• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paranoyak mıyım sizce?

Ni

İşte niyet çok güzel ama ne kötü durumda insanlar var ve çalışıyor ve eşim bu mevzuları bana bahsetmez ben kendim gördüm

bu konuda daha dikkatli olmasını söyleyebilirsiniz.
yardım etmek istiyorsa iyice araştıralım diyebilirsiniz.
ama şimdi olmuş zaten büyütmeye gerek yok.
adam kendince bir iyilik yapmak istemiş burnundan getirmeyin bence.

Evet bende bu şekilde düşünüyorum da yanlış mı düşünüyorum acaba ben mi kötü niyetliyim diye kendime de soruyorum inanın
Yardim cok guzel, insanı huzurla dolduran birşey. Başkasının derdine derman olduğunu bilmek insanı gerçekten insan gibi hissettiren bir şey. Ayrıca kalbi tamamen kötülükle dolu olmayan her insan böyle düşünür bence.

Ama insanız ve aklımız mantığımız var, bu durum bana çok hoş gelmedi. Herkesin düşüncesi farklıdır tabi ama ben de böyle düşünüyorum.

Siz neyden işkillendiniz mesela aynı şeyi mi düşünüyoruz diye merak ettim tabi ki karşı görüşler olacak ama ben öyle hissettim

Hani direk aldatiyor diye düşünmedim ama bu muhabbetin sonu iyiye gitmez..Çünkü kadın eşinizi abi ayagina kullanacak gibi..Birde çok saçma face kullan akıllı tel kullan elin ayağına tutsun git tanimadigin insanlardan bir grupta yardım iste.. Kadın bir adamla konuşuyor eşi de gidip marketten adamin aldigi seyleri alıyor..Yanı mide bulandırıcı şeyler var ortada..Esim die başka birini mi gönderdi desem yani aldatmak degil de daha çok dolandırılmak iyi niyet sömürüsü gibi

bu konuda daha dikkatli olmasını söyleyebilirsiniz.
yardım etmek istiyorsa iyice araştıralım diyebilirsiniz.
ama şimdi olmuş zaten büyütmeye gerek yok.
adam kendince bir iyilik yapmak istemiş burnundan getirmeyin bence.
Yok zaten dedim hani senin niyetini biliyorum ama bunun yolu bu değil dedim o da zaten sadece yardım ettiğini takılmamam gerektiğini söyledi ama işte yanlış olarak düşündüğüm muhabbet kuşu işte balık gibi olan gruba yazılması bana ters geldi çünkü hangi bayanın bunun gibi hobileri var ki yani bildiğimiz erkek grubu

Eşinizi iyi niyetli buldum.Karşıdaki kadın ve adamı ise suistimalci buldum.Niye ki:KK14:

Yok zaten dedim hani senin niyetini biliyorum ama bunun yolu bu değil dedim o da zaten sadece yardım ettiğini takılmamam gerektiğini söyledi ama işte yanlış olarak düşündüğüm muhabbet kuşu işte balık gibi olan gruba yazılması bana ters geldi çünkü hangi bayanın bunun gibi hobileri var ki yani bildiğimiz erkek grubu

ya muhtemelen günahlarını da almayayım ama karı koca organize çalışıyorlardır. öyle gruplara olta atıp kandırdığından para yardımı alıyorlardır falan. erkekler daha saf bu konularda kadın gruplarına yazsa kırk tane soru sorarız gerçekten ihtiyacı var mı anlamak için.

Hani direk aldatiyor diye düşünmedim ama bu muhabbetin sonu iyiye gitmez..Çünkü kadın eşinizi abi ayagina kullanacak gibi..Birde çok saçma face kullan akıllı tel kullan elin ayağına tutsun git tanimadigin insanlardan bir grupta yardım iste.. Kadın bir adamla konuşuyor eşi de gidip marketten adamin aldigi seyleri alıyor..Yanı mide bulandırıcı şeyler var ortada..Esim die başka birini mi gönderdi desem yani aldatmak degil de daha çok dolandırılmak iyi niyet sömürüsü gibi
İşte bende ondan çekiniyorum bilmiyorum sizin eşleriniz nasıl ama eşime güvensizlik olarak da değil tabi ama bence aldatmaların %90ı abi ayağıyla başlıyor hani ben tamamen güvenirim diye yanılgıya da düşmek istemiyorum bu dünyada başımıza gelen herşey insanoğlu için

