Şampuan ve Saç Kremleri PARABENSİZ SÜLFATSIZ ŞAMPUAN bilen kullanan varmı

olmazmı feci şekilde yanlar gitti ortası açıldı ve arkadada var saçımı hep topluyorum çok üzülüyorum. çok pahalı geliyo bana devamlı kullanamıyorum 2 aydan fazla kullanamadım malesef çalışmıyorum bütçemi aşıyo bide 1 aylık burdakilr

olmazmı feci şekilde yanlar gitti ortası açıldı ve arkadada var saçımı hep topluyorum çok üzülüyorum. çok pahalı geliyo bana devamlı kullanamıyorum 2 aydan fazla kullanamadım malesef çalışmıyorum bütçemi aşıyo bide 1 aylık burdakilr

ayyy ayni dert... benimde yanlarim acildi ortasi acildi.. cok uzulcu dglmi.. kulansan ve kulanmasan yinede dokulme olucak sonunda.. irsi bsymis. hem senin yasin 29 benim yasim ise 22.. ben 1 senedir depresiyon gecirdim bu sac dokulme olayina cok moralim bozulmustu.. acayip gur ve upuzun kivircik saclarim vardi.. suan bende hep topluyorum sonrasini hic dusunmek istemiyorum ilaci biraktiktan sonra.. kabulenmek lazim bazen..

ayyy ayni dert... benimde yanlarim acildi ortasi acildi.. cok uzulcu dglmi.. kulansan ve kulanmasan yinede dokulme olucak sonunda.. irsi bsymis. hem senin yasin 29 benim yasim ise 22.. ben 1 senedir depresiyon gecirdim bu sac dokulme olayina cok moralim bozulmustu.. acayip gur ve upuzun kivircik saclarim vardi.. suan bende hep topluyorum sonrasini hic dusunmek istemiyorum ilaci biraktiktan sonra.. kabulenmek lazim bazen..

kabullenmek çok zor okadar kolay değilki benim 8senedir dökülüyo bu hale geldi sonunda bu ırsi saç dökülmesi sadece bizdemi var neden sanatçılarınki dökülmüyo onlarda insan üstelik hergün boya ve işlem gördüğü halde demekki bunun bi formülü var ama biz o formülü bulana kadar saç kalmayacak ne yazıkki doktorlardan neftret ettim çünkü kobay gibi kullanıyolar şunu deneyelim olmadı bunu deneyelim daha beter yapıyolar prof araştırcam artık

kabullenmek çok zor okadar kolay değilki benim 8senedir dökülüyo bu hale geldi sonunda bu ırsi saç dökülmesi sadece bizdemi var neden sanatçılarınki dökülmüyo onlarda insan üstelik hergün boya ve işlem gördüğü halde demekki bunun bi formülü var ama biz o formülü bulana kadar saç kalmayacak ne yazıkki doktorlardan neftret ettim çünkü kobay gibi kullanıyolar şunu deneyelim olmadı bunu deneyelim daha beter yapıyolar prof araştırcam artık

cidden kolay degil benim moralim cogu zaman her gun bozuk.. ben cok arastirdim interneten falan.. doktorada gittim iste.. etrafimda insanlarin saclarina baktikca uzuluyorum cok guzel saclari var dolu dolu.. birde kendime bakiyorum.. boya saci dökmez.. dibleri saglikli olduktan sonra onlarin saclari dokuldukten sonra geri cikiyor.. bizim dokulen saclar uykuya giriyor..
erkeklerin saclarida dokuluo okadar engelemeye calisanlar var yinede sonuc... kel kaliyorlar..

kadinlar sac ektirebiliyormu senin bir fikrin varmi?

ya dusunuyorum ki.. cok kizlar var mesala hastaliktan dolayi tumden kel kaliyorlar. cokta guzel peruk takiyorlar belli bile olmuyor.. acaba oylemi yapsam diye dusunuyorum.. bende biktim inan 18 yasimdan beri 1 milyar verdigim oldu bir doktora hicte fayda olmadi. adamda proftu.. her hafta 1 ay boyunca igne vuruldum vitamin mi diye bsy galiba . saclarin dokulmicek ddi yaptiktan sonra diye.. vllhi 22 yasimdayim 18 yastaki saclarim yok artik.

