parayla saadet olmaz...sizce doğru mu?

kaderim_48

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
1.286
3
116
62
Muğla
Bu dunya senin olmaz.
Ettigin sana kalmaz.
Soylemistim sevgilim.
Parayla saadet olmaz. (x2)

Demistim sana ben gel evlenelim.
Uc gunluk dunyada bizde gulelim.
Biraktin beni sen gittin ellere.
Aldandin paranin tatli rengine.

Bu dunya senin olmaz.
Ettigin sana kalmaz.
Soylemistim sevgilim.
Parayla saadet olmaz.

Bu dunya senin olmaz.
Ettigin sana kalmaz.
Soylemistim sevgilim.
Parayla saadet olmaz.

Parayla saadet olmaz.
Parayla saadet olmaz.
Parayla saadet olmaz

bu şarkıyı her dinlediğimde paranın insan hayatında ne kadar önemli olduğunu anladım...
parasız saadet olmayacağı gibi parayla da saadet olmaz diyorlar..peki saadet nasıl oluyor...para gerçekten mutluluğumuza engel mi? çok sevdiğimiz birisini parası yok diye terkedermiyiz...ya da parası çok olan birisiyle gerçekten mutlu olunur mu?
sizce ''parayla saadet olmaz''cümlesi doğrumu?
:kahve::kahve::kahve:

parasız olmaz bence evlendıkten sonra ben daha cok anladım paranın önemını çunku evın var çocugun var çocugun yoktan anlamıyor herseyı ıstıyor...
ama parasız dıyede eşimi bırakmam asla....
düşüncesız ve vurdum duymazsa para kazanmaya bakmıyorsa ozaman ayrılık olur heralde...

Para gereklı bence.Ama sahıp oldugun paradan kat kat fazla huzurun olmalı.Yanı yasayabılecegın kadar paran varsa aç açık degılsen cocugunun ıhtıyacını karsılayabılıyosan tamam.Daha fazlasına da gerek yok zaten.Haaaa daha fazlası olurda hayır denırmı?Tabıkı denmez.Ama yoksada neden yok demeye gerek yok.Sanırım para hırs yapılmadan yeterınce varsa o yeter.Ama yok hırsla varsa zaten huzurada bı nokta konur mutluluga da.Ikı gonul bır olunca samanlık seyran degıl sanırım yasadıgımız dunyada.

Ahhhhh keske para degılde gazoz kapagı olsaydı dunya uzerınde.Gercı o zamanda
Gazoz kapagıyla saadet olmaz...Sizce dogru mu?
dıye bı baslıkla karsılasırdık:)

Para gereklı bence.Ama sahıp oldugun paradan kat kat fazla huzurun olmalı.Yanı yasayabılecegın kadar paran varsa aç açık degılsen cocugunun ıhtıyacını karsılayabılıyosan tamam.Daha fazlasına da gerek yok zaten.Haaaa daha fazlası olurda hayır denırmı?Tabıkı denmez.Ama yoksada neden yok demeye gerek yok.Sanırım para hırs yapılmadan yeterınce varsa o yeter.Ama yok hırsla varsa zaten huzurada bı nokta konur mutluluga da.Ikı gonul bır olunca samanlık seyran degıl sanırım yasadıgımız dunyada.

Ahhhhh keske para degılde gazoz kapagı olsaydı dunya uzerınde.Gercı o zamanda
Gazoz kapagıyla saadet olmaz...Sizce dogru mu?
dıye bı baslıkla karsılasırdık:)

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
para bence de gerekli..para olayınca hiç olmuyor...aç karnına aşk olmaz derler ya..parayla saadet olmaz diyorlar...parasızda olmuyor,parayla da olmuyor...nasıl olacak?
bence günümüzde parayla saadet oluyor...her kapıyı açıyor...parasız olsa sevdiğimizden vazgeçilir mi? tabiki hayır...benim eşimin hiç bir şeyi yoktu..parasız zor günler geçirdik..
çok çalıştık..parayı kazandık..tabiki yıprandık...çok parası olan ve mutlu olmayan bir sürü insan var...yani paralı veya parasız saadet olmayacaksa olmuyor...
:hooray::hooray::hooray:

bencede para olması gerekir diye düşünüyorum ben belki parasız yaşayabilirim ama çocuklarımı aşkımın esiri yapamam
çok paranında her kapıyı açabileceği fikrinede katılmıyorum
her ikisinide dengelemek lazım bence

parasız olmaz bence evlendıkten sonra ben daha cok anladım paranın önemını çunku evın var çocugun var çocugun yoktan anlamıyor herseyı ıstıyor...
ama parasız dıyede eşimi bırakmam asla....
düşüncesız ve vurdum duymazsa para kazanmaya bakmıyorsa ozaman ayrılık olur heralde...

kesinlikle haklısın canım...

valla devir öle bi hale geldikiparasızda olmuyor hatta bizlerinde çalışması şart oldu çünkü tek maaşla artık ev geçindirilimiyor ne yazıkki.ne kadar kocamı para için boşamam desenizde insan bi yerde bu sebebten dolayı boşanıyor acı ama gerçek

bazıları bızı paraısız oldugumuz ıcın terkeder benım basıma cok geldı mesela
hep yakısıklı ve kalıtelı erkeklerdı, bende kalıtelıyım ve onlar ıcın tek sorunum parasız olmam, yani ıyı yetısmıs bı aılenın kızıyım ama onlara yetıcek kdr hayal ettıklerı kdr param yk bı ısım bıle yok haklılar,
para da lazım gunumuzde para araç ama işte lazım kı ne lazım.

yha bence sewgi olduktan sonra herşeye katlanılır ama yinede işte azda olsa paranın olması gerekio yha

olur walla,parayla saadet olur :)
tabii sağlığın,huzurun da yerindeyse..
para çok çok şey demek,ama herşey diil..:lepi:

parayla kaliteli yasıyorsun hayatta buyuk onem tasıyo bence huzurda onemlı tabı sadece sevgıyle karın doymuyor malesef evlenınce ınsan bunu anlıyor allah cok verip azdırmasın az veripte muhtac ettırmesın

valla devir öle bi hale geldikiparasızda olmuyor hatta bizlerinde çalışması şart oldu çünkü tek maaşla artık ev geçindirilimiyor ne yazıkki.ne kadar kocamı para için boşamam desenizde insan bi yerde bu sebebten dolayı boşanıyor acı ama gerçek

ne yazıkki acı bir gerçek...parasızlık boşanma sebebi...:oklava:

bencede para olması gerekir diye düşünüyorum ben belki parasız yaşayabilirim ama çocuklarımı aşkımın esiri yapamam
çok paranında her kapıyı açabileceği fikrinede katılmıyorum
her ikisinide dengelemek lazım bence

mutlu bir hayat sürecek kadar para olsa yeter değil mi?aç-açıkta kalmayalım yeter...a.s.

niye olmasın ayol kaydirigubbakcemile2
parayla saadet de olur ayse de fatma da...
hatta gurbaa prenses bile olur :delphin:
siz miktardan haber verin kaydirigubbakcemile

para çok önemli
malesef
helede bu günlerde ama
mutlu olmak için para şart değil bence
çevremde çok parası olan çok zengin olan
insanlar var ama mutlu değiller

herşeyden az olmalı bence
aşırısı zarar.

Ahh ahh şimdiki aklım olsa, zengin koca bulmadan evlenmezdim. Gençlik işte, aşık olduk güya:delphin:

Back