parayla saadet olmaz...sizce doğru mu?

Çok parası olup da mutlu olmayan insanlar hatrı sayılacak kadar çok.Fazlası da azı da zarar yani.Yinede hayatımızı sürdürecek ,kimseye muhtaç olmayacak kadar kazanalım diye düşünüyorum ben.Ne demişler az aşım ağrısız başım :kahve:

Para bizim için bir araç olmalı, hiç bir zaman amaç olmamalı..
Gerçekten gerekli bir şey ama parayı amaç edinip hayatı bu yönde yönlendirmemek lazım..
Muhakkak ki para gerekli parasız olmaz.. ama birinci sırada öncelikle sevgi,saygı daha sonra para gelir.

para çok önemli
malesef
helede bu günlerde ama
mutlu olmak için para şart değil bence
çevremde çok parası olan çok zengin olan
insanlar var ama mutlu değiller

herşeyden az olmalı bence
aşırısı zarar.

katılıyorum canım...parası olupda mutlu olamayan insanlar da az değil..geçinecek kadar olsa yeter...

parasız olmaz bence eskıden parada neymıs dıyen ben bıle böle dıorsam kıslar emın olun parasız olmuor ::(

bence para geçimine ihtiyaçlarına yetecek kadar varsa, çok güzel saadeti bulursun sevdiğin insanla.ama para yoksa yani daha birincil ihtiyaçlarını bile karşılayamıyosan aynı şeyi söyleyemicem....kısaca en başta saygı sevgi,sonra geçiminize yetecek kadar para...
saygılarrr...:kahve:

Tabi ki parayla sevdiğimizi kıyaslayamayız ama şu bir gerçekki bir evdeki en büyük huzursuzluk para huzursuzluğudur.Her konuda mutlu olan çift bile para derdine düştü mü mutluluk falan br tarafta kalır.Yani ne parayla saadet olur ne de parasızzzz :delphin:

ahhhhhhhhh şu para...para para yokluğa yara..

bence para geçimine ihtiyaçlarına yetecek kadar varsa, çok güzel saadeti bulursun sevdiğin insanla.ama para yoksa yani daha birincil ihtiyaçlarını bile karşılayamıyosan aynı şeyi söyleyemicem....kısaca en başta saygı sevgi,sonra geçiminize yetecek kadar para...
saygılarrr...:kahve:

bence de canım..çok haklısın...parasızda aşk olmuyor...

Back