Parfüm beni hasta etti:(

O ağır bi koku yalnız

Ben de bi defa çikolatalı bi koku almıştım
Allahım o nasıl ağır bişey öyle öğğğğ
Bi kere sıktım aynı size olanlar oldu
sonra dolabın tepesine kaldırdım
Aylarca durdu
Ne zaman gözüm oraya takılsa burnuma o iğrenç koku geldi
Baktım olmayacak attım çöpe

Elixir de nerden baksan 150 tl dir
Ya değiştirin ya da artık birine hediye edin

Amore gibi bi parfüm var orada harika kokuyor
Üstünde kalp olan bi şişesi var
Hafif ve ferah
Değişim yaparlarsa ona bakın

105 tl ye aldım indirimle. Çok güzel kokuları vardı gittim bunu aldım mağazaya gitmeyede çekindim. Sizin yaptığınız gibi uzak bi köşeye kaldırdırm parjümü. Napsam bilmiyorum

105 tl ye aldım indirimle. Çok güzel kokuları vardı gittim bunu aldım mağazaya gitmeyede çekindim. Sizin yaptığınız gibi uzak bi köşeye kaldırdırm parjümü. Napsam bilmiyorum

Çekinecek ne var canım, ağır geldi baş dönmesi yaptı değiştirmek istiyorum diyeceksiniz. Fişi ve kutusunu atmamış olmalısınız yalnız. Parayı veren sensin kardeşim, müşteri sensin. Bırak firma senden çekinsin. 1 haftayı geçirmeden değiştirin hemen.

Atmadım fisini. Haklısınız en azından şansımı deniyim

Çok koklamışsanız nasıl kokuyor diye haddinden fazla baş ağrısı yapması kaçınılmaz tabi. Ödüllü diye de her parfümü almamak gerek. Öyle ödüllü parfümler var ki nasıl ödül almışlar acaba diye insan düşünmeden edemiyor
Yves Rocher un kokuları genelde ünlü parfümlerin kokuları. Evidence çok başarılı mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…