• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para konusu artık rahatsız etmeye basladı

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
498
Kızlar merhaba. Ben şimdi butun konularımın başlangıcı gibi ex imi böyle seviyordum söyle seviyordum bir başka seviyordum cok seviyordum diye başlıyorum ya bu sefer konu bu değil, ama konu yine yeni sevgilim. Öyle ya da böyle neredeyse yarım yıla yaklaştık.

Neyse, aklıma takılan bir problem var. Benim bu sevgilim gerçekten eli cok açık bir insan, bir seye soyle bir baksam hemen gider alır beğendim diye. Cok düşünceli her anlamda, ama özellikle maddiyat anlamında sov yapmayı seven bir insan. (ben: 22, o: 21)

Gecen gun yan masamızda bir sarkıcı oturuyordu, kendisi kocaman tektaş yuzugu ile pek bir meşhur:) hemen annemin yuzugu aslında bu kadardı da annem onu verdi üstüne bayağı para koyup simdiki yuzugunu aldı.
Kardesinin okulu konu oldu senelik bilmem kac bin lira para ödüyoruz diye hemen para muhabbeti dönüyor.
Sürekli diyor ki of bu evi değiştirmemiz lazım kirayı toplu ödüyoruz bu kadar senede bu paraya bilmem ne almıştık. Evin aidatı, faturalar bilmem ne sürekli bu konular konuşuluyor.
Mesela bir yerden geciyoruz ben diyorum ki bu site de cok güzel, o hemen biz buradan alacaktık da sonra söyle böyle oldu.
Bir muhabbet oluyor biz anneme bilmem ne kadarlık bir sey aldık falan anlattı da anlattı. Sonra resmini gösterdi meger bende olanın aynısıymıs ki ben simdiye kadar lafını etmemisim benimki su diye.
Yine bir muhabbeti oluyor benimkinden bilmem kimde var o da bundan takıyor.
İste eski arabamız su kadar motor. Yenisi su kadar ozel oradan geldi buradan geldi bilmem ne kadar yakıyor.
Bir sey alıyor alısveris yapmıs mesela geliyor diyor ki babama gösterdim ondan habersiz bu kadar liralık sey aldım diye kızdı.
Sürekli bir sunu alacagız bunu satacagız su kadar masrafı var bilmem ne.
Bir yere gidiyoruz yemek yemeye hesap geliyor oduyor sonra su kadar geldi falan illa bir muhabbet dönuyor.

Bir kere yıne bu hesap kitap isi yaparken dedim ki ben pek anlamıyorum para islerinden zaten konusmayı da pek sevmem. Peki hayatım konu degistirelim o zaman dedi ama bes dk sonra yine dolar ne kadar yukseldi bizim ev kirası ucacak...

Mesela ben diyorum ki aa su cok guzel babam da bana soz vermisti lisansımı alınca alacak diye. Hemen annem de bana alacak.
Bir araba goruyoruz mesela iste biz bunu alacaktık siparisi gectik araba hazırdı babam vazgecti pesinatı yaktı falan.
Annemler tatile suraya gitti bilmem ne kadar harcamıslar, iste kredi kartımın limiti su kadar falan filan hesap kesim tarihini bile ögrendim yani.

Gerçekten kusacagım artık. Her seyi para cinsinden degerlendiriyor. Sürekli benim babam bilmem kim, ben bu kisinin ogluyum hep bir övünme hava atma. Size su kadar diyeyim kac aydır birlikteyiz kendisi hava atmakla o kadar mesgul ki bunca zamandır bana baban ne is yapıyor diye sormadı, ben de söylemedim zaten bunu muhabbet konusu niye yapayım yani. Hatta söyle diyeyim, ben kendini begenmis bir insanım ama o beni bile solladı.

Konusmalarımız artık sadece ev, araba, ucak, yat, tekne, saat, pırlanta cercevesinde donuyor. Benim de ailemin durumu gayet iyi, ama ben hicbir zaman oturup arkadaslarımla böyle muhabbet yapmadım. Hayatımda hic maddi sıkıntı cekmedim ama sıkıntı cekmedim diye bos beles bir insan olacagım demek degil bu. Üniversiteye bile gitmedi, param var isim hazır niye bosuna okuyayım ki diyor. Bu mudur yani vizyon. Simdi benim zorumla ders calısmaya basladı. Bazı seyler icin caba gosteriyorum, anlayıslı olmaya calısıyorum ama bu mevzu o kadar cıgrından cıktı ki, aramızdaki paylasımın sıfıra yakın oldugunu dusunuyorum artık.

