Paranoyak mıyım sizce?

destan yazmışsınız hepsini okuyamadım.
konu sahibesi ben değilim neye dikkat edeyim?

ben eşimden gizli tanımadığım elin adamından, hem de internet üzerinden yardım isticem. o yardımı almaya da eşimi göndericem. ne erkekler var ya?

Bu aralar yardım talepleri facebook üzerinden yapılıyor galiba çünkü bende çok denk geliyorum. Eşimde yardım etmeyi sever etmek ister, ben bazen karşı çıkarım herkese inanıyorsun nereden biliyorsun acaba oraya yazılanların gerçek olup olmadığını ama adam yardım sever ne yapayım? Görünce öyle yazılar dayanamıyor, geçen gün çocuğu kanser hastası olan bir anne trombosit için yazmış eşim gördü kan grubu aynı aradı telefon açılmadı, sonra o paylaşımın altına yazdı kan grubum tutuyor trombosit ve kan verebilirim numaram şu bana ulaşabilirsiniz diye. Ne bileyim aklıma bugüne kadar hiç art niyetli olabileceği gelmedi.

Yedimi bunu esin gercekten?Yahu cocugu ac olan kadinin evinde internet nerden olacak?gercekten bu kadar kotu durumda olan facebook acipta bunu dile getirmek yerine akrabalrindan komsularindan yardim ister...

ya saglık konusunda kan lazım olur falan yardım edılır ama para soz konusuysa dolandırıcılık olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…