- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 4.000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendine iyi bir sampuan al.. sonra dogum hapi al ic .. paran varsa minoxidil al.. bunlari uzun sekilde kulan.. bsy uyguluyorsan hemen sonuc bekleme.. vazgecme hemen.. 2 senedir kulandigim seyler ve hic bir sikayetim olmadi simdiye kadar.. bir 2 sene sabret birakma
ben çok uzun zamandır organix kullanıyorum, içeriğinde sülfat ve paraben yok. amerikadan ithal ediliyor ve eczanelerde satılıyor. çok çeşitleri var. dökülmelerime çok bi etkisi olmuyor ama. arada organicum ve milk_shake inde ürünlerini kullanıyorum. onlarda fena değil.
malesef denemediÄim kalmadı ümitsiz vakayım tresanı da kullandım ama olmadı
Åampuan dıÅında sen ne kullanıyosun dökülme için ve Åuan ne durumdasın faydasını gördünmü devamlımı kullancaksın
doktorun yapacağı bişey kalmadı kullanmadığım ürün kalmadı çünkü kan değerlerim normal arkadaşlar ama ben kelliğe doğru gidiyorum malesef ne yapabilirim bilmiyorum
Benimde aşırı saç dökülmem vardı tavsiyelere uyup baya bi şampuan sabun kullandım hiç birinden memnun kalmadım. Öncelikle şunu belirteyim Doa adlı markayı netten aldım ne saçdökülmemi azalttı nede saçımı temizledi normalde sülfatsız olanlar pek temizleme yapamıyor. Saçlarım kuru olmasına rağmen 1gün sonra yağ içinde kalıyordum. Watsonsdan Nude isimli şampuanı ve saç kremini aldım çok memnunum saç dökülmemi anında kestiki benimde çok dökülürdü herkes arkamdan saçlarımı toplardı o derece fenaydı. Birde etkisi varmı bilemiyorum ama kuaförden aldım argan yagını sacımı taramadan önce uçlarına sürüyorum ve Watsonsdan aldığım saç açma tarağım var uçları topsuz olan fırçalardan onu kullanıyorum.
NUDE şampuanın hangi serisini kullanıyorsunuz hacim ya da nemlendirici hangisi acaba ??
LİVE CLEAN bu şampuanın içerisinde yok watsons mağazalarında bulabilirsin 20 tl. Ben argan yağlı olanı kullanıyorum
şuan bübchen kullanıyorum bebe şampuanı güzel şampuan fazlada dökülmüyo gibi şuan bakalım uzun süre kullanınca nasıl olcak etkisi. teşekkür ederim ayrıca
bebe şampuanları genelde saçları keçe gibi yapar ben de daha önce denedim sağlıklı evet ama saçlarımı açamıyordum tararken, Live Cleanı bi dene istersen benim hem saç dökülmem azaldı hem de yumuşacık oldu saçlarım ilk kullanışta değil ama 2 3 kullanışta farkı görüyürsun tamamen kuruyana kadar biraz pürüzlü görünüyor daha sonra düzleştirmeme bile gerek kalmıyor benim, elektriklenme sıfır
ben çok uzun zamandır organix kullanıyorum, içeriğinde sülfat ve paraben yok. amerikadan ithal ediliyor ve eczanelerde satılıyor. çok çeşitleri var. dökülmelerime çok bi etkisi olmuyor ama. arada organicum ve milk_shake inde ürünlerini kullanıyorum. onlarda fena değil.
tekrar yazayım, daha önceki yazımı pek tınlamamışsın ama neyse :)
giovanni ve aubrey organics şampuanlarında, sülfat yok.
aubrey şampuanın içeriklerine bakın, o yüzde yüz doğal organik. bir arkadaşım inanmamış ama bir incelesin. ( ama pahalı biraz)
sülfat aslında sls dedikleri şey şampuanı ya da ürünü köpürtüyor. güzelce köpüren şeylerin içinde var bu zıkkım.
doğru düzgün köpürmemeli şampuan :)
Foliksir hakkında ne düşünüyorsun??? Biliyor musun bu markayı??
Organicum yerli malıdır. .