How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

parçalanmış aile

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
kızlar paylaşmak istediğim bi durum var,nası başlıcağımıda tam bilmiyorum olayda iki aile var ilk aile boşanıyor bu ailede 2çocuk var biri kız büyük,diğeri erkek küçük sonra kadın ve erkek evleniyor tekrar erkek çocuk annede kız çocuk baba da kalıyor,erkek çocuğun üvey babasının hiç çocuğu olmadığı için çocuğu seviyor fakat bu çocuk zeka özürlü yüzde 50 yani eğitilebilir ama çocuk gibide anneside biraz öyle pek normal değil,babasının yanınd akalan kız ise üvey annesinin cadılıklarıyla yıpranıyor üvey annesinin bir kızı var çünkü onun olsun he rşey istiyo ,bu kızın belli bi evi yok göçebe gibi ordan oraya gidiyo nişanlıydı en son nişanı bozmuş ama hala seviyo nişanlısını aralarınd ane geçti bilmiyorum kız şu anda annesinde kalıyor fakat erkek kardeşiyle geçinemiyor hiç sürekli bağrış çağrış çocuk normal olmadığı için ve erkek olduğu için gücü çok fazla ablasının çocuğa gücü yetmiyor üstüne yürüyor kardeşi sürekli dövüyor falan,kızla bi kaç kere konuşmamız oldu kızda pek normal değil yani parası yok ama laptop istiyo cep telefonu özellikli olsun istiyo falan grafikle ilgili bi işi va rama sürekli iş değiştiriyo sonra yarın doğum günü ve bunu günle röncesinden söyledi durduk yerd edoğum günüm 10haziranda dedi hiç bir samimiyetimiz yokken?bu akşam da gene kavga etmişler kız bize geldi konuştuk biraz teselli edecek kelimeler bulamıyorum kızı bir yandan da samimi olmakta istemiyorum yarın da doğum günü sizce ne yapmalıyım?yarında erkenden sınavım va rgitmem gerek yani eve akşam gelicem ta,kız birde senin yerind eolmak isterdim dedi bi kaç kez yani aynı yaştayız yaşadıklaır çok zor benimde psikolojim bozuldu:bbo:

Sanırım kız baya zor durmda sanki bana yardıma ihtiyacı varmış gibi geldi. Bence yardımcı olmaya çalış ama sınırınıda koy çok samimi olma

ama cep telefonu,laptop gibi şeyler bekliyo bence o.. ufak bi hediye alabilirsin bence.. maddi olarak da çok düşük bişey olmalı bu.. hem o tarz hediyeler veremeyeceğini de anlar böylece.. çünkü öyle bişey bekliyo senden belli..
psikolojisi iyi değil diyosun.. belli zaten anlattıklarından.. üzücü bir durum ama derdine çok da ortak olmamak gerek.. sınır koymalısın mutlaka..

Back