- 5 Eylül 2016
- 117
- 92
- 48
- Konu Sahibi Amphitritess
-
Yok tanıdık falan değil sadece Facebook’ta kurulan şehir gruplarına yazmış eşimde numaranı herkese verme falan demiş
O bayan sadece arkadaş mı,akraba mı? Nedir yakınlık derecesi?
Ve o bayanın eşine hayret ettim doğrusu...
Takipte kalın, burnuma kötü kokular geliyor...
Kadın herkese yazmış ve gayet rahat anlatabiliyor bizde zamanında aç kaldık açıkta kaldık ama kimseden bişey beklemedik konu ayrıca yardım değil yanlış anladınız sanırımEşiniz ne güzel bir şey yapmış iste. Yani her erkek ve kadın birbirine o gözle mi bakmalı eninde sonunda. İnsanlık nerde kaldi o zaman. Böyle yapa Yapa kimseyi kontrol altında tutamazsiniz. Hatta yapmayacağı varsa yapar
.
Kime yardım yapıldığını bilmek isterim ailede eşler arasında yardım dahi olsa bence sır olmamalıne var bunda.
eşim ne merhametli diye sevineceğine kadının seceresini araştırmak normalde , kadının kocasını markete yollaması mı tuhaf?
yokluk görmemişsiniz demek ki..
Konu ne? Adam karısı bir erkekle yazistigi halde gitmiş yardımi almış bu nasıl adam? İkincisi bir erkek ve kadın nasıl bu kadar uzun süre konuşur. Konuları anladim merak etmeyin="Amphitritess, post: 55515949, member: 784490"]Kadın herkese yazmış ve gayet rahat anlatabiliyor bizde zamanında aç kaldık açıkta kaldık ama kimseden bişey beklemedik konu ayrıca yardım değil yanlış anladınız sanırım
Kime yardım yapıldığını bilmek isterim ailede eşler arasında yardım dahi olsa bence sır olmamalı
Siz neyden işkillendiniz mesela aynı şeyi mi düşünüyoruz diye merak ettim tabi ki karşı görüşler olacak ama ben öyle hissettimVala bende işkillendim
Nie sırmıydı ki?
eşiniz söylemese nereden bilecektiniz..
kaldı ki önemli olan niyet. belki dolandırıcılar ailecek. eşinin niyeti önemli sonuçta.
İşte niyet çok güzel ama ne kötü durumda insanlar var ve çalışıyor ve eşim bu mevzuları bana bahsetmez ben kendim gördüme sırmıydı ki?
eşiniz söylemese nereden bilecektiniz..
kaldı ki önemli olan niyet. belki dolandırıcılar ailecek. eşinin niyeti önemli sonuçta.
Benim naçizane bildiğim eşlerin de rızası alınmalı ki bana deseydi grupta şöyle biri var işte ulaşta yardım edelim deseydi yok diyecek biri değildim galiba ben anlatamadımSağ elin verdiğini sol el görmemeli de denir mesela. Yardımların da gizlisi makbuldur. Kendi ailesini zora sokmadikca. Konu yardım değil dediğinize göre sizi zora da sokmamis
Eeeeee?
Evet bende bu şekilde düşünüyorum da yanlış mı düşünüyorum acaba ben mi kötü niyetliyim diye kendime de soruyorum inanınBen de hoşlanmadım durumdan. Eşim yardım edecek olsa bi şekilde ise beni dahil ederdi mesela. Kocası da ilginç, karısı facebookta milletten yardım istiyor adam dahil olmuyor hiçbir şekilde. Çok art niyetli insan var hadi kadına bi edepsiz çıkıp "karşılığında ne vereceksin" dese?
Tamam yardım harika bisey ama yöntem bu olmamalı. Iyi niyetin kullanılmasına da ayrıca inanılmaz üzülüyorum, 2400 maaşı bırak ayda 100 lira görmeyen insanlar var, 100 tl fatura ödeniyor sonra da yardim isteniyor.çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?