Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
down under natural/nude serisi. hani şu üstünde koala olan marka.
ben komilinin bebe şampuanını kullanıyorum çok memnunum.
jhonson's baby paraben ve parfüm içermiyor..ben uzun süredir kullanıyorum memnunum...saçım yağlı olduğu için kuruluk olmadı ama seninki kuruysa bilmiyorum nasıl olur...
paraben sülfatın yanı sıra dimethicone (silikon) çok zarar veriyor.bu da dökülmesine sebep olabilir.piyasadaki bir çok markada var
bu maddeden.dalanın içinde yoktu sanırım.
bir de bildiğim için yazmadan edemedim.cocamide mea,dea,tea bulunanlarda beyin hasarına sebep oluyormuş.tabii ne kadar zamanda
olur bilemem.ben öğrendiğim için gözümü kapatıp alamıyorum.
sen baya derinlemesine araştırmışın ben daha bunları yeni duydum malesef( şuan ne kullanıyosun canım
bir ara baya takılmıştım bu konulara,neler var daha daldın mı çıkamıyosun.
duş jellerinde de oluyor maalesef,kullanıyorsan onlara da bakmanı tavsiye ederim.
dalanın hem duş jeli hem şampuanın içeriği iyiydi.
gliss keratinli şampuan kullanıyorum.memnundum ama benim saçlarımla ilgili bir şikayetim yoktu.
bebe şampuanı düşünüyorum bu bitince.
gerçi tahlil yaptırmışsın kanına tsh ına bakılmış.ama b12 eksikliği filanda çok önemli. bunlar etkiliyor gerçekten.
benim cildim çok etkilenirdi kansızlıktan vitamin eksikliğinden. krem sürsem de hep kupkuru olurdu.
ben duş jeli bebek şampuanı kendim için şampuanı artk farmasiden alyorum bana iyi geldi tavsiye ederim
nokta atışı yapıyorum, içinde zararlı hiçbir şey bulamayacağınız tek ürün zannımca
bitki sandığı şampuan ve kremleri.
sitesini ziyaret edebilirsin.
sitenin sahibi ve üreticilerinden nazım tanrıkulu "tıbbi bitkileri doğru kullanma rehberi" isimli hayy kitap'tan çıkan bir kitaba sahip. alanında en yetkin ve dürüstlerden. ben kendisini gıyaben çok seviyorum. ülkenin dürüst satıcılara ihtiyacı var. organicum diye bir şampuan almıştım, üzerinde sles yoktur yazıyordu. sonra eve geldiğimde bir baktım, ooooo var da var. dalin bebe şampuanı da facia. artık marketteki ürünlerden ümidimi kestim. onun için hiiiç bakmıyorum. ama bitki sandığının şampuanı da benim gibi kalın ve uzun saçlılar için çare değil, çok çabuk tükeniyor şişe saçınız ince telliyse süper
farmasi, ersağ, forever falan hepsi palavra bence. yine de bakmak isterseniz bakın.
Dökülme için mi istiyorsun sen canım?
Bende de aynı problem var da, bu konuyu takip edeyim bari.
Ayrıca kızlar ben saçlarımda aşırı yağlanma olduğu için doktor tavsiyesi ile Sedolin kullanıyordum uzun bi süredir.
İyi de geliyordu, dökülme de normaldi yani ama fiyatı biraz pahalı. 22 tl idi en son ve küçücük paket. :/
Tavsiye üzerine bioblas aldım, yağlanma konusunda memnunum, yani temizliyo saçımı iyi güzel.
dee, aşırı dökülüyor saçım ya, şampuan değiştirdiğim için midir, yoksa bu şampuan markasında mıdır bilemedim.
Her yerde saç var yahu.
Bana da bi yardımcı olursanız sevinirim.
2-3 tüy var kafamda((( ve çok ince telli. içeriğine baktım paraben vs yok ama sodyuma boğmuşlar resmen ama bakıcam deyeceklerimin arasında buda var artık
farmasiye de ersağa da üyeyim. farmasinin şampuanını kullanmadım ama içerikten eminim, kesin zararlı maddelerle doludur. ki ben "sağlıksız maddeler var" dediğimde "farmasi'nin bana dediği sağlık bakanlığından onaylıymış!" market şampuanları da onaylı ona bakarsalar. hiç inanmıyorum. içerik falan da yazılmıyor. ersağın şampuanlarının da içeriği temiz değil, evimde yeni tükettik. alternatif değiller.burda deneyimlerimizi paylaşıyruz denemeden kesin hüküm vermeyin farmasi ve ersag denenmeli bence