- 19 Temmuz 2012
- 604
- 4
o halde sebamed'i veya day's naturali deneyebilirsin(daha önce ismini hatırlayamamıştım).
İncelemen için içindekileri gösteren resmini de koyuyorum. Aluminum konusu benide üzüyor göğüs kanserinden önce lenf kanserine neden olabileceği konusunda ciddi araştırmalar var:
Eki Görüntüle 473748
o halde sebamed'i veya day's naturali deneyebilirsin(daha önce ismini hatırlayamamıştım).
İncelemen için içindekileri gösteren resmini de koyuyorum. Aluminum konusu benide üzüyor göğüs kanserinden önce lenf kanserine neden olabileceği konusunda ciddi araştırmalar var:
Eki Görüntüle 473748
bunun aynısını biz de kullanıyoruz arkadaşımla.onunki limonlu benimki lavantalı. kışın gerçekten çok güzel ama yazın bana fayda etmiyoçok terlediğimden heralde kokuyu da önlemiyo terlemek bişiy diil de ah keşke kokuyu önlese... terletsin ama koku yapmasın öyle bi deodorant varsa lütfen paylaşın
Eki Görüntüle 473748
evet kızlar alimünyum ve paraben olmayan bir rolon deo önerinizi bekliyorum?
nivea pure rol-on var için de paraben ve aliminyum olmayan.
Ben de bu forumdan öğrendim, gratiste satılan crystal diye bir marka var. tamamen doğal bir kristal, stick gibi, kaya tuzu gibi birşey. ammonium alum'dan oluşuyor. paraben alüminyum ve koku içermiyor. ter kokusunu önlüyor. kullanmaya başladım. koltukaltına sürmeden önce ıslatıyorsunuz biraz öyle sürüyorsunuz ve gerçekten ter kokusunu önlediğini gözlemledim ben. fiyatı 9 lira civarıydı sanırım...