Son düzenleme:
1. Görmemiş.

2. Sen baba parasına güvenip okumayan biriyle ne yapıyorsun?

3. Ne bayık bir muhabbet ben olsam çantamı alır kaçarım.

Ya sorma cherry sen biliyorsun ben depresyondaydım benim ex yuzunden butun gun odamda oturuyordum hatta sen bana burada bayagı sey yazdın da anca kendime geldim, sonra baktım bu gidisle ben de onun gibi olacagım Allah dedim kasımda calısmaya baslıyorum babamı da ikna ettim:)

aslında degil, yani sonradan görme degil ama hep bir para zırhı arkasına, babasının isminin arkasına sıgınıp bır seyler yapmaya calısıyor. ben sunu yaptım bunu yaptım yok.
o zaman sakladığı bir şey var. betimlerken dahi ''zırh'' ifadesini kullanmışsınız. ailede sorunlar vs olabilir. bir dahaki sefere kanka borsacı mısın gel şurada keyfimize bakalım deyin. zaten bu ifadenizden sonra kendini toparlaması zaman alır

seni ezmeye çalışır gibi devamlı şunuda yapacaktık bunuda yapacaktık sıkar yani insanı sende haklısın..

Kendimi sımarık bir cocuk yetistiriyormusum gibi hissediyorum. Günlerdir calıstıgımı biliyor, tez yazıyorum, bana sacma sapan mesajlar atmıs kırk tane. Yok oteli begenmedim, yok söyle yok böyle bilmem ne. Ben de su an sinirlenmenin bir anlamı yok yatmadan yatmaya gireceksin zaten uc gün kalacaksın yani. Bana verdigi cevap "bana ne ya". Ben de cevap vermedim. Sonra yazmıs yazmıs iyi ya sen de benimle ilgilenmiyorsun ben yatıyorum. Hasbinallah yani. Gercekten sabır loading

Ben bu ilişkinin ömrünün fazla olacağını düşünmüyordum eski konularını düşününce...
Şimdi hiç düşünmüyorum.
Çünkü normal muhabbetler değil,hani küçüklüğümüzde arkadaşlarımıza hava atardık ya "Benim buyum var,bunu aldıracağım anneme,babama...".Aynı o cins bir muhabbet...
Bu konudaki rahatsızlığınızı belirtin,buna göre davranın..Çünkü daha bir şeyler ciddiye binmeden böyle bir muhabbeti sizinle yapıyorsa,ilişkiniz evliliğe doğru giderken hiç düşünemiyorum ne tarz şeylerle hava atacağını...

Bomboş yaşıyor her şeyi para puldan ibaret sanıyor parasız kalsa konuşacak ne bulur acaba hiç sevmem şöyle parasıyla övünen insanları varsa var napalım yani gözümüze sokmanın ne manası var bir de okumamış boş insan katlanamazdım galiba ben iyi dayanıyorsun buna :KK12:

o zaman sakladığı bir şey var. betimlerken dahi ''zırh'' ifadesini kullanmışsınız. ailede sorunlar vs olabilir. bir dahaki sefere kanka borsacı mısın gel şurada keyfimize bakalım deyin. zaten bu ifadenizden sonra kendini toparlaması zaman alır

Ben sorunun ailede degil de kendisinde oldugunu dusunuyorum, cunku babası serbest calısıyor gercekten cok iyi kazanıyor ama su an cok revacta diye, hani bir isi bozulsa veya gündemden dusse nasıl toparlanır bilmiyorum cok riskli bir isi var cunku. Kendisi de bunun farkında, hani o rizikonun gerceklesmesi senaryosunda yuzleseceği olası paniği su an elinden geldigince bu sahte özgüven ile kamufle etmeye calısıyor. Hani olur da babasının isi bozulursa ya da kötü bir durum olursa (Allah korusun tabii) o zırhı kaybedecek ve tamamen kendi ayakları uzerinde durup kendi kimliği ile var olmak zorunda kalacak. Benimki de hayatını Richie Rich modunda yasamıs bır cocuk oldugu icin, tekrar ediyorum cocuk, kendisine güvendigini dusunmuyorum, tek guvencesi parası ve soyadı.