burda cogu kizlar hormon hapi iciyorlar sende bir dene ic.. sana kulandigim hapin recetesini verebilirim onuda turk dokturana gostert onun turk versionu versinler sana..

ya dusunuyorum ki.. cok kizlar var mesala hastaliktan dolayi tumden kel kaliyorlar. cokta guzel peruk takiyorlar belli bile olmuyor.. acaba oylemi yapsam diye dusunuyorum.. bende biktim inan 18 yasimdan beri 1 milyar verdigim oldu bir doktora hicte fayda olmadi. adamda proftu.. her hafta 1 ay boyunca igne vuruldum vitamin mi diye bsy galiba . saclarin dokulmicek ddi yaptiktan sonra diye.. vllhi 22 yasimdayim 18 yastaki saclarim yok artik.

burda cogu kizlar hormon hapi iciyorlar sende bir dene ic.. sana kulandigim hapin recetesini verebilirim onuda turk dokturana gostert onun turk versionu versinler sana..

bende imkanlarım kısıtlı olduğu halde çok fazla para döktüm bukonuda resmen sömürüyolar insanı çaresizliğinden istifade edip. ne yaptıysam olmadı aynı senin dediğin gibi. peki sana o hormon ilacı fayda etmedimi???? çoğu kullanıomuş hatta o ilacı bide kırıp saça sürüyolarmış saç çıkarıyomuş ben hiç yapmadım bilmiyorum. neydi ilacın adı ve şuan napıyosun tedavi falan görüyomusun

fayda edip etmiyecegini ben simdi fazla emin degilim ama dokulme 2 senedir durdu gibi hap yuzundenmi minoxidil yuzundenmi bilmiyorum..

ben 4 sene once doktora gitmistim normal bir doktordu ve demisti sac dokulmeyi durduran sadece kadin hormon hapi diye. sonra sac profuna gittim ayni hapi tavsiye etti.. belli ki faydali olmazsa bu iki doktor tavsiye etmezdi..

hem hapin kutusundada yaziyor zaten "hormon sac dokulmeyi firenliyor diye"

dur sana bir link yolayim interneten
2 hap var hormon icin ikiside aynisi nerdeyse:

Anticonceptie.nl mobiel

yada

daphne pil - Google zoeken

linkler acildimi bilmiyorum telden yaziyorum..

daphne pil yada diana 35 pil haplarin isimleri..

ben daphneyi kulaniyorum.. diana bana agir geldi cildimi kuruttu kilo aldirdi..

ama bunu doktoruna gostert bunun aynisi turk versiyonunu al olmazsa doktorun tavsiyesiylen ismarla yurtdisindan..

hapi kirip saca suruldugunu ilk defa duyuyorum ama sanmiyorum.. o haplar icilmek icin, surulmek icin degil. hormon bozuklugu icten gelen bir sorun..
mesala benim dayim var saclari dokulurkene okadar cok ilaclar kulandi ama yinede fayda etmedi.. kel kaldi.. sebebi su ki onlarda erkek hormonlari cok fazla..

sende erkek hormonlarini engele ilk sonra ilaclar sampuanlar kulan..

hapi kirip saca suruldugunu ilk defa duyuyorum ama sanmiyorum.. o haplar icilmek icin, surulmek icin degil. hormon bozuklugu icten gelen bir sorun..
mesala benim dayim var saclari dokulurkene okadar cok ilaclar kulandi ama yinede fayda etmedi.. kel kaldi.. sebebi su ki onlarda erkek hormonlari cok fazla..

sende erkek hormonlarini engele ilk sonra ilaclar sampuanlar kulan..

diane 35 i ben 1hafa kullanabildim çok kötü geldi bana kalbimi etkiledi sol kolumda uyuşma ağrı başladı hemen bıraktım çokağır bi ilaç. ama diğerini araştırcam doğum doktoruna gitcem konuşcam tekrar o ilacı alırsamda gelişmeleri yazcam buraya teşekkür ederimcanım yardımların için allahrazı olsun

aleo bende doğum kontrol hapını saça kullandıklarını burdan okumuştum
arattır çıkar
ya ısırganı dene bence ısırganı al gölgede bir beze ser kurusun haşla saçına dökk
çıkarıyormuş işte

