Parasızlık yüzünden sevgilisinden vazgeçmek ?

ashiq_kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
313
47
318
Fransa
Herkese iyi akşamlar dilerim. Daha önce bir kaç konu acmıştım.. Bu kez durum gercekten ciddi sanki. Sevgilim Türkiye'de yaşıyor ben ise Fransa'da. Ben bu sene okulumu bitiriyorum sevgilim Türkiye'de belediyede çalışmakta. Hersey öyle güzel gidiyor ki maşallah mesafe olmasına ragme' her dakika İnternet'e . mesajlasma sesli konuşma ne varsa yapıyoruz ;))gelki maddi sıkıntılar ortaya çıktı. Sevgilimin bir sürü kredinkarlari falan var . Toplam 25.000 tl borcu var suan. Daha önce icralik olmak durumu vardı çalışmadığıma rağmen ne yapıp ne edip parayı buldum ve ona yardım ettim öyle çok seviyorum ki o borç benimmis gibi gece gündüz düşünüp kalıyordum.. Şimdi bir kez daha oldu aynı şey yine icralik . (bu arada email adresine uyarı geldigi için ben de takip ediyorum yalan falan olamaz yani)
Şimdi para lazım bende çalışmıyorum ki nasıl yardım edeyim kahroluyorum. Sevgilimin babası var ama hiç yardımı dokunmuyor adam içki kumar pesinde.. Herseyde sevgilimin üzerine kalıyor ve sonuc bu.. Cocuk isin ısinden çıkamıyor 1600 tl maaş ile .. Evin eksikleri, kardeşleri falan derken :((
Ah ah öyle üzülüyorum öyle seviyorum birde :( bende bir süre ayrı kalalım durumları duzlet ne beni ne evimizi duşun dedim çok kırıldı..
İkimiz icinde en doğrusu bu kısa bir ayrılık biraz rahat olsun diye çünkü ne zaman benimle konuşsa aklına düğün ev geliyor.. Bu arada ailem pek istemiyor onula evlenmemi bu yüzden maddi durumu iyi olmasi lazım:(
Çok kötü mu yaptım acaba ? Ama inanın bende bitmiş durumdayım duşun duşun ve birsey yapamamak varya..... Ne olursa olsun onu hep seveceğim asla vazgeçmem.
Şimdiden teşekkür ederim biraz uzun oldu ama:(

Peki ne yapiyor nerde harciyor da 25.000 liraya kadar borc yapmis ki?
Para hesabi bilmeyen, icralik oluncaya kadar boyundan buyuk harcamalar yapan adamdan pek hayir beklemem ben. Ailen de belki bu yuzden istemiyordur.

Ayni benim dert. Borc yok ama. Seninkinin isi var borcu var. Benimkisin isi yok borcuda yok askeri var daha ohooo bisuru zaman. Bende avrupadanim.

Borcu ile yardim etmen yanlis... bunu bilmis ol.. borcu borcu evlenme bu adamla..
Borclarini bitirsin ondan sonrasini dusun..zamana birak sende acele etme!!

Peki ne yapiyor nerde harciyor da 25.000 liraya kadar borc yapmis ki?
Para hesabi bilmeyen, icralik oluncaya kadar boyundan buyuk harcamalar yapan adamdan pek hayir beklemem ben. Ailen de belki bu yuzden istemiyordur.

İnan ki ek harcaması yok iste ivir zivir seyler evin ihtiyacları falan babasının yapmadığını o yapıyor yani mecbur bide evi yaptırıyordu oturacağımız evi yani ve şimdi borçlar birikti iste yazık :-(

valla ben şunu öğrendim ki para olmayınca hiçbirşey olmuyormuş.eskilerin dediği boşa değilmiş aşk karın doyurmuyormuş.bi kuru soğan ye faln filan hepsi hikaye.para olmayınca yeri gelir soğanlar havada uçuşur

