Parfüm beni hasta etti:(

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Kızlar yves roche dan parfüm aldım. So elixir diye kadın yok tam kış kokusu ödüllü bi parfüm övdü. Bende aldım. Ama üzerime sıkınca aşırı ağır geldi. Şu anda da hem baş ağrısı hem bulantı var. Attım bi kenara parfümü. Değişimde yapamam. Acaba geri götürsem versem başka bi kokunun ordaki testerıyla değişmezler mi:( yada çöpe atacam öyleki kapağını dahi açamam. Çok tiksindim :(

Kızlar yves roche dan parfüm aldım. So elixir diye kadın yok tam kış kokusu ödüllü bi parfüm övdü. Bende aldım. Ama üzerime sıkınca aşırı ağır geldi. Şu anda da hem baş ağrısı hem bulantı var. Attım bi kenara parfümü. Değişimde yapamam. Acaba geri götürsem versem başka bi kokunun ordaki testerıyla değişmezler mi:KK43: yada çöpe atacam öyleki kapağını dahi açamam. Çok tiksindim :KK43:
Ben evidence kullanıyorum muhteşem bir koku kapalı kutuydu değil mi bozuk olma ihtimali yoktur sanırım.

Başka bir şubesinden değişim yapın o halde. Ben olsam aynı yerde beğenmedim der değiştirirdim. Hiç zorunda hissetmeyin kendinizi. Beni de hasta eder parfüm kokusu :KK43:

Degişemezseniz satmayı deneyin derim fiyatını biraz düşük tutarsınız ya da hediye edin.
Ben de agır koku sevmeyenlerdenim ve durumunuzu çok iyi anlıyorum.
Daha çiçeksi kokular tercih edin bahar kokuları.
Denemeden almak risk oluyor bazen

Anlatın baş dönmesi yapıp ağır geldiğini.değişirler. öyle basit bir firma değil.musteri memnuniyeti önemli onlarda.

Degişemezseniz satmayı deneyin derim fiyatını biraz düşük tutarsınız ya da hediye edin.
Ben de agır koku sevmeyenlerdenim ve durumunuzu çok iyi anlıyorum.
Daha çiçeksi kokular tercih edin bahar kokuları.
Denemeden almak risk oluyor bazen

Aynen ya aşırı pişman oldum. Çiçeksi kokular kesinlikle ağır kokular bana göre değil

Parfüm öneri ile alınmaz ama ya,
Ten renginize göre değişir falan,
Denemeden de asla alınmaz.
Ben şekerli ve baharatlı kokuları asla kullanamam,esmer ten kokusudur onlar ve bayıltır beni

Vallahi o mağazanın tutumunu bilemiyorum ama fişinizle birlikte değiştirmeleri gerek. En azından şansınızı deneyin. Mağaza değişim yapmazsa müşteri hizmetleri ile görüşün belki onlar yardımcı olur

Bi gidip şansımı deneyim yoksa çöpe atıcam. Kendi. Sevmediğim bişeyi başkasına hediye de veremem

Satmayı denerim belki. O kadar tiksindimki direk atasım var. Hala fenayım. İlk defa böylr bişey yaşıyorum:KK43:
Sırf parfüm sıkıyor diye sevdiğim bir komşuma gitmemeye karar vericem neredeyse o derece rahatsız oluyorum bende. Hatta o parfüm satan yerlerde nasıl çalışabiliyorlar hayret ediyorum. İnsanlar keşke kendilerine kadar sıksa parfümlerini.
Laf lafı açtı yalnız :KK45: yani çok iyi anlıyorum seni...

@karamelize83 merhaba..
Ben de evidence kullanıyorum. Hem hafif hem hoş kokuyor. Firmanin musteri temsilcisine mail atmayı deneyin. Magaza sorumluları calisan personel oldugundan onlar geri almak istemeyebilir. Veya direkt magaza müdürü ile iletisime gecmeyi deneyin bence.

@karamelize83 merhaba..
Ben de evidence kullanıyorum. Hem hafif hem hoş kokuyor. Firmanin musteri temsilcisine mail atmayı deneyin. Magaza sorumluları calisan personel oldugundan onlar geri almak istemeyebilir. Veya direkt magaza müdürü ile iletisime gecmeyi deneyin bence.

O da olabilir bakalım inşallah yardımcı olurlar. Uyudum uyandım hala kokusu aklıma geldikçe midem bulanıyor

Okurken benimde midem bulandı :KK48:
Cok sevmem parfüm kokularını :KK1:
Şu koklaya koklaya begenenlere hayret ediyorum.

Back
X