para isteyen kardeş

utanmayin ama ailenize durumu anlatin kardesiniz yuzunden onlarla kotu olmayin sizi ailenize yanlis anlatmasin. kardesinizds isterse küssün birakin akli basina gelir belki
bıraktım kendi haline . eşimi arayıp beni şikayet ediyomuş. sen hep yanımda oldun ablam beni dinlemekten aciz sürekli para muhabbetini yüzüme vuruyor diye iyice delirdim

ihtiyacım olmadığını bildiği için hep daha fazlasını istiyor. utanması da yok bıktırdı artık

her derdimi dinler yanımda olur bende aynı şekilde ama bu kadar kendini düşürmesi beni delirtiyor

her derdimi dinler yanımda olur bende aynı şekilde ama bu kadar kendini düşürmesi beni delirtiyor
Hanımefendi buraya bir dert yazın biz de dinleriz sizi. Kardeşinizin bu tavrı gerçekten çok çirkin. Zengin insanlar maddi durumu kötü olan insanlar evde rahat rahat yatsın sonra zenginin üzerinden geçinsin diye çalışıp para kazanmıyor ki.

merak ettim siz calisiyormusunuz kardesinize gonderdiginiz paralari esiniz mi veriyor

eşim veriyor ben işten çıktım

doğru söylüyorsunuz. eşimde sokılmaya başladı çünkü artık para muhabbetinden

evet sadece benimle bitmiyor iş ama öğrenecek artık 7 yıldır evliyim 7 yıldır sırtımda

35 yaşında yetişkin bir kadınsınız. 2018 yılında 3 yıllık evli ve 1 yaşında çocuğunuz varken, eşinizle boşanmanın eşiğine gelmiş; sonrasında devam etme kararı almışsınız.

Boşanıyorum başlıklı konularınızda "Eşim bir aile olduğumuzu asla kavrayamadı" demişsiniz. Şu anda siz de aynı konumda değil misiniz ? Anlattıklarınıza bakarak , kardeşiniz 7 yıldır sadece sizin sırtınızda mı; yeniden düşünün.

Son düzenleme:
Ve bu hatayı yapan ben 7 senelık evlıyım ılk evlılık ayında 30 bın borcunu kapattık. Aman aılem uzulmesın dedim. Duyurmadık geçen hafta 500 bin tl borcu çıktı. Ve Suan evlı babam annem mahvoldu. Ev sattılar borç odedık. Bu gün kendısını yenı eve çıkarıyoruz. Sonu gelmıyor demem o ki aılenıze soyleyın. Kimseye kardeş olmada guvenmeyecekmışssın.bizim adımız vermeseydı oldu. Aynı hataya düşmeyin.

çok üzüldüm sizin adınıza. babamın satacak birşeyide yok kalır öyle ortada. okulu var dedik sahip çıktık gerekeni yaptık ama artık kendi hayatına dair bi çabası olması lazım. ben üzülüyorum onun bulunduğu duruma. ondan bundan para istemek sürekli alçalmak..

En doğrusunu yaptınız. Kocaman adam gitsin çalışsın.

evet son kez elinden tuttum gönderdim ama hiç yüzü kızarmıyor yine istiyor anlamıyorum gerçekten

Aslında tekrar para istemese daha şaşırtıcı olurdu desem?

Neden derseniz, şimdiye kadar çalışmış olsa, kendi ekmeğini kazanmaya alışmış olsa evet tekrar istemeye çekinebilirdi.

Ancak oturmuş bir kariyeri olmadan 26 yaşına gelmiş. Şimdiye kadar nasıl para isteyerek kendini döndürdüyse yine bunu yapmaya çalışacak. Niye çekinsin ki, su içmek kadar doğal birşey.

Bu noktada anne babadan saklamak olmaz, mutlaka söyleyin. Söylemezseniz bugün 6500 aldı, yarın 10000 isteyecek. Borç yapmaktan korkması lazım ki bir işe girsin. Gerçekten pra gelmeyeceğine inanması gerekiyor, siz para verdiğinizi bile saklarken bu olmaz.

bende söylemeyi istiyorum ama kafam çok karışık . annemler çok hassaslar üzülmesinler istiyorum. bunun son oldugunu artık desteğim olmayacağını söyledim. artık ne yaparsa yapar. babamdan anca harçlık alıyo fazlasını yapamaz. söyleme onlara diye de yalvardı. cesaret edeceğini sanmıyorum

Ailenizi dusunuyorsunuz ama bu durumda olmasi ailenizin de sucu. Kucuk diye heeep alttan almislardir. Zorluk yasatmamaya calismislardir. Hatalarini ortbas etmislerdir. Ben de bunu anlamiyorum koca koca adamlara bebek muamelesi yapip bi anda e artik calis eve para getir adam ol diyorlar e tabii ters tepiyor. Kucuklukten beri sorumluluk verilerek yetistirilmeyen erkek coucuklari asalak bisey oluyor buyuyunce. Eski sevgilim bunun bi versiyonuydu. Ben ogrenciyken ozel ders vermek icin sehri bi uctan bi uca gezerken o abilerinden para tirtiklardi surekli. Ben de bunlari sonradan ogreniyordum. Web sitesi vs tasarliyordu para kazaniyor saniyordum megerse abilerinin sirtindan geciniyormus. Yazik. Imkani varken ve eli ayagi tutarken Para kazanamayan insan acizdir bence. Uzulmeye degmez. Ailenize soyleyin bi an once. Elinoglu kardesinizi beslemek icin calismiyor.

evet derdim kendi ayakları üstünde durması ama hiç niyeti yok gibi. bana para verdin satın öı aldın evine de almıyorsun ne biçim ablasın diye konuşuyor. sadece emeklerime üzülüyorum
Terbiyesiz istersen nüfusuma alayım seni enişten ben bakarız sana deseydin... Çok kötü alıştırmışsın armes bencede bida verme gitsin çalışsın eli ayağı tutuyor. Senin maddi gücün yerinde diye herşeyi senden bekler olmuş

Son kez gönderiyorum son kez atıyorum diye diye alıştırılmış kişi. Her dediğine tamam derseniz sorumluluğu hissetmez. Bırakın 1 hafta aç kalsında çalışmayı nası löğreniyor

Is kurucam filan diye büyük paralar isterse asla vermeyin. Hazir kurulmus isin basina koysan batirir böyleleri. Ancak maasli bir ise girer de, dogru düzgün gider gelirsen bin lira iki bin lira neyse verebiliri deyin. Motive olsun

evet herşeyi benden bekliyor. kendisinin bir adımı yok . tüm bu muhabbetleri kapatıp rest çektim ama tek dediği sen orda rahat yaşıyosun verdiğin üç kuruş mu gözüne batıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…