- Konu Sahibi kaderim_48
olur walla,parayla saadet olur :)
tabii sağlığın,huzurun da yerindeyse..
para çok çok şey demek,ama herşey diil..:lepi:
günümüzde paranın önemi büyük evet...ama o kadar çok tanıdığım varki parası var ,
huzuru yok...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur walla,parayla saadet olur :)
tabii sağlığın,huzurun da yerindeyse..
para çok çok şey demek,ama herşey diil..:lepi:
parayla kaliteli yasıyorsun hayatta buyuk onem tasıyo bence huzurda onemlı tabı sadece sevgıyle karın doymuyor malesef evlenınce ınsan bunu anlıyor allah cok verip azdırmasın az veripte muhtac ettırmesın
parayla saadet olmaz,parasız da bi b.k olmaz![]()
niye olmasın ayol kaydirigubbakcemile2
parayla saadet de olur ayse de fatma da...
hatta gurbaa prenses bile olur
siz miktardan haber verin kaydirigubbakcemile
para çok önemli
malesef
helede bu günlerde ama
mutlu olmak için para şart değil bence
çevremde çok parası olan çok zengin olan
insanlar var ama mutlu değiller
herşeyden az olmalı bence
aşırısı zarar.
parayla saadet olmaz ama parasızda saadet olmaz :roflol:
Ahh ahh şimdiki aklım olsa, zengin koca bulmadan evlenmezdim. Gençlik işte, aşık olduk güya![]()
Ahh ahh şimdiki aklım olsa, zengin koca bulmadan evlenmezdim. Gençlik işte, aşık olduk güya![]()
[ı]parasızda çok paraylada saadet olmaz ama yinede para iyidir :jeyyar:[/ı]
parasız olmaz bence eskıden parada neymıs dıyen ben bıle böle dıorsam kıslar emın olun parasız olmuor :![]()
Tabi ki parayla sevdiğimizi kıyaslayamayız ama şu bir gerçekki bir evdeki en büyük huzursuzluk para huzursuzluğudur.Her konuda mutlu olan çift bile para derdine düştü mü mutluluk falan br tarafta kalır.Yani ne parayla saadet olur ne de parasızzzz![]()
Parayla saadet olmaz; ama parasız da saadet olmaz yerimseniben
bence para geçimine ihtiyaçlarına yetecek kadar varsa, çok güzel saadeti bulursun sevdiğin insanla.ama para yoksa yani daha birincil ihtiyaçlarını bile karşılayamıyosan aynı şeyi söyleyemicem....kısaca en başta saygı sevgi,sonra geçiminize yetecek kadar para...
saygılarrr...![]()