çok kez söyledim. ne var kardeşiniz değil miyim diyor ;(Utanmak yerine bir kere sert cikip sanane benim paramdan, abin calisiyor da parasi var, esek kadar adamsin calis senin de olsun, bir daha para diye gelme karsima dediniz mi?
bıraktım kendi haline . eşimi arayıp beni şikayet ediyomuş. sen hep yanımda oldun ablam beni dinlemekten aciz sürekli para muhabbetini yüzüme vuruyor diye iyice delirdimutanmayin ama ailenize durumu anlatin kardesiniz yuzunden onlarla kotu olmayin sizi ailenize yanlis anlatmasin. kardesinizds isterse küssün birakin akli basina gelir belki
artık bende o duruma geldim. kırıcı konuşup kestirip attım bakalım zaman ne gösterecekÇok yüz vermişsinÖğrenci kardeşime ara ara para atarım ama bana bunlarla gelseydi bk sana para derdim.
ihtiyacım olmadığını bildiği için hep daha fazlasını istiyor. utanması da yok bıktırdı artıkBenim kardeşim çalışıyor, arada sırada benden ister 100 200 TL gibi.
Bende atarım...
Ama geri verir, gözüm yok o parada asla vermese de olur kardeşim.
Ama sorumuluk sahibi olduğunu gösterir.
Sizde, söyleyin.. verdiğim parayı ödeyin diye, ihtiyacım var diye söyleyin... Belki sorumluluk kazanır
her derdimi dinler yanımda olur bende aynı şekilde ama bu kadar kendini düşürmesi beni delirtiyorKusura bakmayın da kardeşiniz çok çok arsız ve nankörmüş. Bırakın para göndermeyi bu nankörle muhattap olmayın. Siz onu kardeşini olarak görüyorsunuz ama o sizin ablası olarak görmüyor çok belli. Bu böyle devam eder asla düzelmez ileride de size 5 kuruşluk faydası olmaz. Zararı olmazsa şükredin.
çok kez söyledim. ne var kardeşiniz değil miyim diyor ;(
Hanımefendi buraya bir dert yazın biz de dinleriz sizi. Kardeşinizin bu tavrı gerçekten çok çirkin. Zengin insanlar maddi durumu kötü olan insanlar evde rahat rahat yatsın sonra zenginin üzerinden geçinsin diye çalışıp para kazanmıyor ki.her derdimi dinler yanımda olur bende aynı şekilde ama bu kadar kendini düşürmesi beni delirtiyor
merhaba kızlar. daha önceleri konu açmıştım kardeşim çalışmıyor para istiyor ve sürekli bende kalmak istiyor diye... sizden de gelen destekle aldım karşıma konuştum kart borcu oldugunu söyledi 6500 gönderip onu da kapattım. artık hayatına bakmasın gerektiğini bi daha para isteme durumu olmamaıs gerektiğini anlattım. bugün yine eşimden para istemiş 70 tl( aradım çok büyük kavga ettik iletişimimi kopardım ama aileme anlatmadım üzülmesinler diye. annemlerin durumu pek yok benim durumum iyi eşimden dolayı. sanki ona sürekli göndermek zorundaymışız gibi davranıyor. içim çok acıyo ama ayakları üstünde durması için desteği bir yerde kesmem lazımdı ( keşke böyle olamasaydı sizce doğru mu yaptım??
merak ettim siz calisiyormusunuz kardesinize gonderdiginiz paralari esiniz mi veriyor
eşim veriyor ben işten çıktım
son kez elinden tutuyorum artık hayatına çeki düzen ver dedim tamam dedi . içim rahatlamıştı artık düzelecek diye yine 50-100 istiyo. eşimin durumu iyi ama bıkkınlık getirdi artık ne yapsam sıyrılamıyorum
doğru söylüyorsunuz. eşimde sokılmaya başladı çünkü artık para muhabbetinden
evet sadece benimle bitmiyor iş ama öğrenecek artık 7 yıldır evliyim 7 yıldır sırtımda
Ve bu hatayı yapan ben 7 senelık evlıyım ılk evlılık ayında 30 bın borcunu kapattık. Aman aılem uzulmesın dedim. Duyurmadık geçen hafta 500 bin tl borcu çıktı. Ve Suan evlı babam annem mahvoldu. Ev sattılar borç odedık. Bu gün kendısını yenı eve çıkarıyoruz. Sonu gelmıyor demem o ki aılenıze soyleyın. Kimseye kardeş olmada guvenmeyecekmışssın.bizim adımız vermeseydı oldu. Aynı hataya düşmeyin.merhaba kızlar. daha önceleri konu açmıştım kardeşim çalışmıyor para istiyor ve sürekli bende kalmak istiyor diye... sizden de gelen destekle aldım karşıma konuştum kart borcu oldugunu söyledi 6500 gönderip onu da kapattım. artık hayatına bakmasın gerektiğini bi daha para isteme durumu olmamaıs gerektiğini anlattım. bugün yine eşimden para istemiş 70 tl( aradım çok büyük kavga ettik iletişimimi kopardım ama aileme anlatmadım üzülmesinler diye. annemlerin durumu pek yok benim durumum iyi eşimden dolayı. sanki ona sürekli göndermek zorundaymışız gibi davranıyor. içim çok acıyo ama ayakları üstünde durması için desteği bir yerde kesmem lazımdı ( keşke böyle olamasaydı sizce doğru mu yaptım??
