Şampuan ve Saç Kremleri PARABENSİZ SÜLFATSIZ ŞAMPUAN bilen kullanan varmı

ben çok uzun zamandır organix kullanıyorum, içeriğinde sülfat ve paraben yok. amerikadan ithal ediliyor ve eczanelerde satılıyor. çok çeşitleri var. dökülmelerime çok bi etkisi olmuyor ama. arada organicum ve milk_shake inde ürünlerini kullanıyorum. onlarda fena değil.

kendine iyi bir sampuan al.. sonra dogum hapi al ic .. paran varsa minoxidil al.. bunlari uzun sekilde kulan.. bsy uyguluyorsan hemen sonuc bekleme.. vazgecme hemen.. 2 senedir kulandigim seyler ve hic bir sikayetim olmadi simdiye kadar.. bir 2 sene sabret birakma

şampuan dışında sen ne kullanıyosun dökülme için ve şuan ne durumdasın faydasını gördünmü devamlımı kullancaksın

ben çok uzun zamandır organix kullanıyorum, içeriğinde sülfat ve paraben yok. amerikadan ithal ediliyor ve eczanelerde satılıyor. çok çeşitleri var. dökülmelerime çok bi etkisi olmuyor ama. arada organicum ve milk_shake inde ürünlerini kullanıyorum. onlarda fena değil.

eczanede varsa bunlarıda deneyebilirim bazı ürünleri heryerde bulmak kolay olmuyo. şuan aklımda bübchen var onu denemek istiyorum bakalım bulunca yazarım sonuçları

e vitamini kapsülü yada ampülü de tavsiye ederim. saç diplerine zeytinyağı ile birlikte masaj yaparsan faydası olur mutlaka. e vitaminini de eczaneden alabilirsin. organix ve organicum eczanede satılıyor ama milk_shake internette yada kuaförlerde. başka bir topikte de karbonatlı su ile saç yıkama konusu var, şampuan kullanmadan o da mantıklı geldi bana. ne kadar doğalda olsa şampuanda bir çeşit deterjan sonuçta. iyi haberler bekliyoruz canım.

malesef denemediğim kalmadı ümitsiz vakayım tresanı da kullandım ama olmadı

şampuan dışında sen ne kullanıyosun dökülme için ve şuan ne durumdasın faydasını gördünmü devamlımı kullancaksın

ezanede vitalfan diye bir hap.aldim.. 3 aylik bir kur icinde demir balik yagi var hormonsel sac dokulme icin.. iste minoxidil kulaniyorum dogum hapi kulaniyorum bukadar..
yan taraflarda azalma var ortasi acildi ama bunlari kulanali dokulmem yok.. evet devamli kulanicam.. allah yardimcimiz olsun :KK43:

Benimde aşırı saç dökülmem vardı tavsiyelere uyup baya bi şampuan sabun kullandım hiç birinden memnun kalmadım. Öncelikle şunu belirteyim Doa adlı markayı netten aldım ne saçdökülmemi azalttı nede saçımı temizledi normalde sülfatsız olanlar pek temizleme yapamıyor. Saçlarım kuru olmasına rağmen 1gün sonra yağ içinde kalıyordum. Watsonsdan Nude isimli şampuanı ve saç kremini aldım çok memnunum saç dökülmemi anında kestiki benimde çok dökülürdü herkes arkamdan saçlarımı toplardı o derece fenaydı. Birde etkisi varmı bilemiyorum ama kuaförden aldım argan yagını sacımı taramadan önce uçlarına sürüyorum ve Watsonsdan aldığım saç açma tarağım var uçları topsuz olan fırçalardan onu kullanıyorum.

NUDE şampuanın hangi serisini kullanıyorsunuz hacim ya da nemlendirici hangisi acaba ??

LİVE CLEAN bu şampuanın içerisinde yok watsons mağazalarında bulabilirsin 20 tl. Ben argan yağlı olanı kullanıyorum

LİVE CLEAN bu şampuanın içerisinde yok watsons mağazalarında bulabilirsin 20 tl. Ben argan yağlı olanı kullanıyorum

şuan bübchen kullanıyorum bebe şampuanı güzel şampuan fazlada dökülmüyo gibi şuan bakalım uzun süre kullanınca nasıl olcak etkisi. teşekkür ederim ayrıca

