• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para yok düğün yok

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
979
1.724
63
Merhaba arkadaşlar maddi imkansızlıklardan dolayı sadece bir nikahla evlenir miydiniz sevdiğinizle yoksa düğün yapabilmek için bekler miydiniz sorum bu

Merhaba arkadaşlar maddi imkansızlıklardan dolayı sadece bir nikahla evlenir miydiniz sevdiğinizle yoksa düğün yapabilmek için bekler miydiniz sorum bu

Merhaba
Sana kalmis birsey,eger diyorsan nikahda yine gelinlik giyer dis cekim yapip aileyle birlikte güzel bir yemek yeterli kaliyorsa öyle yap.
Ama icinde kalcaksa güzel büyük bir dügün bekle

Maddi imkansızlık yoktu ama ben kendi isteğimle nikahla evledim bi de aile arası kına gecesi yaptım. Borçsuz harçsız misler gibiyiz şu an. Millet düğün görecek diye eşimi de kendimi de sıkıntıya sokmadım. Bu arada eşim de bende devlet memuruyuz

Merhaba
Sana kalmis birsey,eger diyorsan nikahda yine gelinlik giyer dis cekim yapip aileyle birlikte güzel bir yemek yeterli kaliyorsa öyle yap.
Ama icinde kalcaksa güzel büyük bir dügün bekle
Kesinlikle katılıyorum 👍

Ben beklemeyi tercih ederdim çünkü düğün sevıyorum. Ama maddı durumu olsada nikah isteyende var kişiye bağlı. Ama arkadasların dedıgı cok doğru düğünden nikahtan sonra nasıl gecınceksınız o daha önemli

O kadar parayı salona vermek saçma geliyor şu devirde. İçinde varsa bekle sonra üzülürsün

düğünümü çok severek yaptım 6 sene önce, ama şimdiki aklım olsa yapmazdım, hele ki bu pahalılıkta…

boşa para harcamak canım ya. gelinligi falan satin alanlar saklayacak yer arardi benim zamanım da :) gelinlini giy nikahını , çekimlerini yaptır. misafirlerini çağırırsin nikahına. kınanı yap arakadas aile arası eglence istersen. bence seviyorsanız birbirinizi gereksiz borca girmek.

Düğün işin kopkop kısmı, paran yoksa borç harç yapılmamalı. Esas olay o değil ama, nikah yapıp evlendikten sonra geçinecek ev kurup, idare edecek durumunuz var mı? Önemli olan o. Ev düzmenin o masrafın tuttuğu paranın yanında düğün daha ucuz fiyat olarak

Para sadece düğün için değil, düğünden sonrası için gerek, parası yoksa çocuğun evlenme.

Back