- 10 Mart 2013
- 3.831
- 416
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmazmı feci Åekilde yanlar gitti ortası açıldı ve arkadada var saçımı hep topluyorum çok üzülüyorum. çok pahalı geliyo bana devamlı kullanamıyorum 2 aydan fazla kullanamadım malesef çalıÅmıyorum bütçemi aÅıyo bide 1 aylık burdakilr
ayyy ayni dert... benimde yanlarim acildi ortasi acildi.. cok uzulcu dglmi.. kulansan ve kulanmasan yinede dokulme olucak sonunda.. irsi bsymis. hem senin yasin 29 benim yasim ise 22.. ben 1 senedir depresiyon gecirdim bu sac dokulme olayina cok moralim bozulmustu.. acayip gur ve upuzun kivircik saclarim vardi.. suan bende hep topluyorum sonrasini hic dusunmek istemiyorum ilaci biraktiktan sonra.. kabulenmek lazim bazen..
kabullenmek çok zor okadar kolay deÄilki benim 8senedir dökülüyo bu hale geldi sonunda bu ırsi saç dökülmesi sadece bizdemi var neden sanatçılarınki dökülmüyo onlarda insan üstelik hergün boya ve iÅlem gördüÄü halde demekki bunun bi formülü var ama biz o formülü bulana kadar saç kalmayacak ne yazıkki doktorlardan neftret ettim çünkü kobay gibi kullanıyolar Åunu deneyelim olmadı bunu deneyelim daha beter yapıyolar prof araÅtırcam artık
ya dusunuyorum ki.. cok kizlar var mesala hastaliktan dolayi tumden kel kaliyorlar. cokta guzel peruk takiyorlar belli bile olmuyor.. acaba oylemi yapsam diye dusunuyorum.. bende biktim inan 18 yasimdan beri 1 milyar verdigim oldu bir doktora hicte fayda olmadi. adamda proftu.. her hafta 1 ay boyunca igne vuruldum vitamin mi diye bsy galiba . saclarin dokulmicek ddi yaptiktan sonra diye.. vllhi 22 yasimdayim 18 yastaki saclarim yok artik.
burda cogu kizlar hormon hapi iciyorlar sende bir dene ic.. sana kulandigim hapin recetesini verebilirim onuda turk dokturana gostert onun turk versionu versinler sana..
hapi kirip saca suruldugunu ilk defa duyuyorum ama sanmiyorum.. o haplar icilmek icin, surulmek icin degil. hormon bozuklugu icten gelen bir sorun..
mesala benim dayim var saclari dokulurkene okadar cok ilaclar kulandi ama yinede fayda etmedi.. kel kaldi.. sebebi su ki onlarda erkek hormonlari cok fazla..
sende erkek hormonlarini engele ilk sonra ilaclar sampuanlar kulan..
parebenin faydasi ne ki? kim önerdi bunu sana??
dogum hapini kiriyorlar ddn bunu arastirdim faydaliymis yazanlar oldgnu gordum bende deniyecem. sampuyanima katarim bi zarari olmaz
Benimde aşırı saç dökülmem vardı tavsiyelere uyup baya bi şampuan sabun kullandım hiç birinden memnun kalmadım. Öncelikle şunu belirteyim Doa adlı markayı netten aldım ne saçdökülmemi azalttı nede saçımı temizledi normalde sülfatsız olanlar pek temizleme yapamıyor. Saçlarım kuru olmasına rağmen 1gün sonra yağ içinde kalıyordum. Watsonsdan Nude isimli şampuanı ve saç kremini aldım çok memnunum saç dökülmemi anında kestiki benimde çok dökülürdü herkes arkamdan saçlarımı toplardı o derece fenaydı. Birde etkisi varmı bilemiyorum ama kuaförden aldım argan yagını sacımı taramadan önce uçlarına sürüyorum ve Watsonsdan aldığım saç açma tarağım var uçları topsuz olan fırçalardan onu kullanıyorum.
Ezaneden iyi bir shampuan buldum sac dokulmeye karsi.. diana hapini katicam icine.. bi deniyecem :))) birde tresan isirgan otu sampuan iyi oldugnu duydum bilgin varmi snn?
malesef denemediÄim kalmadı ümitsiz vakayım tresanı da kullandım ama olmadı