çok üzüldüm sizin adınıza. babamın satacak birşeyide yok kalır öyle ortada. okulu var dedik sahip çıktık gerekeni yaptık ama artık kendi hayatına dair bi çabası olması lazım. ben üzülüyorum onun bulunduğu duruma. ondan bundan para istemek sürekli alçalmak..Ve bu hatayı yapan ben 7 senelık evlıyım ılk evlılık ayında 30 bın borcunu kapattık. Aman aılem uzulmesın dedim. Duyurmadık geçen hafta 500 bin tl borcu çıktı. Ve Suan evlı babam annem mahvoldu. Ev sattılar borç odedık. Bu gün kendısını yenı eve çıkarıyoruz. Sonu gelmıyor demem o ki aılenıze soyleyın. Kimseye kardeş olmada guvenmeyecekmışssın.bizim adımız vermeseydı oldu. Aynı hataya düşmeyin.
En doğrusunu yaptınız. Kocaman adam gitsin çalışsın.merhaba kızlar. daha önceleri konu açmıştım kardeşim çalışmıyor para istiyor ve sürekli bende kalmak istiyor diye... sizden de gelen destekle aldım karşıma konuştum kart borcu oldugunu söyledi 6500 gönderip onu da kapattım. artık hayatına bakmasın gerektiğini bi daha para isteme durumu olmamaıs gerektiğini anlattım. bugün yine eşimden para istemiş 70 tl( aradım çok büyük kavga ettik iletişimimi kopardım ama aileme anlatmadım üzülmesinler diye. annemlerin durumu pek yok benim durumum iyi eşimden dolayı. sanki ona sürekli göndermek zorundaymışız gibi davranıyor. içim çok acıyo ama ayakları üstünde durması için desteği bir yerde kesmem lazımdı ( keşke böyle olamasaydı sizce doğru mu yaptım??
evet son kez elinden tuttum gönderdim ama hiç yüzü kızarmıyor yine istiyor anlamıyorum gerçekten
bende söylemeyi istiyorum ama kafam çok karışık . annemler çok hassaslar üzülmesinler istiyorum. bunun son oldugunu artık desteğim olmayacağını söyledim. artık ne yaparsa yapar. babamdan anca harçlık alıyo fazlasını yapamaz. söyleme onlara diye de yalvardı. cesaret edeceğini sanmıyorumAslında tekrar para istemese daha şaşırtıcı olurdu desem?
Neden derseniz, şimdiye kadar çalışmış olsa, kendi ekmeğini kazanmaya alışmış olsa evet tekrar istemeye çekinebilirdi.
Ancak oturmuş bir kariyeri olmadan 26 yaşına gelmiş. Şimdiye kadar nasıl para isteyerek kendini döndürdüyse yine bunu yapmaya çalışacak. Niye çekinsin ki, su içmek kadar doğal birşey.
Bu noktada anne babadan saklamak olmaz, mutlaka söyleyin. Söylemezseniz bugün 6500 aldı, yarın 10000 isteyecek. Borç yapmaktan korkması lazım ki bir işe girsin. Gerçekten pra gelmeyeceğine inanması gerekiyor, siz para verdiğinizi bile saklarken bu olmaz.
Terbiyesiz istersen nüfusuma alayım seni enişten ben bakarız sana deseydin... Çok kötü alıştırmışsın armes bencede bida verme gitsin çalışsın eli ayağı tutuyor. Senin maddi gücün yerinde diye herşeyi senden bekler olmuşevet derdim kendi ayakları üstünde durması ama hiç niyeti yok gibi. bana para verdin satın öı aldın evine de almıyorsun ne biçim ablasın diye konuşuyor. sadece emeklerime üzülüyorum
evet herşeyi benden bekliyor. kendisinin bir adımı yok . tüm bu muhabbetleri kapatıp rest çektim ama tek dediği sen orda rahat yaşıyosun verdiğin üç kuruş mu gözüne batıyoTerbiyesiz istersen nüfusuma alayım seni enişten ben bakarız sana deseydin... Çok kötü alıştırmışsın armes bencede bida verme gitsin çalışsın eli ayağı tutuyor. Senin maddi gücün yerinde diye herşeyi senden bekler olmuş
Eşin asla ama asla bir daha para vermesin.aynen öyle ne istiyor anlamıyorum ki. kızdım tekrar para istiyor diye sanane abimle aramızda benimle bi daha muhattap olma bitti dyor kesip atıyor. bende sen bilirisin dedim kapattım bakalım ne olacak