- 10 Mart 2013
- 3.831
- 416
sodyum tek başına zararlı bir şey değil bildiğim kadarıyla. %99'u doğal bir ürün, o sebepten köpürmüyor fazla. Ve saçlarımın onda daha az döküldüğünü gözlemledim; fakat devam edemiyorum, saçım resmen yediği için şampuanı
Farmasiye de ersağa da üyeyim. Farmasinin şampuanını kullanmadım ama içerikten eminim, kesin zararlı maddelerle doludur. Ki ben "sağlıksız maddeler var" dediğimde "farmasi'nin bana dediği sağlık bakanlığından onaylıymış!" market şampuanları da onaylı ona bakarsalar. Hiç inanmıyorum. Içerik falan da yazılmıyor. Ersağın şampuanlarının da içeriği temiz değil, evimde yeni tükettik. Alternatif değiller.
Doanın şampuanlarına da bakabilirsiniz ama bence onda da sağlık bakanlığının oran sınırına takılıp yazılmayan zararlı maddeler var gibi. Kozmetik talimatında, belli bir oran dahilinde kullanılan maddelerin etikete yazılmama maddesi var.
Sab sabunun zeytinyağlı sabununa da bakabilirsin. Güzel yorumlar okumuştum. Ben el sabunu formatında olanı kullanıyorum, gayet güzel. Yüzümü onunla yıkıyorum. çok memnunum. Her sabah uyguladığım sab sabun+bitki sandığı lavanta suyu+bitki sandığı lavanta kremiyle yüzüm o kadar düzeldi ki şükürler olsun
bitki bahcesi dediğin ürün aktarlardamı canım? Bide fiyatları nasıl