konunun akışı değişti. barışmış kocasıyla. hatta çocıuk düşünüyorduBelli ki zengin.Ailen biraz da bunun büyüsüne kapıldı sanırım.Adamın yaptıkları inanılır gibi değil de,senin bunca akıl almaz hakarete,aşağılamaya,küfre nasıl 6 ay katlandığına daha fazla şaşıyorum.Sakın ardına bile bakma ve tazminatın babasını al ondan.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
paranoid şizofreni çıkan kocammm
- Konu Sahibi Tarzz
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ocak 2009
- 33.800
- 55.276
- 1.123
Barışmışlar canım.Belli ki zengin.Ailen biraz da bunun büyüsüne kapıldı sanırım.Adamın yaptıkları inanılır gibi değil de,senin bunca akıl almaz hakarete,aşağılamaya,küfre nasıl 6 ay katlandığına daha fazla şaşıyorum.Sakın ardına bile bakma ve tazminatın babasını al ondan.
doktora gittinde bir sormadınmı kocamın hastalığı ne diyeCanım sana çok üzüldüm.. Eşim iki sene evden çıkmamış ablası intahar edince panik atak olmuş sonra çok sevdigi bi kız bunu aldatmış arkadaşıyla sonr bu böyle takıntılı şüpeci bi hale gelmiş. Ama bana artık alıştı diye düşünüyorum çünkü imkanı yok beni böyle rahat bırakmazdı 5 dakka sussa patlar hemen suçlardı ama simdi lafını yapmayı bırak kendi götürüyo mutlu oluyım diye herşeyi yapıyo. Tedavi oldu ikaçlarını içiyo içkiyi bıraktı namaza başladı bence düzeliyo yavaş yavaş çünkü oda böyle çok mutlu doktor gittik geçen perşmbe doktor çok olumlu konuştu. Hadi bana oyun oynuyo desem kendi ailesi arkadaşlarımz bile nasıl degiştiginin farknda. Ama yinede bi kaç ay çocuk olmıcak zaten
- 20 Mart 2008
- 141.351
- 212.684
- 1.423
- 60
valla 1 ayda bu hastalığa sahip olan adam nasıl düzelmiş. anlaşılır gibi değil. bence konu sahibi çok acele karar vermiş.
Mümkün değil düzelmesi,bir grip oluyoruzda kaç gün kendimize gelemiyoruz..
- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Hımmm sen deyince baktım bi kaç yoruma.Ne bileyim 30 küsür sayfa olmuş.Yazık 21 yaşın verdiği cehalet toyluk.Yine inanmış.Ylnız konuda eşinin yaşını 30 yazmış,bi yerde 35 olmuş.Bi yerde bebek bekliyoruz demiş,bi yerde şimdikil düşünmüyoruz demiş.konunun akışı değişti. barışmış kocasıyla. hatta çocıuk düşünüyordu
Amaaaann asıl deli biziz galiba.Gelip burda milletin fantazilerini okuyoruz
- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.541
- 248
aman Allahım nasıl bir aileye sahip konu sahibi, alsınlar kurtarsınlar kızlarını! kız da mı şizofren olmuş acaba bunları söyleyen adamın değiştiğini düşünerekkatılıyorum.
cylaner dedi: ↑
evde bazen belgesel izlerdik belgeselde cinayet işlemiş adamların nasıl yaptıgını anlatırlardı bi gün izlerken bende çok adam öldürdüm diye 3 4 tane olay anlattı çok ciddiydi ve hafızası çok zayıftır aradan 2 ay geçti aynı şeyleri eksiksiz tekrar anlattı ben evlenmeden önce parayı böyle kazanıyodum bunuda ögrenmiş ol nede olsa sana kmse sahip çıkmıyo ailen yutuyo herşeyi dedi
şu mesajdan sonra korktum ben.
Ne kadar çok insanı suçlama çabası var bu sitede gerçekten iyiki bi derdimi paylaşmışım 2 3 tane olsa heralde kafayı yerdim herkes bi açık arama peşinde. Sırf bunun için bile bi konu daha açılabilir. Neyse ben ilk yazdıgımda 30 yazmışım sonrada bi soran oldu 35 dedim çünkü dogrusu 35 yanlış yazdıgımı soran bayana açıklamıştım. Ve çok düzeldigini çoçuk bekledigimizi söyledim ama aynı eşime benzer bi şekilde şizofreni olan bi bayan burda sagolsun benle çok ilgilendi ve çocuk için 1 sene beklemek daha iyi oldugu anladım ve 'tamam öyleyse sen haklısın 1 sene düşünmicem çocugu' dedim o bayana yorumları parça parça okuyup karıştırarak yok onu demiş yok şimdide bunu demiş diye hiç konuyu okumamış olan insanlara yalancı gösteriyosunuz insanı.
