- Konu Sahibi kaderim_48
-
Para gereklı bence.Ama sahıp oldugun paradan kat kat fazla huzurun olmalı.Yanı yasayabılecegın kadar paran varsa aç açık degılsen cocugunun ıhtıyacını karsılayabılıyosan tamam.Daha fazlasına da gerek yok zaten.Haaaa daha fazlası olurda hayır denırmı?Tabıkı denmez.Ama yoksada neden yok demeye gerek yok.Sanırım para hırs yapılmadan yeterınce varsa o yeter.Ama yok hırsla varsa zaten huzurada bı nokta konur mutluluga da.Ikı gonul bır olunca samanlık seyran degıl sanırım yasadıgımız dunyada.
Ahhhhh keske para degılde gazoz kapagı olsaydı dunya uzerınde.Gercı o zamanda
Gazoz kapagıyla saadet olmaz...Sizce dogru mu?
dıye bı baslıkla karsılasırdık:)
parasız olmaz bence evlendıkten sonra ben daha cok anladım paranın önemını çunku evın var çocugun var çocugun yoktan anlamıyor herseyı ıstıyor...
ama parasız dıyede eşimi bırakmam asla....
düşüncesız ve vurdum duymazsa para kazanmaya bakmıyorsa ozaman ayrılık olur heralde...
Olmaz güzelim de valla parasız da olmaz. ASSKIM katılıyorum canım sana bende. Onsuzda saadet olmuyor.
Olmaz güzelim de valla parasız da olmaz. ASSKIM katılıyorum canım sana bende. Onsuzda saadet olmuyor.
valla devir öle bi hale geldikiparasızda olmuyor hatta bizlerinde çalışması şart oldu çünkü tek maaşla artık ev geçindirilimiyor ne yazıkki.ne kadar kocamı para için boşamam desenizde insan bi yerde bu sebebten dolayı boşanıyor acı ama gerçek
bencede para olması gerekir diye düşünüyorum ben belki parasız yaşayabilirim ama çocuklarımı aşkımın esiri yapamam
çok paranında her kapıyı açabileceği fikrinede katılmıyorum
her ikisinide dengelemek lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?