- 22 Ocak 2016
- 825
- 918
-
- Konu Sahibi ireneadler8
Şiddet gördüğünüzü söylerseniz para odaklı düşünmezler. Şiddetten bahsedin.Onlardan sadaka istiyormuş gibi görünmek de istemiyorum. Bunu anlatınca para istediğimi düşünmelerini istemiyorum. Onu nasıl sağlayabilirim?
Nasıl cevap vermiş ki konu sahibi? Ben pek anormal cevap göremediğimden soruyorum.Yorumlara cevap verme seklinizden yola çıkarak size birşey demeyeceğim zira evliliginizin elle tutulur yanı yok. Eşinizi tabi ki işten attırın ki bize yer açılsın. Bu arada işyerinin adresi nedir bir iş başvurusu yapalım.
Sagolun ayni sekilde ben de duygulandim size.Güzel yaklaşımınız icin cok teşekkür ediyorum. Anlaşıldığını hissederek gözlerimde yaşlarla okudum yorumunuzu. Allah sizi de kendiniz gibi güzel insanlarla karşılaştırsin ne diyeyim.
Durumunuza gerçekten üzüldüm ..
Ben patronun hediyelerine değilde ..
Kocanızın 200 lira bırakıp eve bide üstüne et yemekleri beklemesine şaşırdım açıkçası..
Ne kadar ekmek okadar köfte diyin.
Kendinizi çok ezdirdiğiniz için böyle şeyler yaşadığınızı düşünüyorum
- Eşim sadece bebeğin masrafları için bez ek besin kıyafet için mecburdur bana belli bir miktar vermeye ..
Bence patronuyla değil ailesiyle konuşun .
Cinnet geçirin yeter artık diyeeee .
Arayın kim varsa eşim çoçuğuna bakmıyor evimize eşya almıyor size yediriyor diye valla ben kendimi tutamazdım arardım kayınvalideyi ..
Hacca gittinde sevapmı işlerin günahmı diye söylenirdim benim Çocuğumun riskini yiyorsun Allah yedirmesin derdim ..
Görümceyede ayrı sinir oldum ..
Allah kolaylık versin
Isi stresli diye birakip boyle bir hayati kabullenmek???
Dayım trolyener epey zengin.Hiç zengin insan görmemişsin belli ki. Yeri geliyor adamlar o parayı bir günde masada yiyor, değil ki kendisine para kazandıran işçisine para vermesin. Yakınında çalışanlarının gözünü doyuruyor ki gözleri kalmasın, kapış? Biraz da insan evladı bu adamlar, hayvan eti yemiş değiller. Müslüman insanlar.
Dayım trolyener epey zengin.
Abim yine öyle..genel olarak akrabalarim zengin..memurlara burun kivirirlar hatta:) benim icin "3 bin icin doguya gitti ogretmenlik yapiyor" derler.yani siz anlayin en luks arabalar vardir altlarinda.ama kimsenin kimseye 100 bin tl lik hediye aldigini gormedim duymadim heleki bu zamanda.bu isin icinde baska bisey var siz fazla yesilcam izlemissiniz.
Bu konu bence supheli.
Dier konu ise siz bile bile lades demissiniz.
Kendiniz teklif etmissiniz 15 bin icin ayni eve cikmayi.ama gorumcenin ayri eve cikmasini hazmedememissiniz.
Kimse sizi zorlamamiski.
evet en son polat alemdarın kurtlar vadisi nde görmüştüm bende ..adamlar değil böyle 100 bin tl 10 bilyon dolar veriyorduHiç zengin insan görmemişsin belli ki. Yeri geliyor adamlar o parayı bir günde masada yiyor, değil ki kendisine para kazandıran işçisine para vermesin. Yakınında çalışanlarının gözünü doyuruyor ki gözleri kalmasın, kapış? Biraz da insan evladı bu adamlar, hayvan eti yemiş değiller. Müslüman insanlar.
Bacım
Kimse kimseye yüz binlik arac vermez birbirimizi kandırmayalım
Belliki eşin bildigin 4500 artı primler hediyelerden cooook daha fazla kazanıyor ve sana söylemiyor
Aldıgı maaşıda ailesine yagdırırken evinden kesiyor
Dur tahmin edeyim hatta giyimi kusamı kendine bakmasıda kesin bi dünya harcama yapıyordur
Ayrıca sana 200 harclık veriyorsa sen niye gidip ev masrafı yapıyosun ki
Bitti de kuaföre git kendine nişeyler al
Bak yemeyenin malını ailesi yiyo kendi yiyo
Sen paspal takıldıkca adam daha bi kısar olmus
Eve et ve bebek bezi haric seyler alınmıyor muPatronlarini tanıyorum, onlar verdi arabayı.
Ama bana söylediğinden daha çok para kazandığı kesin. Zaten bana para kazandığını söylediği de yok da ben zorla kerpetenle alıyorum ağzından.
200 liranın çoğu yemek ve bebegin masraflarına gidiyor. Kendi bakımıma ayırmak istesem bile içim el vermez. Ev bebek için yeterince güvenli değil ve böyle olduğu müddetçe ben ona hakettiği kadar vakit ayıramayacağım. Evim düzene girerse ev isine harcadığım süre azalacak, hem çocuğuma hem kendime daha fazla zaman ayırabileceğim. Ben de istiyorum duzenli olarak kuaföre gidip bakımımı yaptırmayı ama bebegi kime birakacagim ve nakiti nereden bulacagim buyuk bir sorun benim icin.