İşte bende ondan çekiniyorum bilmiyorum sizin eşleriniz nasıl ama eşime güvensizlik olarak da değil tabi ama bence aldatmaların %90ı abi ayağıyla başlıyor hani ben tamamen güvenirim diye yanılgıya da düşmek istemiyorum bu dünyada başımıza gelen herşey insanoğlu için
Benimki internet ortamında gidipte hayatta inanıp yardım etmez.Su muhabbet basima gelse bi noluyor derim kendi kendime..Bu durumun devam edip etmemesine bakın bence..Olmadı bi ara şu hat sorgulama varya ben tam ayrıntıları bilmiyorum ama kiminle görüşmüş falan kadının numarasıyla iletişim kurulmuşsa defalarca o noktada artık eşinizi bi yardım kuruluşuna bagislayabilirsiniz:)

ya muhtemelen günahlarını da almayayım ama karı koca organize çalışıyorlardır. öyle gruplara olta atıp kandırdığından para yardımı alıyorlardır falan. erkekler daha saf bu konularda kadın gruplarına yazsa kırk tane soru sorarız gerçekten ihtiyacı var mı anlamak için.
Yalnız maaşla faturasini nasıl öğrendiniz tanımadığınız bir kişinin :/
Lazım olursa yardımcı olurum

Benimki internet ortamında gidipte hayatta inanıp yardım etmez.Su muhabbet basima gelse bi noluyor derim kendi kendime..Bu durumun devam edip etmemesine bakın bence..Olmadı bi ara şu hat sorgulama varya ben tam ayrıntıları bilmiyorum ama kiminle görüşmüş falan kadının numarasıyla iletişim kurulmuşsa defalarca o noktada artık eşinizi bi yardım kuruluşuna bagislayabilirsiniz:)
İşte yazışmalarda her ayın 15 i yazın ben bırakırım şeklinde ki ben hamile halimle sabahtan akşama kadar ayaklarım kopuyor sadece keşke birilerinden bişey beklemek yerine insanlar çalışsa birde her banka kredi veriyor diye bizde çeksek alım gücümüzün üstünde millet bize ne der sizin borçlarınızdan

+1

Benim naçizane bildiğim eşlerin de rızası alınmalı ki bana deseydi grupta şöyle biri var işte ulaşta yardım edelim deseydi yok diyecek biri değildim galiba ben anlatamadım
Ben sizin huylanmanıza hak verdim. Kadının gerçekten yardıma ihtiyacı vardır yoktur dolandırıcıdır dürüsttür bunlar önemli değil; sizi ilgilendiren eşinizin tavrı. Hakikaten ihtiyaç sahibi birine yardım etmek istemiş olsa uzun uzun konuşmalar yerine net birkaç cümleyle yetinirdi. Ayrıca ihtiyaç sahibi olan bir kadın; eşiniz size durumu anlatıp karşıdaki kadını huzursuz etmemek ya da yanlış anlaşılmamak için iletişimi sizin üzerinizden sürdürmeliydi. İçinize kurt düşürmek gibi olmasın ya da çirkin bi girişim var ortada ya da eşiniz kusura bakmayın da yol yordama pek aklı basmayan biri

Yani yanlış anlamayın da bu erkeklerin de hep kadınlara yardım edeceği tutuyor yaa... Hiç mi çevrelerinde olmuyor yardıma muhtaç erkekler, yaşlılar falan? Bu işlerin arkası iyi gelmiyor, görüyoruz Müge Anlı tarzı programlarda. Konu sahibi işkillenmekte haklısınız bence.

Kadının kocası war. Bakamıycaksa ne işi war o adamla. Adam da godoş
Eşiniz ne güzel bir şey yapmış iste. Yani her erkek ve kadın birbirine o gözle mi bakmalı eninde sonunda. İnsanlık nerde kaldi o zaman. Böyle yapa Yapa kimseyi kontrol altında tutamazsiniz. Hatta yapmayacağı varsa yapar
.
ın

Ya hu iyice civisi cikti bee. Esim bir kadina yardim edecek haberim olmayacak. Bana desin ben yardim ederim. Yok gorusmeler felan. 2400 maasla yiyip icip ....larlar herhalde..

Bence eşiniz gerçekten yardım etmek istiyorsa size yönlendirmeliydi size konuyu anlatarak. Yani işte "biz eşimle yardımcı olmak isteriz, siz eşimle kadın kadına konuşup ihtiyaçları belirleyin biz eşimle hallederiz" falan şeklinde daha uygun olurdu.

