• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paranoyak mıyım sizce?

yardım da evlı barklı adamdan ıstenmez kı, gitsin sosyal yardımalsma grupalrında takılsın facetemı yardım arıyor. hem tuhaf olan bu. hem kadının kocası , karısının baska adamalrdan yardım ıstemesıne nasıl goz yumuyor .kocanın elı ayagı tutmuyormu elin adamlarının yardımlarını alacagına gıtsın calıssın karısını evını cocugu geçindirsin değil mi. konu sahıbı yerınde olsam ılk esınıze kızarım kendısı sosyal yardımlasma dernegınde bır gorevlımı ya da herhangı bır dernekte calısanmı? sizin maddi durumunuz nasıl ki millete yardımda bulunuyor esınız? ki yardım ettıgı kadının kocası varken ve saglamken esınız nasıl yardım edıyor hıc bu bayana sormuyomu esın ne gune duruyor dıye? valla kusura bakmayın ama esınız bıraz atlamıs sanırım :/ sız yıne bi konusun bu durumu o kadınn kocası nasıl goz yumuyomus baska herıflerınn karısına yardım etmesine. eşinizi biraz fitfitleyin. kocası var elı ayagı tutuyor sen affedersnde kerizmisinki yardım edıyosun gitsin kcoası calıssın getırsın sanane elalemın hayatından de. yarın bırgun kocanız onlara yedırmeyı kısar bu sefer kadının kcoası psıkopat cıakr gelıp sızin kapıya dayanır valla.alıstırmayın bu kadarda canm tanıamdıgnz etmedıgnz ınsalara bu devırde ısmı yok. kadın facelerde para erzak toplamak yerıne gıtsın gundelık ıslere fabrıkalara çalıssın. kocası gırsın ınsaate yomıyelık ıslere isteyeene iş cokta mılletten para ıstemek daha kolay gelıyo ıste.bence sessız kalmayın bızım burdada oyle bı kadın vardı komsumuzun kocasından fakırım cocklarım ac kocam bıraktı gıttı istanbula ordan bırıyle evlendı dedı adamda ıstanbulda calsııyormus halbukı karısına hem o para yolluyo hem bızım komsunun kcoası para yolluyo kendı cocugundan kend yuvasından kıstı elın karısına para yetıstırmeye basladı sonra ısın aslı cıktı kaçamak ılıskılerı varmıs. kucuk oglu cocuk ya o mılletın ıcınde soyledı. bıkac komsu oturyoduk o kadının ogluda bızım yegenlerle oynmaya gelmıs daha 3-4 yasında cocuk komsunn kcoası ıcerı gelınce cocuk onu gordu bana mısırr all dedı adamda tmm yegenım dedıı kadın(komsu) kucucuk cocuga sen bu amcayı nerden tanıyosun bakım dedı sonra cocuk demesınmı anneme sarılıpp optüüü dedı gulerek.cocuk aklı soncta hepımız sok olduk hepımız. kucuk cocuk anasının ne oldugnu cıakrdı ortaya sorna zaten komsu o kadını mahalleden gonderene kadr basına yıktı buraları dıkkat et derım

destan yazmışsınız hepsini okuyamadım.
konu sahibesi ben değilim neye dikkat edeyim?

ben eşimden gizli tanımadığım elin adamından, hem de internet üzerinden yardım isticem. o yardımı almaya da eşimi göndericem. ne erkekler var ya?

Bu aralar yardım talepleri facebook üzerinden yapılıyor galiba çünkü bende çok denk geliyorum. Eşimde yardım etmeyi sever etmek ister, ben bazen karşı çıkarım herkese inanıyorsun nereden biliyorsun acaba oraya yazılanların gerçek olup olmadığını ama adam yardım sever ne yapayım? Görünce öyle yazılar dayanamıyor, geçen gün çocuğu kanser hastası olan bir anne trombosit için yazmış eşim gördü kan grubu aynı aradı telefon açılmadı, sonra o paylaşımın altına yazdı kan grubum tutuyor trombosit ve kan verebilirim numaram şu bana ulaşabilirsiniz diye. Ne bileyim aklıma bugüne kadar hiç art niyetli olabileceği gelmedi.

Yedimi bunu esin gercekten?Yahu cocugu ac olan kadinin evinde internet nerden olacak?gercekten bu kadar kotu durumda olan facebook acipta bunu dile getirmek yerine akrabalrindan komsularindan yardim ister...

Bu aralar yardım talepleri facebook üzerinden yapılıyor galiba çünkü bende çok denk geliyorum. Eşimde yardım etmeyi sever etmek ister, ben bazen karşı çıkarım herkese inanıyorsun nereden biliyorsun acaba oraya yazılanların gerçek olup olmadığını ama adam yardım sever ne yapayım? Görünce öyle yazılar dayanamıyor, geçen gün çocuğu kanser hastası olan bir anne trombosit için yazmış eşim gördü kan grubu aynı aradı telefon açılmadı, sonra o paylaşımın altına yazdı kan grubum tutuyor trombosit ve kan verebilirim numaram şu bana ulaşabilirsiniz diye. Ne bileyim aklıma bugüne kadar hiç art niyetli olabileceği gelmedi.
ya saglık konusunda kan lazım olur falan yardım edılır ama para soz konusuysa dolandırıcılık olabılır

Back