- 10 Mart 2025
- 5
- -2
- 1
- 26
- Konu Sahibi papatyaalardasolar
-
Boşanmak istediğiniz adamla niye seviştin
Benim gibi durumu olanlara yardimci Olmak için çünkü ben bu durumda buradan fikir bakmistime madem hakli oldugunu düşünüyorsun neden sorun çözülmüşken konu actin? gunah cikarmak mi istiyorsun?
Dava açtım bileBunu yapmışsınız gidin de boşanın bir an önce o zaman da bebeği düşürdüğünüz boşa gitmesin tövbe yarabbi yoksa böyle çok bebeğe yazık olur !!!
Allah aşkına konuşma ya insanları merdiven altına niye yönlendiriyorsun ? Birisi senden görüp evde kendi imkanıyla yapmaya çalışıp ölse gitse hiç mi vicdan azabı duymayacaksın? Güzelleme bari yediğin haltı !!!!!!e madem hakli oldugunu düşünüyorsun neden sorun çözülmüşken konu actin? gunah cikarmak mi istiyorsun?
Hadi bakalım Allah kurtarsın o zamanDava açtım bile
Dava açtım bile
ALLAH AŞKINA SUSSBenim gibi durumu olanlara yardimci Olmak için çünkü ben bu durumda buradan fikir bakmistim
Evet tecavüz kolumda falan morluklar var zorla oldu çok fazla kanamam var şimdilik bilmiyorumZorla hamile kalmak nasıl oluyor evlilik içi tecavüz mü oldu? Bu da bir suçtur. Evde yaptığınız yöntem her neyse sadece bebeğinize değil size de zarar vermiştir emin olun. Şu an yaşadığınıza şükretmelisiniz. Böyle bir konuya başka ne denir bilemiyorum.
Hastaneye gitsene kanaman varsa canına mı susadın ? Daha düşürdüğün bile kesin değil nerden eminsin gözler x ray mi ? Bir şeyler yapmışsın belli bu kadar kanaman varsa neyi bekliyorsun ?Evet tecavüz kolumda falan morluklar var zorla oldu çok fazla kanamam var şimdilik bilmiyorum
Senin geçtiğin yolu yargılamıyorum senin geçtiğin yolu güzelleyip burda örnek olsun diye anlatmana takıyorum ben. Daha geçenlerde evde kendim düşürmem lazım 20 yaşındayım doğuluyum ailem öldürür diyen bir kız vardı senin konunu okuyup evde kendi canına bilmeden kast edecek belki neye güveniyorsun bu kadar burda bunu böyle anlatıp. ilk defa silinen bir konuyu şikayet etmiyorum çünkü senin konunun geri gelmemesi daha hayırlı.Bu duruma düsmeden beni anlaman mümkün değil benim gectigim yollardan geç gel oyle konusuruz
Madem tecavüz vardı neden şikayetcı olurum diyip hastane imzası alıp kontrollü kürtaj olmadınız ? Ardından da gidip şikayetcı olsaydınızGerçekten dinlemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?