Parfüm arayanlar,merak edenler,sevenler bakmadan geçmeyin :)

bende kalıcı bi parfüm istiyorum önerileriniz**

şimdi kalıcı derseniz ben addict,hypnotic poison,ck secret obession,alien,chanel no 5,organza vs derim cunku bunların kalmayacagı ten yoktur herhalde:) ama sizin cilt tipiniz nasıl nasıl koku seviyorsunuz en cok hangisi kalıcı olmustu söylerseniz en azından daha iyi tahmin yurutebilirim .:)

chanel chance hakkında ne düşünüyorsunuz.ben esmer tenliyim.ağır kokuları pek sevmiyorum.bu koku hoş gibi sanki.sizce?

chanel chance hakkında ne düşünüyorsunuz.ben esmer tenliyim.ağır kokuları pek sevmiyorum.bu koku hoş gibi sanki.sizce?

chance'ın güzel bir koku olduğuna kesinlikle katılıyorum.esmer tenlerde gittiğide çok oluyor fakat tek sorun çok kullanılıyor olması,yani pek bir özelliğini bırakmadılar bence.hypnotic poison,rush ve chanel maalesef aynı akıbete uğradı.eğer çok kişi kullanmasın takıntısına sahipseniz (ben sahibim maalesef) yeni bir trend cıkana kadar arayıslara devam bence :)

anladım canım daha fresh kokular tarzın içlerinde mutlaka seveceğin çıkar :) hatta alakasız ama turunçgil ve odunsu kokuların karıştığı bir parfüm denemek istersen ck in2u her derim farklı ama sevebilceğini düşündüm bi an tam yazlık eğlenceli bi koku

canım benim tenimde parfüm hiç kalıcı olmuyor
böyle arabada orda burda parfümü buram buram kokan kadınlara özeniyorum:)
bir şişeyi de boşaltsam üstüme yok en fazla 10 dakika
pahalısından ucuzuna bir sürü parfüm denedim
bana kalıcı bir parfüm önersene :)

canım bende aynı dertten muzdaribim büyük ihtimalle kuru bir cildin vardır :) şahsen bu kadar meşhur olmadan önce uzun yıllar hypnotic poison kullandım maalesef parfümümden oldum kalıcı dersen addict,bvlgari jasmin noir ,angel,chanel no 5 ,idylle (guerlain),diesel fuel for life (kahverengi şişe) ve jadore geliyor aklıma ama tenin nasıl bilmiorum bundan hangisi yakısır emin olamıorum :)

canım bende aynı dertten muzdaribim büyük ihtimal kuru bir cildin vardır ben uzun yıllar hypnotic poison kullandım ama bu populerliginden oturu bırakmaz zorunda kaldım ((

kalıcı dediklerimse
-addict
-bvlgari jasmin noir
-ck secret obsession
-angel
-jadore (ciceksi genelde beyaz tenlerde daha kalıcı)
-organza
-chanel no 5
-diesel fuel for life (kahverengi şişe)

ne tarz koku sevdiğini söylersen daha farklı seceneklerde soyleyebilirim

teşekkür ederim
bazılarını denemedim ama denediklerim var aralarında
önerdiklerini de deneyeceğim:)

Cashmere ve cashmere black misti yorumlayablr mısınız.hangısı daha hafıf krem gbı pudra gıbı kokuyor

ben kurabiye,bisküvi,vanilya karışımı bir parfüm istiyorum.Ama küçük bir şehirde olduğumuz için orjinal marka yok.Marketlerde satılan,ya da sansiro gibi açık parfümlerde de bulabileceğim bir parfüm önerir misiniz?

Tsk ederim tatlim.
Bodyshoptan lici ciceginin body butterini almistim.
Muhtesem kokuyor, bayiliyorum o kokuya,
Belki parfumude vardir diye dusundu..

Peki, Tommy Dreaming ve Tommy peach blossem'e yakin bir koku varmi bildigin?

Canım öncelikle süpersinn,söylemeden geçemicem..Ben JAPANESE CHERRY BLOSSOM a body shop ın benzer bir koku arıyorum.. Ayrıca avonun bilmem bilirmisin ama purblancasınıda vazgeçilmez olarak yıllardır kullanırımm.Bazen karamel ve şeker kokuları kullanırım.Ama tek vazgeçilmezim cherry blossom.Hem çiçek hem ferah bir koku olsun hemde kalıcı olsun istiyorumm.Benimde cildim kuru ve parfüm kalmıyorr maaleseff.Aslında bunlara bakarakk bana kalıcı birşeyler önerebilirmisinn.Daha önce kızlara yazdıklarını not aldım,pc den çıktı alıp elimde öyle gidicem mağazalara Valla bana şimdiden çok yardımcı oldunn tekrardann ekliyorumm süperrsinn..Blog içinde eğer tamamlarsan mesaj sayını at banada özelden çok isterim..Öpüyorumm..

