Ben evidence kullanıyorum muhteşem bir koku kapalı kutuydu değil mi bozuk olma ihtimali yoktur sanırım.Kızlar yves roche dan parfüm aldım. So elixir diye kadın yok tam kış kokusu ödüllü bi parfüm övdü. Bende aldım. Ama üzerime sıkınca aşırı ağır geldi. Şu anda da hem baş ağrısı hem bulantı var. Attım bi kenara parfümü. Değişimde yapamam. Acaba geri götürsem versem başka bi kokunun ordaki testerıyla değişmezler miyada çöpe atacam öyleki kapağını dahi açamam. Çok tiksindim
Parfüm zararlı kullanmayın şu kokuları
Başka bir şubesinden değişim yapın o halde. Ben olsam aynı yerde beğenmedim der değiştirirdim. Hiç zorunda hissetmeyin kendinizi. Beni de hasta eder parfüm kokusu
Ben evidence kullanıyorum muhteşem bir koku kapalı kutuydu değil mi bozuk olma ihtimali yoktur sanırım.
Degişemezseniz satmayı deneyin derim fiyatını biraz düşük tutarsınız ya da hediye edin.
Ben de agır koku sevmeyenlerdenim ve durumunuzu çok iyi anlıyorum.
Daha çiçeksi kokular tercih edin bahar kokuları.
Denemeden almak risk oluyor bazen
Vallahi o mağazanın tutumunu bilemiyorum ama fişinizle birlikte değiştirmeleri gerek. En azından şansınızı deneyin. Mağaza değişim yapmazsa müşteri hizmetleri ile görüşün belki onlar yardımcı olurAçtım ama değişirler mi ki
Parfüm öneri ile alınmaz ama ya,
Ten renginize göre değişir falan,
Denemeden de asla alınmaz.
Vallahi o mağazanın tutumunu bilemiyorum ama fişinizle birlikte değiştirmeleri gerek. En azından şansınızı deneyin. Mağaza değişim yapmazsa müşteri hizmetleri ile görüşün belki onlar yardımcı olur
Hiç olmadı diyelim atma yine de. Dedikleri gibi sat olmazsa.Bi gidip şansımı deneyim yoksa çöpe atıcam. Kendi. Sevmediğim bişeyi başkasına hediye de veremem
Hiç olmadı diyelim atma yine de. Dedikleri gibi sat olmazsa.
Sırf parfüm sıkıyor diye sevdiğim bir komşuma gitmemeye karar vericem neredeyse o derece rahatsız oluyorum bende. Hatta o parfüm satan yerlerde nasıl çalışabiliyorlar hayret ediyorum. İnsanlar keşke kendilerine kadar sıksa parfümlerini.Satmayı denerim belki. O kadar tiksindimki direk atasım var. Hala fenayım. İlk defa böylr bişey yaşıyorum
@karamelize83 merhaba..
Ben de evidence kullanıyorum. Hem hafif hem hoş kokuyor. Firmanin musteri temsilcisine mail atmayı deneyin. Magaza sorumluları calisan personel oldugundan onlar geri almak istemeyebilir. Veya direkt magaza müdürü ile iletisime gecmeyi deneyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?