- 28 Kasım 2020
- 979
- 1.724
- 63
- Konu Sahibi englishmaster
Merhaba arkadaşlar maddi imkansızlıklardan dolayı sadece bir nikahla evlenir miydiniz sevdiğinizle yoksa düğün yapabilmek için bekler miydiniz sorum bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar maddi imkansızlıklardan dolayı sadece bir nikahla evlenir miydiniz sevdiğinizle yoksa düğün yapabilmek için bekler miydiniz sorum bu
Maddi imkansızlık yoktu ama ben kendi isteğimle nikahla evledim bi de aile arası kına gecesi yaptım. Borçsuz harçsız misler gibiyiz şu an. Millet düğün görecek diye eşimi de kendimi de sıkıntıya sokmadım. Bu arada eşim de bende devlet memuruyuzMerhaba arkadaşlar maddi imkansızlıklardan dolayı sadece bir nikahla evlenir miydiniz sevdiğinizle yoksa düğün yapabilmek için bekler miydiniz sorum bu
Evet en güzel cevap ve en güzel bakış açısı aslındaDüğünü geçinde nikahtan sonra geçinebilecekseniz evlenin.
Kesinlikle katılıyorumMerhaba
Sana kalmis birsey,eger diyorsan nikahda yine gelinlik giyer dis cekim yapip aileyle birlikte güzel bir yemek yeterli kaliyorsa öyle yap.
Ama icinde kalcaksa güzel büyük bir dügün bekle
Para sadece düğün için değil, düğünden sonrası için gerek, parası yoksa çocuğun evlenme.Merhaba arkadaşlar maddi imkansızlıklardan dolayı sadece bir nikahla evlenir miydiniz sevdiğinizle yoksa düğün yapabilmek için bekler miydiniz sorum bu
Ukde kalacaksa beklemek mantıklı.Merhaba arkadaşlar maddi imkansızlıklardan dolayı sadece bir nikahla evlenir miydiniz sevdiğinizle yoksa düğün yapabilmek için bekler miydiniz sorum bu