Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar maddi imkansızlıklardan dolayı sadece bir nikahla evlenir miydiniz sevdiğinizle yoksa düğün yapabilmek için bekler miydiniz sorum bu
Merhaba arkadaşlar maddi imkansızlıklardan dolayı sadece bir nikahla evlenir miydiniz sevdiğinizle yoksa düğün yapabilmek için bekler miydiniz sorum bu
Merhaba
Sana kalmis birsey,eger diyorsan nikahda yine gelinlik giyer dis cekim yapip aileyle birlikte güzel bir yemek yeterli kaliyorsa öyle yap.
Ama icinde kalcaksa güzel büyük bir dügün bekle
Maddi imkansızlık yoktu ama ben kendi isteğimle nikahla evledim bi de aile arası kına gecesi yaptım. Borçsuz harçsız misler gibiyiz şu an. Millet düğün görecek diye eşimi de kendimi de sıkıntıya sokmadım. Bu arada eşim de bende devlet memuruyuz
Merhaba
Sana kalmis birsey,eger diyorsan nikahda yine gelinlik giyer dis cekim yapip aileyle birlikte güzel bir yemek yeterli kaliyorsa öyle yap.
Ama icinde kalcaksa güzel büyük bir dügün bekle
Ben beklemeyi tercih ederdim çünkü düğün sevıyorum. Ama maddı durumu olsada nikah isteyende var kişiye bağlı. Ama arkadasların dedıgı cok doğru düğünden nikahtan sonra nasıl gecınceksınız o daha önemli
Düğün işin kopkop kısmı, paran yoksa borç harç yapılmamalı. Esas olay o değil ama, nikah yapıp evlendikten sonra geçinecek ev kurup, idare edecek durumunuz var mı? Önemli olan o. Ev düzmenin o masrafın tuttuğu paranın yanında düğün daha ucuz fiyat olarak