Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin degil sevgilinizin bir şey yapması gerek. Babasına artık evlenmek istediğini, para biriktirecegini, maddi yardim yapamayacağını söylemesi gerek.
Konusabiliyorsa kelimeleri kullanarak yapabilir. Ömrünüz boyunca onu beklemek gibi bir düşünceniz yoksa eğer yapması gereken bu. Ya da gökten para yağacak ki birikim yapmadan evlenesiniz.Bende bunu dile getiriyorum ama nasıl yapıyım diyor. Yani o kadar çok şey söylüyorum ki artık bende yoruldum
evet çalışıyorumBabasına destek olmayı bırakıp kredi çekme yavaş yavaş ödeme durumu yok mu acaba? Siz çalışıyor musunuz ayrıca
Yazıp yazıp sildim, ne yazacağımı bilemiyorum. Evlilik hazırlıkları yapan biri olarak, hakikaten çok fazla maddi güç gerektiriyor bazen ben bile erkek tarafına bakınca, ya şu da olmasın bunu da artık alma diyebiliyorum.
Sevgilinizin para biriktirdiğinden babasının haberi olmazsa isteyemez. Ortak bir banka hesabı açarak ortak birikim yapabilirsiniz.
Yine pasif adam vakasi evlenseniz dahi 2 gun sonra birsey istediğinizde ote git dediğinizde eeee biliyordun durumum olmadigini diyecek bırak yoluna gitsin kimsenin derdine tasasina ortak olmaSevgilimle 7 yıldız beraberiz. Yakında 8 olacak. Anne babası ayrı babası başkasıyla evli çocukluktan beri birlikte yaşıyorlar kendisi çalışıyor ama bir türlü iki yakası bir araya gelmiyor. Üstüne birde babası zorlaştırıyor tam para biriktirmeye başlıyor adam ya para istiyor ya eve katkı istiyor. Destek olmuyor. Arkasında duracak kimse yok. Annesi zaten arayıp sormuyor. Artık çocuğun beynini yemekten sürekli üstüne gitmekten bende yoruldum. O da evlenmek istemesine rağmen elinden hiç bir şey gelmiyor.
Çok seviyorum çocukluğum onunla geçti o da aynı şekilde çok düşkün bana, ama bir yerden sonra çevrene bakıyorsun herkes adım atıyor herkesin hayatı mükemmel ee ben kendimize bakıyorum hiç bir şey yok.
Olacak diyor az daha sabret. Lan daha ne kadar sabredeyim? Diye diye kendimi yiyorum.
İşin açıkçası bu konuda çok üstüne gitmek istemiyorum.Biliyorum ki imkanı olsa her şeyi yarın yapar. Ama kendime engel olamıyorum. Sürekli iğneleme laf sokma sürekli çocuğu geriyorum hep alttan alıyor ama bir gün onunda sabrı taşacak.
Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Nasıl sakinliğimi koruyabilirim?
Evlenmekle paranın ne ilgisi var?
dugun yapmayi planliyorsaniz ve maddi durumunuz iyi degilse ayni zamanda bi an once de evlebmek istiyorsaniZ nikah yapin sadece boylelikle dugun masrafindan kurtulmus olursunZ. calismiyorsan eger sen de calismaya basla. ilk etapta esyali bir ev tutun ve bu sekilde para biriktirmeye calisin.hersey dort dortluk olacak diye bir kanun yok.Sevgilimle 7 yıldız beraberiz. Yakında 8 olacak. Anne babası ayrı babası başkasıyla evli çocukluktan beri birlikte yaşıyorlar kendisi çalışıyor ama bir türlü iki yakası bir araya gelmiyor. Üstüne birde babası zorlaştırıyor tam para biriktirmeye başlıyor adam ya para istiyor ya eve katkı istiyor. Destek olmuyor. Arkasında duracak kimse yok. Annesi zaten arayıp sormuyor. Artık çocuğun beynini yemekten sürekli üstüne gitmekten bende yoruldum. O da evlenmek istemesine rağmen elinden hiç bir şey gelmiyor.
Çok seviyorum çocukluğum onunla geçti o da aynı şekilde çok düşkün bana, ama bir yerden sonra çevrene bakıyorsun herkes adım atıyor herkesin hayatı mükemmel ee ben kendimize bakıyorum hiç bir şey yok.
Olacak diyor az daha sabret. Lan daha ne kadar sabredeyim? Diye diye kendimi yiyorum.
İşin açıkçası bu konuda çok üstüne gitmek istemiyorum.Biliyorum ki imkanı olsa her şeyi yarın yapar. Ama kendime engel olamıyorum. Sürekli iğneleme laf sokma sürekli çocuğu geriyorum hep alttan alıyor ama bir gün onunda sabrı taşacak.
Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Nasıl sakinliğimi koruyabilirim?