şuan bübchen kullanıyorum bebe şampuanı güzel şampuan fazlada dökülmüyo gibi şuan bakalım uzun süre kullanınca nasıl olcak etkisi. teşekkür ederim ayrıca

bebe şampuanları genelde saçları keçe gibi yapar ben de daha önce denedim sağlıklı evet ama saçlarımı açamıyordum tararken, Live Cleanı bi dene istersen benim hem saç dökülmem azaldı hem de yumuşacık oldu saçlarım ilk kullanışta değil ama 2 3 kullanışta farkı görüyürsun tamamen kuruyana kadar biraz pürüzlü görünüyor daha sonra düzleştirmeme bile gerek kalmıyor benim, elektriklenme sıfır

bebe şampuanları genelde saçları keçe gibi yapar ben de daha önce denedim sağlıklı evet ama saçlarımı açamıyordum tararken, Live Cleanı bi dene istersen benim hem saç dökülmem azaldı hem de yumuşacık oldu saçlarım ilk kullanışta değil ama 2 3 kullanışta farkı görüyürsun tamamen kuruyana kadar biraz pürüzlü görünüyor daha sonra düzleştirmeme bile gerek kalmıyor benim, elektriklenme sıfır

benim saçım zaten açılmıyo sebebini bilmiyorum yakmışta olabilirim boyarken anlayamadım sebebi açılmıyo resmen düğüm oluyo açmaya kalksam hepsi elimde kalcaak toplayarak kullanıyorum mecbur dediğiniz şampuanıda deneyebilirim bundan sonra. keçelenmesi bişey değilde beni üzen çok dökülmesi ve açılması :KK25:

Arkadaşlar araştırdım ve şu sonuca vardım şampuandaki tuz yani sülfat keratini saçtan atıyor ve saç yıpranıyor. Bunun üzerine tuzsuz (sülfatsız) şampuan arayışına girdim. Kuaförümün tavsiyesi üzerine Biofin marka tuzsuz şampuan kullanmaya başladım ve yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. İyiki kuaförümü dinlemişim.

bendede şu anda tuzsuz parabansiz organix le doa şampuan var dönüşümlü kullanıyorum .organix te silikon var ancak bu silikon suda çözünebilir silikonmuş

bir de arkadaşlar bu şampuanlar saçları ıslakken çok sert yapıyor ben ıslakken saç taramıyorum,saç kuruduğund öölesine yumuşak oluyorki parmaklarımla bile tarayabiliyorum.zaten ben saçlarımı mümkün olduğunca az tarayan biriyim saçlarım düz ince telli bu şekildede kırıkların önüne geçtim

tekrar yazayım, daha önceki yazımı pek tınlamamışsın ama neyse :)

giovanni ve aubrey organics şampuanlarında, sülfat yok.

aubrey şampuanın içeriklerine bakın, o yüzde yüz doğal organik. bir arkadaşım inanmamış ama bir incelesin. ( ama pahalı biraz)

sülfat aslında sls dedikleri şey şampuanı ya da ürünü köpürtüyor. güzelce köpüren şeylerin içinde var bu zıkkım.

doğru düzgün köpürmemeli şampuan :)

Organicum yerli malıdır. .

tekrar yazayım, daha önceki yazımı pek tınlamamışsın ama neyse :)

giovanni ve aubrey organics şampuanlarında, sülfat yok.

aubrey şampuanın içeriklerine bakın, o yüzde yüz doğal organik. bir arkadaşım inanmamış ama bir incelesin. ( ama pahalı biraz)

sülfat aslında sls dedikleri şey şampuanı ya da ürünü köpürtüyor. güzelce köpüren şeylerin içinde var bu zıkkım.

doğru düzgün köpürmemeli şampuan :)

Foliksir hakkında ne düşünüyorsun??? Biliyor musun bu markayı??

Foliksir hakkında ne düşünüyorsun??? Biliyor musun bu markayı??

yok onu duymadım hiç malesef, ben hayvanlar üzerinde deney yapmayan markaları araştırıyorum bu iki markaya da o şekilde denk geldim...

bugün de eczanede organix( yanlış yazmış olabilirim) marka gördüm yine parabensiz sülfatsız yazıyordu fiyatını bilmiyorum ama :/

Organicum yerli malıdır. .

evet canım organicum yerli, milk_shake italyan. sadece organix amerikan. organicumu da geçtiğimiz senelerde uzun süre kullanmıştım ama son aldığım kutunun sonu tortu şeklinde bulanık bi görüntüdeydi. yetkililere mail attım, baştan savma bi cevap yazdılar o zamandan beri organicum almıyorum.

X