Para para para...

Evlenirken,bekarken yaptiginiz borcunuzu esinizin odemesi nahos bir durum ama hayat arkadasiniz olacak kisi yani nahosta olsa Kabul edilir, anlasilabilir. Siz kendinizi suclu hissedip anneyle yasama isine hic girmeyecektiniz ama olan olmus. Bunlari bosverinde, cocuguna kislik kiyafet lazimken, size kufur edip bunu saglamak istemeyip, saga solada para sacan adamdan ne bekliyorsunuz gercekten soruyorum? Evinize esya almayip, baskasinin evine esya almis sizi ailesi olarak benimsiyor mu? Lutfen gercekci olun, sonradan gorme, etrafindaki insanlarin saygisini parayla satin almaya calisan, karaktersiz bir insan var karsinizda. Darp raporu alin, yuklu bir tazminat davasi acin. Patronlarini hic ise karistirmayin cok daha kotu olur. -bosanirsaniz-Bosandiktan sonra ne kadar kazanci cok olursa o kadar cok nafaka alirsiniz. Bosanmazsaniz eminim kocaniz patronlarina onu sikayet ettiginiz icin size kan kusturur.

E suç sizde.
Ağzına s.çsaydınız böyle olmazdı ki!
Çok mantıksız geldi bana, teyzeye teyze damadına bu şekilde paralar vermek, ne bileyim...hiçbir şart altında duymadığım bir durum. Bir de 4500maaşla nasıl oluyor bu işler?
Nerdeyse iki katını kazanıyoruz kimseye beş kuruş verecek halimiz yok

Cok uzukdum size. Aklima ilk ve tek gelen sey S Spizella nin yorumuydu.
Bence konusun.para yerine belki hediyeler vermeye baslarlar. Erzak cocuk kiyafetleri mobilya vs. Anneniz babaniz olmadigini da soyleyin. Caresiz kaldiginiz icin gorusmek durumunda kaldiginizj soyleyin.
Surda rastladigim mutlu olmasini en cok diledigim kisi oldunuz.
Umarim mutlu olursunuz yalniz suna takildim. Herkese 3 -5 degilde 15.000. 25.0000 gibi paralari nerden buluyor esiniz.
Ben olsam patronun annesine biraz anlatırım
Verdikleri paranın aslında çoluğuna çocuğuna değil teyzelere falan gittiğini
Başka şekilde yardım yaparlar belki

Katiliyorum

Çok enterasan durumlar ona beş bin buna Nobel bin verecek parası evde dolap düZen yok hiç anlayamadım Allah yardımcın olsun

Ah öyle bir patron bize denk gelmez.

Allah yardımcın olsun valla. Neresinden tutarsan tut elinde kalacak bi aile. Kendi çekirdek ailesine karşı sorumsuz ama başkalarının parasıyla gösteriş yapan bir koca.

Patronunuzu evinize davet edin gelip evin halini görsün muhabbeti geçerse de eve harcatmıyor gibi laf sokarsınız ama burda problem ev de değil saygısızlık şiddet ne ararsanız var evliliğinizde hiç düzelecek gibi de değil

patronun annesiyle konuşmak çok iyi fikir. extra ücret verecekseniz bana verin deseniz uygun olur mu bilemedim

Vallahi benimde böyle öküz bir kocam olsa, gidecek de bir yerim bir işim olmasa, çaresiz kalsam, yüzümü kızartır böyle yapardım.

Bu adamla ömür geçmez konu sahibi. En azından kenara biraz para atın. Evi de boşverin. O evde bir kaç seneden fazla yaşayacağınızı sanmıyorum.

Çocuğun altınlarını da bozdurmayın!

Yorumlara cevap verme seklinizden yola çıkarak size birşey demeyeceğim zira evliliginizin elle tutulur yanı yok. Eşinizi tabi ki işten attırın ki bize yer açılsın. Bu arada işyerinin adresi nedir bir iş başvurusu yapalım.

Hayır gidip patronlarıyla konuşma bence iyi fikir değil.En başından çok taviz vermişsin herşeye sabretmiş hiçbirşey istememişsin.Ayrılmayı düşünemezsin bu durumda bebeğin küçük ailen yok adamında arabadan başka birşeyi yok ev falan yani.Hani evde otursan nafakayla geçinsen diycem oda olmaz.Sabır yani bebişin biraz büyüsün bir daha kendine vurdurma izin verme

Yorumlarınıza teşekkür ediyorum. Tek tek okudum. Toptan cevap vereyim: isten ayrıldıktan sonra bir sene boyunca iş aradım, Iskura kayıt oldum, hâlâ daha iş ilanı mesaji gelir oradan. Yanında staj yaptığım hocam iş buldu, is görüşmesine gittiğimde orasi erkek lisesiymis calisamazsin diye ana avrat küfür ederek burnumdan getirdi. Üniversitede asistanlığını yaptığım hocam tekrar beni yanına istedi, çalışma saatlerini beğenmediği icin onu da engelledi.

Parayı söyle buluyor:dediğim gibi patronları çok cömert insanlar. Iyi bir al sat olduğunda-ki çok oluyor- çalışanlarına da bu paradan pay veriyorlar. Adamlar dunyaligini yapmış zaten. Paylaşıyorlar kazançlarını. Iyi bir kazanç dediğim 300-500 değil, milyonla kazanıyorlar.

Evime utancimdan kendi ablam dışında kimseyi davet edemiyorum. Ayiplarlar, bahane bulurlar ya da aciyip yardim etmek isterler diye. Evde 6 kisilik catal kasik var. 7. Kisi gelse eliyle yiyecek. 6 kisilik yemek takimi almistim ucuza, oglum kira kıra 3 kisilige indirdi. Yani kapının önündeki arabayla benim yaşadığım hayatin alakası yok. Bunu eşime söyle söyledim: bu arabaya binen kadınların kollarında marka çanta, o avm senin bu nişantaşı benim geziyorlar, çocuklara bakıcı bakıyor, ev işlerine yardimcilari var dedim. Böyle yaşayan bir arkadaşım da var hakikaten. Bana verdiği cevap, o karılardan birini de ben alicam oldu. Yalniz o parayı kocaları veriyor, ellerini sıcak sudan soguk suya sokturmuyor dedim. Ya ya diye ağzını eğip kalktı gitti.

Boşanmayı düşünüyorum tabii ama şu anki halimden ıyi olur muyum diye düşünüyorum. Boşanmış bir kadın olmaktan deli gibi korkuyorum. Insanların bakış açısı çok farklı oluyor size, kadını erkeğiyle. Keşke olmasa ama oluyor. Çalışsam çocuğuma kim bakacak? Daha 18 aylık. Bensiz bir odadan diğerine gitmiyor, hâlâ emiyor da. Bilemedim işte.

Tekrar teşekkür ederim yorumlariniz destekleriniz için.

Güzel yaklaşımınız icin cok teşekkür ediyorum. Anlaşıldığını hissederek gözlerimde yaşlarla okudum yorumunuzu. Allah sizi de kendiniz gibi güzel insanlarla karşılaştırsin ne diyeyim.

Bence eşinize yaklaşımınızı değiştirin yani sürekli şikayet etmeyin .uslubunuzdan dolayı da ters tepiyor olabilir .Biraz alttan alıp kendi isteklerinizi yaptırabilirsiniz belki de.Bebeğiniz küçük boşanma sizi dah çok zorlayabilir .Yerinizde olsam taktik uygulayıp şirin gözükürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…