- 18 Mart 2013
- 3.786
- 12.212
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Kovulursam annem babam para verir diyosunuz madem öyle sizi dahil etmesinler gitsin annenizin parası var, kardesine ödesin parasını kendi cebinden
İyi de kendi paranızı falan kazanan koskoca kadınsınız. Ne demek burnumdan getirir? Kendi paranızla ne yapacağınıza kendiniz karar veremiyor musunuz yani? Ki dediğniz gibi olacak olsa bence size sormaz direk sizin adınıza karar verirdi. Anlattığınız kadarıyla da öyle bir durum yok.
Benim annem tatlıdır bana düşkündür filan ama benim de işim korkunç stresli ve uzun bir ara vereceğimi söyledim. Annem de ikide bir gene de çalışırsın deyip duruyor. Ben de bazen sizin gibi düşüncesiz mi merhametsiz mi hiç mi bana acımıyor diye gıcık oluyprum. Ama öyle değil tabii. Bizden önceki nesil şimdiki çalışma stresini anlayamıyor. Kendilerince motive edici konuştuklarını sanıyorlar bir de işsizlik çalışmama gibi durumlar onların kabullenebikeceği şeyler değil. O yüzden siz de ailenize bilenmeyin o konuda. Ama güvence paranızı da vermeyeceğinizi söyleyin; o para kendimi huzurlu ve güvende hissetmemi sağlıyor diye tatlılıkla anlatın
Tamam parayı veririm, ama satılacak olan evin tapusunu benim üzerime yapacaksınız. Satıldığında ben paramı alır, kalanını veririm der geçerim.
Bana sizin beklentiniz çok absürt geldi, kendiniz bir şey söylemeden onlardan anlamalarını bekliyorsunuz. Sizle birlikte işe gelmiyorlar, sürekli sizinle birlikte değiller. Yaşadığınız zorluğu görseler de sonrasında unutup gidecekler doğal olarak.
Sizin yapmanız gereken annecim ben istifa etmeyi düşünüyorum, bu işe dayanamıyorum artık; o yüzden değil birikmişimi vermek benim ihtiyacım var şu anda derdim. Kırılırsa da ne kadar kırılabilir ki? Kadın zaten size soracağını söylemiş, direkt en büyük kk’nin parasını isterim dememiş. İşten çıkmanızı onaylamıyormuş, e zaten neden onay bekliyorsunuz ki? Şu an dediğiniz çoğu şey varsayım, kendinize düşeni yapıp tepkilerine o zaman alınsaydınız hak verirdim.
Açıkça konuşmamışsınız yukarıda dediğim gibi, hayır diyemeyen sizsiniz. Bir de o bunları düşünemiyor diye kızıyorsunuz. Siz daha kendi hakkınızı savunamıyorsunuz ki annenize gelene kadar.
Umarım kırıcı olmamışımdır ama burdan bakınca böyle görünüyor.
Ne kadar sürede parayı ödemeyi düşünüyor dayın? Var mı bir ödeme planı, onu paylaştı mı? Annenin tavrı yanlış, seni mecbur bırakıyor bir nevi. Ben dayım için bunu göze almam ama kendi ailem için olabilir. Biz de bir yatırım için babamdan dolar borç aldık, bir sene içinde de aynen ödedik. Çok soğuk bakmıyorum bu mevzulara ama bilemedim.
Ben dışarıdan abartılacak bir durum gormedim . Paranız her türlü size geri donecekse, yardım edilebilir.Aslında parayi geri alamamak gibi bir korkum yok neye kırıldım ben de bilmiyorum açıkçası anlayamıyorum neye kırıldığımı.
Ben kenara beni calismasam uzuun zaman idare edecek kadar altın/döviz ayırdım, isten ayrıldım öyle söyledim:) o günden beri de aklımda yakın zamanda gezerim dediğim tüm şehirlere ulkere gittim,şimdi yine iş arıyorum.Benim annem tatlıdır bana düşkündür filan ama benim de işim korkunç stresli ve uzun bir ara vereceğimi söyledim. Annem de ikide bir gene de çalışırsın deyip duruyor.
Bu durumda size sormamış, haber vermiş.Hayır dersem cidden burnumdan getirir.
Hayır da deme evet de deme yuvarlak bir cevap verHayır dersem cidden burnumdan getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?