Hımmm sen deyince baktım bi kaç yoruma.Ne bileyim 30 küsür sayfa olmuş.Yazık 21 yaşın verdiği cehalet toyluk.Yine inanmış.Ylnız konuda eşinin yaşını 30 yazmış,bi yerde 35 olmuş.Bi yerde bebek bekliyoruz demiş,bi yerde şimdikil düşünmüyoruz demiş.
Amaaaann asıl deli biziz galiba.Gelip burda milletin fantazilerini okuyoruz
- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Ne kadar çok insanı suçlama çabası var bu sitede gerçekten iyiki bi derdimi paylaşmışım 2 3 tane olsa heralde kafayı yerdim herkes bi açık arama peşinde. Sırf bunun için bile bi konu daha açılabilir. Neyse ben ilk yazdıgımda 30 yazmışım sonrada bi soran oldu 35 dedim çünkü dogrusu 35 yanlış yazdıgımı soran bayana açıklamıştım. Ve çok düzeldigini çoçuk bekledigimizi söyledim ama aynı eşime benzer bi şekilde şizofreni olan bi bayan burda sagolsun benle çok ilgilendi ve çocuk için 1 sene beklemek daha iyi oldugu anladım ve 'tamam öyleyse sen haklısın 1 sene düşünmicem çocugu' dedim o bayana yorumları parça parça okuyup karıştırarak yok onu demiş yok şimdide bunu demiş diye hiç konuyu okumamış olan insanlara yalancı gösteriyosunuz insanı.
Bak canim, daha cok gencsin.
Esin ilaclarini almadigi anda hayatin alt ust olucak.
Hayatta insanin basina turlu seyler gelebiliyor,
ya stresli bir zamanda esin gene eskiye donerse ?
Biz normal insanlar ne hallere gelebiliyoruz.
Bu hastalik fiziksel hastaliga benzemez.
Seni oldurmeye bile kalkabilir kendinde olmadigi bir zaman.
Bu ihtimallerle yasayabilecegine emin misin ?
- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
aman Allahım nasıl bir aileye sahip konu sahibi, alsınlar kurtarsınlar kızlarını! kız da mı şizofren olmuş acaba bunları söyleyen adamın değiştiğini düşünerek
Konu sahibi daha cok genc.
Umarim ilerde pisman olmaz.
Esi demek ki adam oldurdugunu soylemis.
Ayrica sizofreni hastasi.
Ilerde onu oldurmeyecegi nerden malum.
ne kadar dogru yanlıs bu senın hayatın ve senın kararın bız sana yapma etme desekte sen yıne yapıcagın varsa yaparsın .ben baska bı konuya degınmek ıstıyorum mademkı barıstın mademkı cocuk dusunuyosun esının genetıgınde bu hastalık var bari cocuga gecmesın o yuzden bu hastalıgı ve tup bebek tedavısını arastır derım ben . cocugun saglıklı bı bırey olarak dogsun en azından
- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
Arkadaşım sen yazmışsın 2 çocugum var diye işimiz gücümüz yokta yalancı kim diye araştırmamı yapıcaz yaa Allah AllahNe kadar çok insanı suçlama çabası var bu sitede gerçekten iyiki bi derdimi paylaşmışım 2 3 tane olsa heralde kafayı yerdim herkes bi açık arama peşinde. Sırf bunun için bile bi konu daha açılabilir. Neyse ben ilk yazdıgımda 30 yazmışım sonrada bi soran oldu 35 dedim çünkü dogrusu 35 yanlış yazdıgımı soran bayana açıklamıştım. Ve çok düzeldigini çoçuk bekledigimizi söyledim ama aynı eşime benzer bi şekilde şizofreni olan bi bayan burda sagolsun benle çok ilgilendi ve çocuk için 1 sene beklemek daha iyi oldugu anladım ve 'tamam öyleyse sen haklısın 1 sene düşünmicem çocugu' dedim o bayana yorumları parça parça okuyup karıştırarak yok onu demiş yok şimdide bunu demiş diye hiç konuyu okumamış olan insanlara yalancı gösteriyosunuz insanı.
