Paraben ve alüminyum içermeyen bir deodorant ?

bu koltukaltı mumu kıyafet beyaz leke bırakıyo mu, benim en büyük sorunum! bi de bulmak istesem sadece rossmann da mı vardır?

Çok ilginç ama iz bırakmıyor. Zaten çok katı bir yapısı var normal koltuk altı stickleri gibi kolay sürülmüyor bu yüzden. Belirgin bir iz problemi yaşamadım ve stickin rengi beyazdan çok sarıya dönük sürüldüğünde ise transparana yakın oluyor.
Sanırım gratislerde de satılıyor olması lazım.

bunun aynısını biz de kullanıyoruz arkadaşımla.onunki limonlu benimki lavantalı. kışın gerçekten çok güzel ama yazın bana fayda etmiyo çok terlediğimden heralde kokuyu da önlemiyoterlemek bişiy diil de ah keşke kokuyu önlese... terletsin ama koku yapmasın öyle bi deodorant varsa lütfen paylaşın

sebamed bunu vaad ediyor ama henüz denemedim

bu deo gratislerde var sanırım dimi zaten bangır bangır yazmışlaar üstüne paraben yok,alkol yok,alimünyum yok diye bulursam alıcam

body shop unki kokuyu önlüyor mu? benim için en önemli kısım!

Slm kızlar,konuyu görünce yine tatilde kesfettiğim bir üründen bahsedeyim dedim.Natural active markasının Body misti bu ürün.Roll on seklinde değil ama o bildiğimiz tüp şişelerde de değil.Satarken içeriğinin dogal oldugunu söylemişlerdi netten de içerik kısmında zararlı bişi göremedim.Bir de ürün uzun vaadeli olucak orası kesin 2 ay oldu daha yarısına gelemedim.Terlemeyi engelliyor mu bilemem acıkcası.Ben asırı terleyen bir yapıya sahip değilim.Ama ürünün kokusu cok yogun ter kokusu değil de zaten o kokuyu alıyorsunuz mis gibi öz kokuyor ben cok sevdim nedense.Baska bir cesidi daha vardı.Onun kokusu daha tatlımsıydı.Onu da denerim herhalde.Ben de görenler de denesin istedim onlar da begenmiş.Ben de gariplik yokmus yani :)

evet kızlar alimünyum ve paraben olmayan bir rolon deo önerinizi bekliyorum?

cnm cd pump sprey dene derim dediklerinden yok saf ve doğal bir sprey sahibinden .com dan aldım ben çok memnunum acayıb kokusu var ve nemlendirici ayni zamanda...cd pump sprey yazarsan arama yerine gösterir

böyle deodorantlar var ama deodorant görevini yerine getiriyo mu tartışılır. hem işe yarayab hem de paraben alüminyum içermeyen deodorant bulmak çok zor

en son yves rocher'nin bio isimli organik ve parabensiz roll on'unu denedim. cok hafif hos bir kokusu var ama maalesef ter kokunu onlemiyor.

ben de sebamed'i denemeyi dusunuyorum.

the body shop koltuk altı stık kesınlıkle zararlı madde ıcermıyor deneyebılırsınız dogal oldugu ıcın yanlız bıraz pahalı

Ben de bu forumdan öğrendim, gratiste satılan crystal diye bir marka var. tamamen doğal bir kristal, stick gibi, kaya tuzu gibi birşey. ammonium alum'dan oluşuyor. paraben alüminyum ve koku içermiyor. ter kokusunu önlüyor. kullanmaya başladım. koltukaltına sürmeden önce ıslatıyorsunuz biraz öyle sürüyorsunuz ve gerçekten ter kokusunu önlediğini gözlemledim ben. fiyatı 9 lira civarıydı sanırım...

Son düzenleme:

cnm bende aynından kullanıyorum henüz 3 gün olucak etkisi güzel terliyorum ama koku yok zaten doğal olduğu için aldım. Ucuz ve uygun bir diğer yöntemde karbonat(cep sodası) biraz ıslatıp koltuk altınıza sürün bir peçeteyle fazlasını alın onun sonucuda aynı ama uğraşması zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…