Hoş olmamış bence bu şekilde. Kadının kocası da ....... neyse banlanmayayım şimdi durduk yere...

Eşiniz neden böyle gruplara üye ve neden tanımadığı insanların derdine koşan iyilik meleği olmak istiyor
Yakın Çevrenizde hiç mi yok yardıma muhtaç kimse de facebook grubundan buluyor iyilik yapacağı yeri
Ayrıca düşkün durumda olanlar için belediyeler kaymakamlıklar yardım yapıyor
İlk defa duydum facebook'tan böyle iyilik yapıldığını
Aynısını eşim yapsa çok büyük sorun çıkarırım
Yardım ettiği için değil
Lakin bir sürü sivil toplum kuruluşu var oralara bağış yapıp yardımda bulunsun
Nasıl inanabiliyor hiç tanımadığı birinin düşkün durumda olduğuna . Belki kadının maddi sıkıntısı yok ama bu şekilde hayatı bedavaya getirmeyi çözmüştür

ne var bunda.
eşim ne merhametli diye sevineceğine kadının seceresini araştırmak normalde , kadının kocasını markete yollaması mı tuhaf?
yokluk görmemişsiniz demek ki..
yardım da evlı barklı adamdan ıstenmez kı, gitsin sosyal yardımalsma grupalrında takılsın facetemı yardım arıyor. hem tuhaf olan bu. hem kadının kocası , karısının baska adamalrdan yardım ıstemesıne nasıl goz yumuyor .kocanın elı ayagı tutmuyormu elin adamlarının yardımlarını alacagına gıtsın calıssın karısını evını cocugu geçindirsin değil mi. konu sahıbı yerınde olsam ılk esınıze kızarım kendısı sosyal yardımlasma dernegınde bır gorevlımı ya da herhangı bır dernekte calısanmı? sizin maddi durumunuz nasıl ki millete yardımda bulunuyor esınız? ki yardım ettıgı kadının kocası varken ve saglamken esınız nasıl yardım edıyor hıc bu bayana sormuyomu esın ne gune duruyor dıye? valla kusura bakmayın ama esınız bıraz atlamıs sanırım :/ sız yıne bi konusun bu durumu o kadınn kocası nasıl goz yumuyomus baska herıflerınn karısına yardım etmesine. eşinizi biraz fitfitleyin. kocası var elı ayagı tutuyor sen affedersnde kerizmisinki yardım edıyosun gitsin kcoası calıssın getırsın sanane elalemın hayatından de. yarın bırgun kocanız onlara yedırmeyı kısar bu sefer kadının kcoası psıkopat cıakr gelıp sızin kapıya dayanır valla.alıstırmayın bu kadarda canm tanıamdıgnz etmedıgnz ınsalara bu devırde ısmı yok. kadın facelerde para erzak toplamak yerıne gıtsın gundelık ıslere fabrıkalara çalıssın. kocası gırsın ınsaate yomıyelık ıslere isteyeene iş cokta mılletten para ıstemek daha kolay gelıyo ıste.bence sessız kalmayın bızım burdada oyle bı kadın vardı komsumuzun kocasından fakırım cocklarım ac kocam bıraktı gıttı istanbula ordan bırıyle evlendı dedı adamda ıstanbulda calsııyormus halbukı karısına hem o para yolluyo hem bızım komsunun kcoası para yolluyo kendı cocugundan kend yuvasından kıstı elın karısına para yetıstırmeye basladı sonra ısın aslı cıktı kaçamak ılıskılerı varmıs. kucuk oglu cocuk ya o mılletın ıcınde soyledı. bıkac komsu oturyoduk o kadının ogluda bızım yegenlerle oynmaya gelmıs daha 3-4 yasında cocuk komsunn kcoası ıcerı gelınce cocuk onu gordu bana mısırr all dedı adamda tmm yegenım dedıı kadın(komsu) kucucuk cocuga sen bu amcayı nerden tanıyosun bakım dedı sonra cocuk demesınmı anneme sarılıpp optüüü dedı gulerek.cocuk aklı soncta hepımız sok olduk hepımız. kucuk cocuk anasının ne oldugnu cıakrdı ortaya sorna zaten komsu o kadını mahalleden gonderene kadr basına yıktı buraları dıkkat et derım

Son düzenleme:
Back