- Konu Sahibi parfumaski
-
bende kalıcı bi parfüm istiyorum önerileriniz**
chanel chance hakkında ne düşünüyorsunuz.ben esmer tenliyim.ağır kokuları pek sevmiyorum.bu koku hoş gibi sanki.sizce?
tşk ederim açıklama için ben size hoşlandğm kokuları yazayım bi fikrnz olur zaten bnm ağr koku anlayşma karşı :)
noa lacoste pour femme 212 ( sexy olan değil)davidoff cool water
bu tarz kokuları seviyorum şekerli baharatlı kokular ağır geliyor.
canım benim tenimde parfüm hiç kalıcı olmuyor
böyle arabada orda burda parfümü buram buram kokan kadınlara özeniyorum:)
bir şişeyi de boşaltsam üstüme yok en fazla 10 dakika
pahalısından ucuzuna bir sürü parfüm denedim
bana kalıcı bir parfüm önersene :)
canım benim tenimde parfüm hiç kalıcı olmuyor
böyle arabada orda burda parfümü buram buram kokan kadınlara özeniyorum:)
bir şişeyi de boşaltsam üstüme yok en fazla 10 dakika
pahalısından ucuzuna bir sürü parfüm denedim
bana kalıcı bir parfüm önersene :)
canım meyveyi biliyordum fakat çiçeğinin ne kokusunu ne de parfümünü bilmiyordumama merak ettim araştırdım anladığım birzda tatlı bi koku
mor cosmetics diye bir firmanın sadece liçi çiçeğinden ürettiği bir seri var internete lychee flowers mor cosmetics yazarsan satın alabileceğin siteleri göreceksin :) üzgünüm ancak bu kdar yardımcı olabildim ama çok güzel bir seriye benziyor :)
ben kurabiye,bisküvi,vanilya karışımı bir parfüm istiyorum.Ama küçük bir şehirde olduğumuz için orjinal marka yok.Marketlerde satılan,ya da sansiro gibi açık parfümlerde de bulabileceğim bir parfüm önerir misiniz?
Canım öncelikle süpersinn,söylemeden geçemicem..Ben JAPANESE CHERRY BLOSSOM a body shop ın benzer bir koku arıyorum.. Ayrıca avonun bilmem bilirmisin ama purblancasınıda vazgeçilmez olarak yıllardır kullanırımm.Bazen karamel ve şeker kokuları kullanırım.Ama tek vazgeçilmezim cherry blossom.Hem çiçek hem ferah bir koku olsun hemde kalıcı olsun istiyorumm.Benimde cildim kuru ve parfüm kalmıyorr maaleseff.Aslında bunlara bakarakk bana kalıcı birşeyler önerebilirmisinn.Daha önce kızlara yazdıklarını not aldım,pc den çıktı alıp elimde öyle gidicem mağazalaraValla bana şimdiden çok yardımcı oldunn tekrardann ekliyorumm süperrsinn..Blog içinde eğer tamamlarsan mesaj sayını at banada özelden çok isterim..Öpüyorumm..
teşekkür ederim
bazılarını denemedim ama denediklerim var aralarında
önerdiklerini de deneyeceğim:)
Tsk ederim tatlim.
Bodyshoptan lici ciceginin body butterini almistim.
Muhtesem kokuyor, bayiliyorum o kokuya,
Belki parfumude vardir diye dusundu..
Peki, Tommy Dreaming ve Tommy peach blossem'e yakin bir koku varmi bildigin?
iki kokuyu merak ediyorum.
loverdose ve aqua di yanlışyazmadıysam
biliyorsan söylermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?