Herkese iyi akşamlar dilerim. Daha önce bir kaç konu acmıştım.. Bu kez durum gercekten ciddi sanki. Sevgilim Türkiye'de yaşıyor ben ise Fransa'da. Ben bu sene okulumu bitiriyorum sevgilim Türkiye'de belediyede çalışmakta. Hersey öyle güzel gidiyor ki maşallah mesafe olmasına ragme' her dakika İnternet'e . mesajlasma sesli konuşma ne varsa yapıyoruz ;))gelki maddi sıkıntılar ortaya çıktı. Sevgilimin bir sürü kredinkarlari falan var . Toplam 25.000 tl borcu var suan. Daha önce icralik olmak durumu vardı çalışmadığıma rağmen ne yapıp ne edip parayı buldum ve ona yardım ettim öyle çok seviyorum ki o borç benimmis gibi gece gündüz düşünüp kalıyordum.. Şimdi bir kez daha oldu aynı şey yine icralik . (bu arada email adresine uyarı geldigi için ben de takip ediyorum yalan falan olamaz yani)
Şimdi para lazım bende çalışmıyorum ki nasıl yardım edeyim kahroluyorum. Sevgilimin babası var ama hiç yardımı dokunmuyor adam içki kumar pesinde.. Herseyde sevgilimin üzerine kalıyor ve sonuc bu.. Cocuk isin ısinden çıkamıyor 1600 tl maaş ile .. Evin eksikleri, kardeşleri falan derken :((
Ah ah öyle üzülüyorum öyle seviyorum birde :( bende bir süre ayrı kalalım durumları duzlet ne beni ne evimizi duşun dedim çok kırıldı..
İkimiz icinde en doğrusu bu kısa bir ayrılık biraz rahat olsun diye çünkü ne zaman benimle konuşsa aklına düğün ev geliyor.. Bu arada ailem pek istemiyor onula evlenmemi bu yüzden maddi durumu iyi olmasi lazım:(
Çok kötü mu yaptım acaba ? Ama inanın bende bitmiş durumdayım duşun duşun ve birsey yapamamak varya..... Ne olursa olsun onu hep seveceğim asla vazgeçmem.
Şimdiden teşekkür ederim biraz uzun oldu ama:(

25.000 mi ödediniz ? :53::53:

Valla helal olsun,benim de 10.000 tl öğrenim kredisi borcum var,para nasıl bulunuyorsa söyleyin ben de bulayım.:24::24:

Ve sevgiliniz de sandığınız kadar masum olmayabilir.:28:

valla ben şunu öğrendim ki para olmayınca hiçbirşey olmuyormuş.eskilerin dediği boşa değilmiş aşk karın doyurmuyormuş.bi kuru soğan ye faln filan hepsi hikaye.para olmayınca yeri gelir soğanlar havada uçuşur

:(((( offfff sevgide öyle ha deyince vazgeçilmiyor ki bitanemmmm

Bu adam seni soyup soğana çevirmeden ayrıldığın iyi olmuş :ssz:
25 bin lira borç mu olur yahu, naptın ne ettin de bu kadar borç yaptın diye sormadın mı?
İnsan neyine güvenir de, çalışmıyosun etmiyosun nerden para bulup yetiştiriyosun sevgiline anlamadım valla:44:

Eski konularına baktım da üzgünüm ama sizin iş ı-ıh.
Nişanlı bile değilsiniz sen şimdiden evimiz için borçları para yolladım diyosun. Yarın ayrılırsınız kalırsın öyle.
Aile durumları da karışık baya.
Ve sevgilinin bu ilk icraası da değilmiş her konun bu sorunlar üzerine bence fazla paralama kendini.
Ödeyemeyeceği borca girmez ev geçindirebilecek bi'insan.

25.000 mi ödediniz ? :53::53:

Valla helal olsun,benim de 10.000 tl öğrenim kredisi borcum var,para nasıl bulunuyorsa söyleyin ben de bulayım.:24::24:

Ve sevgiliniz de sandığınız kadar masum olmayabilir.:28:

Ne konuda masum değildir :)) bugüne kadar taksitleri kardeşi ile oderlerdi parayı burdan buluyorlardı ama sonra kardeşi isten çıkınca kötü oldu

hiç bir resmiyet olmıcak ve sevgilim benim parama tenezül edecek...

vazgeçmek için çok geçerli bir sebep bu parasız olduğu için değil gurursuz bir erkek olduğu için

erkek milletine çok yüz vermicen ben bunu bilir bunu söylerim en sonunda üzülen sen olursun çünkü...

İstemeye geldiler yazın biz oraya tatile varınca ama babam vermedi bir sebeb te göstermedi babam olmaz dedi dirensem tamam der babam ama sorun bu iste bir akıl verin ta akıl akıldan üstündur :-(

Baban vermediyse, dereyi görmeden paçaları sıvamak olmuş sizinki biraz.
Ev hazırlamak ne alaka, baban vermemiş bile :26:

sen bu adamın donuna kadar ödemeye devam et bacım
seviyorsun ha yani
evinide yap hani parmağında yüzük olmayan daha isteme bilmem ne olmayan adamın evinide yap sonra hatun bulup koynuna sokup cocugunuda pışpışlarsın de yuh artık.... :34: bilmem açıklayıcı oldumu demek istediğim....

ortada fol yok yumurta yokken kuluçkaya yatma kapiş... :34:

Eski konularına baktım da üzgünüm ama sizin iş ı-ıh.
Nişanlı bile değilsiniz sen şimdiden evimiz için borçları para yolladım diyosun. Yarın ayrılırsınız kalırsın öyle.
Aile durumları da karışık baya.
Ve sevgilinin bu ilk icraası da değilmiş her konun bu sorunlar üzerine bence fazla paralama kendini.
Ödeyemeyeceği borca girmez ev geçindirebilecek bi'insan.
Haklısın :( inan ki ölü gibiyim çok seviyorum çünkü düşünmeden olmuyor ama ayrı kalacağız başka care yok

Back
X