Paraben ve alüminyum içermeyen bir deodorant ?

kızlar size bu konuda önerebileceğim kesinlikle naturalive bende tesadüf eseri görmüştüm ama inanın mütiş bişey
içinde kimyasal sıfır ilk önce inanmadım alyım bi denerim dedim ama izmir sıcağında bile terin suyun içnde kaldım
ter kokusu sıfr ötesi hemde hiç 3 gün yıkanmayın inanın 3 gün koku sfır şimdi babam annem ailecek kullanıyoruz
ayrıca o paraben ve diyer kimyaslları içermiyor diye reklam yapılan deodorontlar maalesef zehir dolu paraben yok ama
bin türli zararlı içerik var herkes takmış parabeni ama inanın ondan daha zararlıları var naturalive tek geçerim bu konuda
ayrıca diş macununu falanda kullanıyuz çooooooook memnunuz

Son düzenleme:
Ben de bu forumdan öğrendim, gratiste satılan crystal diye bir marka var. tamamen doğal bir kristal, stick gibi, kaya tuzu gibi birşey. ammonium alum'dan oluşuyor. paraben alüminyum ve koku içermiyor. ter kokusunu önlüyor. kullanmaya başladım. koltukaltına sürmeden önce ıslatıyorsunuz biraz öyle sürüyorsunuz ve gerçekten ter kokusunu önlediğini gözlemledim ben. fiyatı 9 lira civarıydı sanırım...

çok merak ettim bu ürünü en kısa zamanda denicem,teşekkürler

Niveanın üzerinde fresh natural yazıyo okyanus ferahlığı varmış arkasını o kadar okudum paraben ve alüminyum yazmıyordu:44: kokusu da aynı niveanın el kremi gibi bilmiyorum nasıl olcak

merhabalar
propa diye bir marka var.netten bakabilirsiniz:hepsipropada.com adresi
ben koltuk altı suyundan memnun kalmadım .terliyorsun ve kokuyorsun
bioderma kullandım ondanda memnun kalmadım
vichy de aynı
hepside çok pahalı
amaa çözümü buldum.ben troid hastasıyım kışın bile koltuk alttım terliyor.saraçoğlunun tavsiyesini dinledim.2 tl ye aktardan şap taşı aldımbıçakla biraz tozz haline getirrdim hafif nemlendirdiğim elimi bu toza batırıp koltuk altıma sürdüm ve sonuçtan çook memnun kaldım.
hiç bir zararı yok ne keseye ne sağlığa
tavsiye ederim arkadaşlar

12289714_10206809165621096_7276039355605184224_n.jpg
Merhaba sorununuzun üzerinden cok zaman geçmiş ama ben yeni kayıt oldum ve bede gece ağustos ayında bir rolonla tanıstım aslında bir roloon demek çok az kalır küçük bir eczane desem daha iyi olur foreverliving roloon tamamen doğal olmasının yanında ter kokusu ayak kokusu isilik pişik güneş yanıgı epilasyon veya ağda sonrası muthiş bir rahatlatcı günşte olusmus sivilclenmelere yanıklarda tedavi değil ama rahatlatmak amaclı kulanıyorum ve çok çok memnunum Tavsiye ederim

12289714_10206809165621096_7276039355605184224_n.jpg

Dr.cevdet tuna urunleri paraben kursun ve aluminyum gibi zararli kimyasallar icermez arkadaslar...bana ulasirsaniz yardimci olurum

X