- 4 Aralık 2010
- 3.375
- 6.061
- 35
Kardeşler arasında eşitlik diye birşeyin olabileceğini düşünmüyorum. Ancak adalet saglanabilir. Aile gücü nispetinde her çocuğuna da elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Eşit davranmak gibi bir zorunluluk olamaz. İlk çocukta durum iyi olur ona göre yol izlenir, ikinci de durum iyi olur ona göre yol izlenir. Birinin karşısına farklı imkanlar çıkar o degerlendirilir, diğerine kendi imkanlari... Bunu dert etmeyin derim. Aileniz sizin için elinden gelenin en iyisini yaptıysa tamadir.
Ev meselesini tam anlayamadım. Ev size alınıyorsa tapu sizin olur. Kardese borclaniliyorsa borç birşeye baglanir ödenir. Ev kiminse o öder, aile katkı sağlıyorsa kendi insiyatifidir diğer kardeşi baglamamali. Anneniz korkuları yuzunden korktuğu başına gelecek bir tip gibi duruyor
Ev meselesini tam anlayamadım. Ev size alınıyorsa tapu sizin olur. Kardese borclaniliyorsa borç birşeye baglanir ödenir. Ev kiminse o öder, aile katkı sağlıyorsa kendi insiyatifidir diğer kardeşi baglamamali. Anneniz korkuları yuzunden korktuğu başına gelecek bir tip gibi duruyor