangi bölüme görünmem lazım bunun için fikri olan varmı paylaşırsanız memnun olurum...
Ben de pek kullanamıyorum ara sıra kullanıyorum kolonya bile pek nadir bir aralar boyun kısmında lekeler olmuştu doktor mantar olduğunu söylemişti parfüm,kolonya kullanmamı istemişti.Birde faranjit var çocukken de bronşit geçirdim 7 yıl kadar sürdü onunda etkisi var mı bilmiyorum nefesimi kesiyor gibi oluyor.

Marka olarak bisey onermek istemiyorum, hoşlaşmazsin diye ama manolya ve frezya kokulari cok hos ve hafif oluyor. Bu iceriklerdeki parfumleri deneyebilirsin.
Tamam bebeğim denicem söylediklerini. Çok lazım oluyor. İnsan hali terliyoruz bir nebze de olsa iyi geliyor.

yanlız değilsin bu konuda
ben sevmem parfüm kokusunu dokunmuyor ama rahatsız ediyor heleki doğaya verdiği zararlar düşününce değermi diyorum
apatman 7 katlı bazen bir hatun sürüp sürüp kokuları çıkıyor günlük apartmanın koku ihtiyacını karşılıyor mübarek kokununda bir dozu olur
çok şey kaybetmiyoruz

İşte bende buna sinir oluyorum. Çevrelerindeki insanları düşünseler böyle olmayacak. Yazık yazık binipte inmek zorunda kaldığım dolmuş paralarına, yıldım artık..

Ben de pek kullanamıyorum ara sıra kullanıyorum kolonya bile pek nadir bir aralar boyun kısmında lekeler olmuştu doktor mantar olduğunu söylemişti parfüm,kolonya kullanmamı istemişti.Birde faranjit var çocukken de bronşit geçirdim 7 yıl kadar sürdü onunda etkisi var mı bilmiyorum nefesimi kesiyor gibi oluyor.

Çok değişik bir hassasiyet evet. İnsanı hayata küstürecek cinsten bu şey. Migrenle alakası olabilir mi bilemiyorum. Ne derece doğrudur.

Hmm bunu bilmiyordum. Migren denince benim aklıma şiddetli tutan,uzun süren baş ağrıları geliyor.

aynen ama bir tetikleyicisi oluyor illaki..
herkeste aynı derecede ağrı olacak yataklara düşürecek diye birşey söz konusu değil..
mesela benim regl kaynaklı migrenim var.. ya öncesinde ya regl dönemimde 2 günüm off geçiyor resmen..
üstelik eskiden yoktu son 3 senedir var..
sizin ki migrense zamanla şiddetlenebilir bence doktora gidin..

İşte bende buna sinir oluyorum. Çevrelerindeki insanları düşünseler böyle olmayacak. Yazık yazık binipte inmek zorunda kaldığım dolmuş paralarına, yıldım artık..
maalesef öyle çoğu ter kokusunu saklamak için sürülen kokular arkadaş kokuyorsan duş alacaksın kıyafetlerin ter kokmayacak bu kadar basit

aynen ama bir tetikleyicisi oluyor illaki..
herkeste aynı derecede ağrı olacak yataklara düşürecek diye birşey söz konusu değil..
mesela benim regl kaynaklı migrenim var.. ya öncesinde ya regl dönemimde 2 günüm off geçiyor resmen..
üstelik eskiden yoktu son 3 senedir var..
sizin ki migrense zamanla şiddetlenebilir bence doktora gidin..
Haklısın cnm. Nöroloji uzmanına gözükmem gerekecek sanırım.

maalesef öyle çoğu ter kokusunu saklamak için sürülen kokular arkadaş kokuyorsan duş alacaksın kıyafetlerin ter kokmayacak bu kadar basit
O anlamda demedim ki gün içinde insan terliyor çalışırken. Durun ben bir eve gidip duş alıp geleyim diyemiyorsunuz ki.

Back