parayla saadet olmaz...sizce doğru mu?

parasızda çok paraylada saadet olmaz ama yinede para iyidir :jeyyar:

Parayla saadet olmaz ama aç kalınca da saadet olmaz. Yetecek kadar para olsun. Hatta başkalarına yardım edeceklerin daha çok parası olsun. Çocuk okutacakların, sokak hayvanlarına yardım edecek olanların, Birilerini iş sahib yapabilmek için işsizliğin bol olduğu yerlerde yatırım yapacak olanların vs. vs. çok parası olsun kaydirigubbakcemile5

Tabi ki parayla sevdiğimizi kıyaslayamayız ama şu bir gerçekki bir evdeki en büyük huzursuzluk para huzursuzluğudur.Her konuda mutlu olan çift bile para derdine düştü mü mutluluk falan br tarafta kalır.Yani ne parayla saadet olur ne de parasızzzz :delphin:

Günümüzde parasızda hiç birşey olmuyor ki onun için olmaması çok büyük dert .çok fazla olmasıysa ...
Rüçhan Çamay şarkısında ne güzel anlatmış.
Para para para
Gariptir insanlar oğlu neler yaratmış
Yarattığı her bugün dünü aratmış
Aklı ile herşeyin sırrını bulmuş
Kendi yarattığı putun kölesi olmuş

Para, para, para
Varlığı bir dert yokluğu yara

Çerçeveletir kimi asar duvara
Kimi onu bulunca dosdoğru bara
Kimi sıkar elinde çıkarır suyunu
Kiminin değiştirir güzel huyunu

Para, para, para
Varlığı bir dert yokluğu yara

yanlış..:tomato:
parayla herşey oluyor şutarafagitti..saadet de itekaka olabilir..kafamçokkarıştı

bazıları bızı paraısız oldugumuz ıcın terkeder benım basıma cok geldı mesela
hep yakısıklı ve kalıtelı erkeklerdı, bende kalıtelıyım ve onlar ıcın tek sorunum parasız olmam, yani ıyı yetısmıs bı aılenın kızıyım ama onlara yetıcek kdr hayal ettıklerı kdr param yk bı ısım bıle yok haklılar,
para da lazım gunumuzde para araç ama işte lazım kı ne lazım.

o zaman saadet parayla oluyor demek ki...

hep yakısıklı ve kalıtelı erkeklerdı, bende kalıtelıyım ve onlar ıcın tek sorunum parasız olmam, yani ıyı yetısmıs bı aılenın kızıyım ama onlara yetıcek kdr hayal ettıklerı kdr param yk bı ısım bıle yok haklılar,

bi kadının erkeği parasız olduğu için terkettiğini çok duydum çok şahit oldum da...

bir erkeğin bir kadını parasız işsiz olduğu için terkettiğini ilk kez duydum...

bahanenin bu kadarına da pes diyorum :delphin:

Ne yazık ki parasız saadet olmaz.:jeyyar: Artık ''İki gönül bir olunca samanlık seyran'' olmuyor doğrusu...
Bu savı desteklemeyenler gün geliyor ilişkilerinde tıkanıp kalıyor,para olmayınca evde ne huzur kalıyor ,ne de tat... kaydirigubbakcemile

olmuyor malesef,parasiz olmuyor.kendi acimdan konusursam cok sukur kendimize yetiyoruz ama ya bizim cevremizdekiler..eger elimden birsey gelmiyosa,yardim edemiyosam malesef sükür bile diyemiyorum.olmaz parasiz saadet olmaz ama yine napalim bugunumuze cok sukur,allahim bugunlerimizi aratma...:Saruboceq:

parasız saadet olmuyorrr malesef bu bana imkansız gibi geliyor ben maddi nedenler yüzünden evlenemedim ve sözlümden ayrıldım bu zamanda mutlu olmakta parayla sağlıklı olmakta parayla
mutluluk+sağlık= huzurlu bi hayat bunlarında yolu paradan geçiyor arkadaşlar nacizane düşüncem

bu zamanda paran varsa,yaşayabilirsin ancak!

tabii aza kanaat etmek gerek...

karnımı doyuracak kadar para olsun!yeter..

karnımız ,doymayınca gönül hiç doymaz...

çünkü,2 side doyumsuzdurlar..

bir laf vardır ya; aç ... oynamaz... misali...

parasız olduğun için mi terkedildin...inanmıyorum ya...pesss doğrusu...

prasız olmaz dönmez bu çark,çok parada insanı şaşırtıyor , para sı yokm diye asla bırakmam iyi günde kötü günde hep birarada inşallah...

herkes hemfikirdir heralde..parası var diye zengile evlenmek çok saçma günümüz hava iklerinin %40 bunlarda ne yazikkii...fakat durumu iyi olmayıpta sevdim diye evlenipte..şiddet,geçimsizlik nedeniyle boşananların sayısıda% 50-60 ne yazikkii......
ne parayla ne parasız...ortasını bulmak gerekiyor..fakat dibini görmediğin kuyuya taş atmak çok mantıksız ve hayat boyunca bunu uygulamak gerekiyor...

bicirkiz bende bu başlığı gördüğümde tamda senin yazdıklarını aklımdan geçiriyodum..zira ben birazzat şahid oldumki ne parasız nede sevgisiz oluyo ikisini bi dengede tutnca ikiside anlamlı,bence çay ve şeker gibi.çünkü benim ablam evli olduğu şahıs bayağı hali vakti yerinde ama ablamın doğumuna 2 gün kala onu kemerle bağırta bağırta dövdü.he bana sorarsan böyle bi erkeği ben evire çevire dövdürtürüm kırdırtırım hiç acımam ama ablam bana göre aptalık edip bunu bile yaptırmadı sırf ikinci evliliği diye hee ikinci evlilik dediysem ablam 26 yaşındandır kocası onun yanında abisi gibi durur:)belkideaşşalık kompleksi oldundan öyledir.ama bide benim evliliğime bakarsak ben onun kadar zengin değilim belki kiradayım ama öyle bi eşim varki bütün kazandığını getirir ortaya gönlümüzce geçinir gideriz(tabiki benim durumumda fena değildir bana göre yetipte artıyo bileama aza kanaat etmeyen çoğuda bulamaz.bence bi sıralama yaparsak önce mükemmel bi eş 2. sırayada parayı koyabiliriz.yani tam ortası.

Back