arkadaşlar bebek şampuanlarının zararsızlığından filan bahsediliyodu markette satılan tüm bebe şapuanlarını araştırdım hepsinde sülfat var johenss dalin nivea komili hepsinde var paraben yok ama henüz bulamadım satış noktasını ama bübshen ve chicco da yokmuş paraben ve sülfat netten araştırdığım kadarıyla ama ürünü henüz bulmuş değilim. ve bide arkadaşların bahsettiği gibi doa ve bitki sandığında yok ama onlarıda bulmuş değilim paylaşım dedim

parebenin faydasi ne ki? kim önerdi bunu sana??
dogum hapini kiriyorlar ddn bunu arastirdim faydaliymis yazanlar oldgnu gordum bende deniyecem. sampuyanima katarim bi zarari olmaz

parebenin faydasi ne ki? kim önerdi bunu sana??
dogum hapini kiriyorlar ddn bunu arastirdim faydaliymis yazanlar oldgnu gordum bende deniyecem. sampuyanima katarim bi zarari olmaz

paraben faydalı değil zararlı paraben, sülfat ve silikon içeren ürünler zararlı keşke faydalı olsaydı çünkü bunların bulunmadığı bi ürün hala bulamadım. evetduydum hap konusunu ama denemedim hangi hapı deneyeceksin???

Ezaneden iyi bir shampuan buldum sac dokulmeye karsi.. diana hapini katicam icine.. bi deniyecem :))) birde tresan isirgan otu sampuan iyi oldugnu duydum bilgin varmi snn?

Benimde aşırı saç dökülmem vardı tavsiyelere uyup baya bi şampuan sabun kullandım hiç birinden memnun kalmadım. Öncelikle şunu belirteyim Doa adlı markayı netten aldım ne saçdökülmemi azalttı nede saçımı temizledi normalde sülfatsız olanlar pek temizleme yapamıyor. Saçlarım kuru olmasına rağmen 1gün sonra yağ içinde kalıyordum. Watsonsdan Nude isimli şampuanı ve saç kremini aldım çok memnunum saç dökülmemi anında kestiki benimde çok dökülürdü herkes arkamdan saçlarımı toplardı o derece fenaydı. Birde etkisi varmı bilemiyorum ama kuaförden aldım argan yagını sacımı taramadan önce uçlarına sürüyorum ve Watsonsdan aldığım saç açma tarağım var uçları topsuz olan fırçalardan onu kullanıyorum.

Benimde aşırı saç dökülmem vardı tavsiyelere uyup baya bi şampuan sabun kullandım hiç birinden memnun kalmadım. Öncelikle şunu belirteyim Doa adlı markayı netten aldım ne saçdökülmemi azalttı nede saçımı temizledi normalde sülfatsız olanlar pek temizleme yapamıyor. Saçlarım kuru olmasına rağmen 1gün sonra yağ içinde kalıyordum. Watsonsdan Nude isimli şampuanı ve saç kremini aldım çok memnunum saç dökülmemi anında kestiki benimde çok dökülürdü herkes arkamdan saçlarımı toplardı o derece fenaydı. Birde etkisi varmı bilemiyorum ama kuaförden aldım argan yagını sacımı taramadan önce uçlarına sürüyorum ve Watsonsdan aldığım saç açma tarağım var uçları topsuz olan fırçalardan onu kullanıyorum.

doa yı almaya gittim bi baktım arkasına sülfat var almadan geri döndüm şimdi bebe yukarda yorumda okuduysan bebe şampuanı buldum2 marka ama henüz ulaşmış değilim alamadım onlara bi bakmak istiyorum. argan yağı bazı şampuanlardada var ama hiç kullanmadım bakalım kadın doğumcuya gitcem inşallah bu sefer anlayan biri çıkar karşıma. minoksil kullandım anında kesti ama bırakıncada anında döküyo çokta pahalı geliyo bana sürekli araştırıyorum inşallah kalıcı bi çözüm bulurum bulursamda paylaşırım

malesef denemediğim kalmadı ümitsiz vakayım tresanı da kullandım ama olmadı

kendine iyi bir sampuan al.. sonra dogum hapi al ic .. paran varsa minoxidil al.. bunlari uzun sekilde kulan.. bsy uyguluyorsan hemen sonuc bekleme.. vazgecme hemen.. 2 senedir kulandigim seyler ve hic bir sikayetim olmadi simdiye kadar.. bir 2 sene sabret birakma

X