Ben bu ilişkinin ömrünün fazla olacağını düşünmüyordum eski konularını düşününce...
Şimdi hiç düşünmüyorum.
Çünkü normal muhabbetler değil,hani küçüklüğümüzde arkadaşlarımıza hava atardık ya "Benim buyum var,bunu aldıracağım anneme,babama...".Aynı o cins bir muhabbet...
Bu konudaki rahatsızlığınızı belirtin,buna göre davranın..Çünkü daha bir şeyler ciddiye binmeden böyle bir muhabbeti sizinle yapıyorsa,ilişkiniz evliliğe doğru giderken hiç düşünemiyorum ne tarz şeylerle hava atacağını...

İyice sınır tanımayacak o zaman. Daha simdiden düğünü çırağanda yapacagız muhabbeti dönüyor. Ben dedim ki o zamana daha en az 6-7 sene var biraz dur. Bu böyle parasıyla güclü oldugunu dusunen insanlardan cunku surekli bana pahalı hediyeler alıyor ve bu sekilde kendi egosunu tatmin ettigini dusunuyorum.

Biliyor musun eski sevgilim hala her gün aklıma geliyor, ama onunlayken o kadar üzüldüm ağladım ve acı cektim ki. Su an böyle sorunlar yasasam da, bazı seyler kafama yatmasa da alıstım artık. Deli gibi aşık oldugumda da bir sey olmuyordu cunku, hep hüsran...

Bomboş yaşıyor her şeyi para puldan ibaret sanıyor parasız kalsa konuşacak ne bulur acaba hiç sevmem şöyle parasıyla övünen insanları varsa var napalım yani gözümüze sokmanın ne manası var bir de okumamış boş insan katlanamazdım galiba ben iyi dayanıyorsun buna :KK12:

:( valla üzüldüm simdi ama soyledikleriniz dogru, bir mesajda daha yazdım parası olmasa ne konusacagız acaba ya da ne yapacak diye.. cok bunaldım valla

İyice sınır tanımayacak o zaman. Daha simdiden düğünü çırağanda yapacagız muhabbeti dönüyor. Ben dedim ki o zamana daha en az 6-7 sene var biraz dur. Bu böyle parasıyla güclü oldugunu dusunen insanlardan cunku surekli bana pahalı hediyeler alıyor ve bu sekilde kendi egosunu tatmin ettigini dusunuyorum.

Biliyor musun eski sevgilim hala her gün aklıma geliyor, ama onunlayken o kadar üzüldüm ağladım ve acı cektim ki. Su an böyle sorunlar yasasam da, bazı seyler kafama yatmasa da alıstım artık. Deli gibi aşık oldugumda da bir sey olmuyordu cunku, hep hüsran...
Bence sen her şeyden önce eski sevgilinle şimdiki sevgilinle kıyaslamaktan vazgeçmek zorundasın.Ya da bundan sonra hayatına girecek olan erkekleri onunla kıyaslama...Çünkü o defter çoktan kapanmış.Anılar akla gelir fakat yalnızca o kadarla kalsın,her erkeğin onun gibi olmasını bekleme...Aksi takdirde asla mutlu olamazsın.
Ama şu anki erkek arkadaşının bu huyu ciddi bir problem...Bu problemi çözemediğiniz takdirde -her şey onda bitiyor tabii ki- ayrılık kaçınılmaz...

Bence sen her şeyden önce eski sevgilinle şimdiki sevgilinle kıyaslamaktan vazgeçmek zorundasın.Ya da bundan sonra hayatına girecek olan erkekleri onunla kıyaslama...Çünkü o defter çoktan kapanmış.Anılar akla gelir fakat yalnızca o kadarla kalsın,her erkeğin onun gibi olmasını bekleme...Aksi takdirde asla mutlu olamazsın.
Ama şu anki erkek arkadaşının bu huyu ciddi bir problem...Bu problemi çözemediğiniz takdirde -her şey onda bitiyor tabii ki- ayrılık kaçınılmaz...
yok, gercekten artık kıyaslamıyorum, cunku her insan farklı her insan özel. sag olsun yenisi de beni cok seviyor, cok üzerime titriyor ama iste bu huyu gercekten beni sogutuyor ondan. birkaç sey daha var da onlar su an askıda. bekliyorum gercekten karsıma alıp konusmam lazım.. yoksa kacınılmaz son..

tencere yuvarlanmis kapagini bulmus :)
ilk kez kendiniz gibi birini gorunce aynayi goren bebekler gibi afallamissiniz.
bir sure sonra alisinca o aynaya bakmaktan keyif alir mutlu olursunuz :KK53:

Back