canım öyle bir karışım istemişsinki :) aslında var ama söylediklerin ağır bir koku verir aroma olarak :)

fleur de chocalat molinard :açıkcası türkiyede satılırmı bilmiyorum çikolata kokusuna bayılan bir arkadaşım getirmişti yurtdışından bildiğin karamelli çikolata kokuyor :)
birde black (orchid tom ford):buda orkide ve çikolata karışımı farklı bi koku pek kurabiye kokusuna benzemiyor ama :)
ayrıca the body shop ve bath and body works de bulabilirsin isimlerini net hatırlamıyorum ama ikisinde de vanilya-çikolata kategorisinde var parfüm eminim:
'angel' da vanilya ve çikolata notalarına sahip fakat çok ağır bir koku sanırım istediğin tarz daha tatlı genç bir koku.
jil sander sun deligt da çikolata-vanilya ağırlıklı bir koku

son olarak bu amerikadan bir site fakat ilginç kokuları parfüm haline getirmişler brownie,pamuk şeker hatta toz bile kokmak istersen var demeter library yazarsan göreceksin,bildiğim gratiste bi iki çeşidi vardı fakat bunlar bulunur mu emin değilim.tam istedğin gibi kurabiye kokusu da var üstelik benim dikkatimi çim kokusu çekmişti zamanında.

ben açıkcası doldurma parfümleri hiç bilmiyorum hani hangisi var hangisi yok,ama uygun istiyorsan bence the body shoptakileri yada bath and body workstekilere bir bak isimleri sitelerinde olsa gerek.(bath and body worksteki chocalate amber gibi bişeydi tam emin değilim yine de :) )

canım çok teşekkür ederim iltifatın için :)

gelelim parfümlere pur blanca'yı biliyorum cok net bi şekilde çiçeksi bir koku ,bath and body works açıldığında koşturarak gidip herseyi denemiş not almıştım aynı cherry blossomdan bahsediosak onu daha çok sevdiğimi söyleyebilirim.Adı üstünde japonlarla alakalı bikere ,meyvemsi başlayıp çiçeksi odunsuya dönüşüyor demişim (tabi bi kere kokladığımdan koku çok net değil burnumda blog için aldığım nottan buldm hatam olabilir şimdiden affola)fakat bu ikisininde karamel/şeker kokularıyla pek bir bağlantısı yok onu ayrı bir tur olarak seviyorsun diye anladm ben :))

ilk olarak kiraz çiçeği sevdiğine göre :)
yves saint lorent :young sexy lovely
nina ricci :cherry fantasy
ve tabi dior miss cherie diyeceim (ki bu daha kalıcı olur sanki)

karamel /şekere gelirsek daha dün denedim bir kokuyu birazcık floralda geldigi icin ilk olarak onu söylüyorum ysl al extreme (şekerli meyveli)
princess night vre wang şekerli vanilyalı diyebilirim :)

not ettiklerinin yanına bunları da ekle yine beğenmezsen başka secenekler buluruz :))

Tsk ederim tatlim.
Bodyshoptan lici ciceginin body butterini almistim.
Muhtesem kokuyor, bayiliyorum o kokuya,
Belki parfumude vardir diye dusundu..

Peki, Tommy Dreaming ve Tommy peach blossem'e yakin bir koku varmi bildigin?

canım tommy dreaming'in kokusunu bilmiyorum fakat peach blossom şeftali ve hindistan cevizi ağırlıklı, benzettiğimse escada sunset heat vardı hala varmı bilmiyorum böle şeftali mango fln tam tatil tropikal havası gibi bi parfümdü ben benzetmiştim :) bi bak istersen

iki kokuyu merak ediyorum.
loverdose ve aqua di yanlışyazmadıysam
biliyorsan söylermisin

canım ikisini de biliyorum fakat iki ayrı dünya bu parfümler .aqua di gio 'ya okyanus kokusunun şişelenmiş hali diyorum ki herkes öyle diyor :) ferah efil efil bir koku ki maalesef her tene yakışmıyor ben hep beyaz tenlilere yakıştırıyorum sanki bembeyaz mavi gözlü okyanus gibi insanlar kullanmalı

loverdose ise diesel'İn son parfümü biraz anason biraz baharat biraz çiçek baya baya oryantal bir koku,ben denedim tenime hic yakısmadı fakat arkadaşım kullanıyor üstelik ikimizde bugday tenliyiz onda iyi durdu.nasıl anlatayım tatlı ve baharatlı (çok değil ama orta diyebilirim) benzetme dersen lolitanın vanilyasını biraz azalt,baharatını acık daha arttık ve daha şekerli yap yakın kokular çıkar diyebilirim.cok fresh bir koku değil yani

iki parfüm o kadar ayrı katagoridelerki bu bundan daha gzel demem imkansız tamamen nasıl koku sevdiğine bağlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…