• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İştah yok

Pamuk_prenses_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
206
36
98
27
Merhaba hanımlar 15+5 hamileyim, hiç iştahım yok en sevdiğim yemeği bile istemiyorum. Nezaman iştahım açılır veya sizler aynısını yasadinizmi? Mide bulantısı yok iştah yok sadexe

Merhaba hanımlar 15+5 hamileyim, hiç iştahım yok en sevdiğim yemeği bile istemiyorum. Nezaman iştahım açılır veya sizler aynısını yasadinizmi? Mide bulantısı yok iştah yok sadexe
İştah yok diye yememezlik yapma bebeğin gelişmez sen yiyceksin ki kandan çocuğa gecicek yemeye çalış cnm içerde aç bir yavrun var günah

Bende 15+5’teyim haftalarımız aynıymış ☺️ dediğin gibi benimde iştahım yok ayrıca bulantı için hap kullanmazsam yediklerimde geri çıkıyor :/ kullanmazsam bulantı ve kusma ile baş edemiyorum . İştahım açılsın istiyorum artık inşallah bi an önce olur☺️

Back
X