- 28 Ocak 2009
- 33.800
- 55.276
- 1.123
Alıntılar karışmış canım,bir kaç sayfa önce yetkili arkadaşta söylemiş.Arkadaşım sen yazmışsın 2 çocugum var diye işimiz gücümüz yokta yalancı kim diye araştırmamı yapıcaz yaa Allah Allah
- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Güzelim sen bence bi kendine gel.Otur baştan aşağı tekrar oku ondan sonra yok şusunuz yok busunuz de.Kimse salak değil.Kimse kimseyi yaftalama derdinde değil.Yok öyle yazmıştım da yanlış yazmışımda.Sen kendin yazmışsın bebek bekliyoruz diye.Sen yazdığın konuyu hiç mi gözden geçirmedin hiç mi okumadun da 30 la 35 arasındaki farkı görem,yorsun.Ne kadar çok insanı suçlama çabası var bu sitede gerçekten iyiki bi derdimi paylaşmışım 2 3 tane olsa heralde kafayı yerdim herkes bi açık arama peşinde. Sırf bunun için bile bi konu daha açılabilir. Neyse ben ilk yazdıgımda 30 yazmışım sonrada bi soran oldu 35 dedim çünkü dogrusu 35 yanlış yazdıgımı soran bayana açıklamıştım. Ve çok düzeldigini çoçuk bekledigimizi söyledim ama aynı eşime benzer bi şekilde şizofreni olan bi bayan burda sagolsun benle çok ilgilendi ve çocuk için 1 sene beklemek daha iyi oldugu anladım ve 'tamam öyleyse sen haklısın 1 sene düşünmicem çocugu' dedim o bayana yorumları parça parça okuyup karıştırarak yok onu demiş yok şimdide bunu demiş diye hiç konuyu okumamış olan insanlara yalancı gösteriyosunuz insanı.
Koca bir sayfa bir insanın değil insana,hayvana bile yapamayacağı muameleleri yazmışsın.Hakaretler cabası.Seni bilmem ne yerine koyan,namusunu ortalığa döken adamla evli olduğunu,kurtulmaya çalıştığını sen yazmışsın.Bu derece akıl sağlığı ve AHLAKI bozuk adam 1 ayda tedavi olup değişti diye yine kendin yazmışsın.O kadar kolaymış madem ne insanları yoruyorsun.Millet sana yardımcı olmaya çalışmış,sonra ne olduysa geri dönüyorsun aman mutluyum aman eşim şöyle aman bebek bekliyorum yazınca,ne yapacağını zannediyorsun insanların.Tabiki tepki verecekler.Karısını o...damgası vurmanın hastalıkla alakası yok.Dövmenin sövmenin küçük düşürmenin hastalıkla alaaksı yok.3 aydır kocan melek oldu.Unutma nişanlılık döneminde de herkesin gözünü dolduracak mükemmel huylara sahipti.
o YĞZDEN KÜÇÜCÜK YAŞINLA BURDA BİZLERE AKIL VERMEYE KALKACAĞINA,KENDİNE AKIL VER.
- 4 Nisan 2009
- 951
- 1.181
- 358
Allah akıl versin. Onca yaşanan şeylerin hiç önemi yok yani. Vallahi bravo. Yalnız iki gün sonra işler kötüye giderse -ki inşallah gitmez bir ömür mutlu olursunuz- kimseye gitmeyin, ağlamayın. kendi düşen ağlamamalı.
size değil ama bebeğinize üzülürüm. aceleniz ne bilmiyorum ama bebek bir evliliği falan kurtarmaz. öyle bir düşünceniz varsa atın kafanızdan. Yaşınız da küçük. Daha siz neredeyse çocuk sayılırsınız. Kendinizi koruyamıyorsunuz nerede kaldı ki bebeğinizi koruyacaksınız. Eşiniz eski haline bir dönse, bir atsa kapı dışarı napacaksınız bebekle? Birkaç sene daha bekleyin hiç değilse. Devlet kurumları bakılmayan bebeklerle yeteri kadar dolu zaten.
size değil ama bebeğinize üzülürüm. aceleniz ne bilmiyorum ama bebek bir evliliği falan kurtarmaz. öyle bir düşünceniz varsa atın kafanızdan. Yaşınız da küçük. Daha siz neredeyse çocuk sayılırsınız. Kendinizi koruyamıyorsunuz nerede kaldı ki bebeğinizi koruyacaksınız. Eşiniz eski haline bir dönse, bir atsa kapı dışarı napacaksınız bebekle? Birkaç sene daha bekleyin hiç değilse. Devlet kurumları bakılmayan bebeklerle yeteri kadar dolu zaten.
Hani nerde ben niye bilmiyorum görmüyorum gösterseneArkadaşım sen yazmışsın 2 çocugum var diye işimiz gücümüz yokta yalancı kim diye araştırmamı yapıcaz yaa Allah Allah
- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
Neden konunu kapattırmıyorsun?Hani nerde ben niye bilmiyorum görmüyorum göstersene
- 27 Kasım 2014
- 35
- 9
- 98
- 34
Nasıl oldgnu bilmiyorumNeden konunu kapattırmıyorsun?
Ben doğurup saga sola yada kurum kapılarına bırakcak insan degilim kaldıkı o bebegi 4 gözle bekleyip hergn olması için dua eden çoooooook insan var ve eşim düzeldi bi sorun yok senin üzülmenede gerek yok canmAllah akıl versin. Onca yaşanan şeylerin hiç önemi yok yani. Vallahi bravo. Yalnız iki gün sonra işler kötüye giderse -ki inşallah gitmez bir ömür mutlu olursunuz- kimseye gitmeyin, ağlamayın. kendi düşen ağlamamalı.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.