- Konu Sahibi parfumaski
-
Cashmere ve cashmere black misti yorumlayablr mısınız.hangısı daha hafıf krem gbı pudra gıbı kokuyor
Canım Givenchy parfümleri hakkında ne düşünüyorsun?
Ne düşünüyorsun derken, beğeniyormusun ve sevdiğin kokuları hangisi demek istemiştim canım, ki zaten sen gayet güzel cevaplamışsın =)canım açıkcası soruyu net anlamadım ama yine de elimden geldiğince cevaplayacağım.
Givenchy tabi ki kalitesini ispatlamış yıllardır parfüm piyasaya süren ve tutulan bir marka bu yüzden tabiki her zevke göre farklı katagoride parfüm yaratıyorlar.Ki bu yaratıcılar sadece bir marka için çalışmıyor.Burun denen bu insanlar her marka için parfüm yaratıyorlar ve hepsinin ayrı tarzları var.Bu yüzden bir markanın parfümlerini tek bi katagoride sınırlandırmak imkansız oluyor :)
Givenchy de benim sevdiklerim play serisi ve ne kdr kullanamasam ve ağır bulsamda bence bir klasik organza ve tabiki pi :) açıkcası bayan serisinde aşık oldum dediğim bir parfümü yok,erkekte sadece pi'den ötürü çok başarılı buluyorum.Kalıcılık dersen o zaten markaya değil parfüme göre değişir.kullanılan esans esastır :)
Givenchy tabiki kendini ispatlamış ve kaliteli bir marka yani beğendiğin bir kokusu çıkarsa hiç çekinme al derim ben :) umarım yardımcı olabilmişimdir
Ne düşünüyorsun derken, beğeniyormusun ve sevdiğin kokuları hangisi demek istemiştim canım, ki zaten sen gayet güzel cevaplamışsın =)
Absolutely Irresistible'ını nasıl buluyorsun peki?
canım bu defa beni zayıf yerimden vurdun :) dkny 'un parfümleri beni hiç çekmez o yüzden adını ccok duysam da ikisine de hiç elim gitmedi hiç denemedim bu yüzden hiç bir yorum yapamayacağım maalesefama listeme yazdım bu eksikliği doldurmam lazım :)
anladım canım bende cıktgmda denicem yorumlarımı paylaşırım burda:)
bu topiği çok sevdim valla ben
iki kokuyu merak ediyorum.
loverdose ve aqua di yanlışyazmadıysam
biliyorsan söylermisin
chanel chance hakkında ne düşünüyorsunuz.ben esmer tenliyim.ağır kokuları pek sevmiyorum.bu koku hoş gibi sanki.sizce?
Canım burberyy body, noa, armani she, c.k shock (yeni) givenchy hot couter bu kokuları koklamalısın. Aradığın tarzdalar :)dün gittim parfümeriye ama bulamadım cashmere'i dkyn'ın başka parfümleri var dediler :44:
lacoste pour femme aldım
hoş hafif bi kokusu var hemde acayip kalıcı
ama hala aradğm krem gibi pudra gibi kokanı bulamadım
Canım burberyy body, noa, armani she, c.k shock (yeni) givenchy hot couter bu kokuları koklamalısın. Aradığın tarzdalar :)
dün gittim parfümeriye ama bulamadım cashmere'i dkyn'ın başka parfümleri var dediler :44:
lacoste pour femme aldım
hoş hafif bi kokusu var hemde acayip kalıcı
ama hala aradğm krem gibi pudra gibi kokanı bulamadım
canım benim sana sölediğim bi kaçtane vardı onlara hic bakmadınmı ?
canım çok teşekkür ederim iltifatın için :)
gelelim parfümlere pur blanca'yı biliyorum cok net bi şekilde çiçeksi bir koku ,bath and body works açıldığında koşturarak gidip herseyi denemiş not almıştım aynı cherry blossomdan bahsediosak onu daha çok sevdiğimi söyleyebilirim.Adı üstünde japonlarla alakalı bikere ,meyvemsi başlayıp çiçeksi odunsuya dönüşüyor demişim (tabi bi kere kokladığımdan koku çok net değil burnumda blog için aldığım nottan buldm hatam olabilir şimdiden affola)fakat bu ikisininde karamel/şeker kokularıyla pek bir bağlantısı yok onu ayrı bir tur olarak seviyorsun diye anladm ben :))
ilk olarak kiraz çiçeği sevdiğine göre :)
yves saint lorent :young sexy lovely
nina ricci :cherry fantasy
ve tabi dior miss cherie diyeceim (ki bu daha kalıcı olur sanki)
karamel /şekere gelirsek daha dün denedim bir kokuyu birazcık floralda geldigi icin ilk olarak onu söylüyorum ysl al extreme (şekerli meyveli)
princess night vre wang şekerli vanilyalı diyebilirim :)
not ettiklerinin yanına bunları da ekle yine beğenmezsen başka secenekler buluruz :))
Herkese merhabalar ben bu siteyi hep üye olmadan takip ettim,bu kadar çeşitli bilgiyi başka hiç biryerde bulamazdım sanırım.Benim takıntımsa parfüm :) Giderim,kokalrım denerim bir servet harcamışımdır parfüm aşkına.Takip ettiğim kadarıyla parfüm arayanlar merak edenler çok fazla ve bende bu konuda elimden geldiğince yardımcı olabilirim aynı zamanda bir blog yazıyorum bunn hakkında meraklıları için fakat site adı paylaşmak sanırım yasak bu sebepten paylaşamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?