para isteyen kardeş

aynen öyle ne istiyor anlamıyorum ki. kızdım tekrar para istiyor diye sanane abimle aramızda benimle bi daha muhattap olma bitti dyor kesip atıyor. bende sen bilirisin dedim kapattım bakalım ne olacak
Eşinizle ağzınız bir olsun o zaman. Eşiniz armes bana anlattı,ona sormadan veremem desin. 70 lira çok para değil ama siz uyarmıssınız yani bilemedim. Siz hayır derken,eşinizden almaya alişırsa bu kez ondan istemeye devam edecek.
26 yaşında kocaman genc,taşı sıksa suyunu çıkarır,artık kendi gelirini kazanmalı. İş beğenmiyor sanırım size güvenerek,asla alamazsa sizden/eşinizden mecbur çalısacak.

evet herşeyi benden bekliyor. kendisinin bir adımı yok . tüm bu muhabbetleri kapatıp rest çektim ama tek dediği sen orda rahat yaşıyosun verdiğin üç kuruş mu gözüne batıyo 🤦🏻‍♀️
Ona ne ya.
Sanki engelli yada yaşlı,çalışamıyor,sokakta kalmıs siz keyif yapıyorsunuz gibi konusmalar.
Sanki ona mı çalışıyorsunuz? Oldu olacak evlat edinin,ölene kadar besleyin.

Ona ne ya.
Sanki engelli yada yaşlı,çalışamıyor,sokakta kalmıs siz keyif yapıyorsunuz gibi konusmalar.
Sanki ona mı çalışıyorsunuz? Oldu olacak evlat edinin,ölene kadar besleyin.
işte vicdanıma oynuyor üzülüyorum ama yapacak bişey yok. elimden ne geliyosa her şekide destek oldum şu zamana kadar ama yeter artık bir yerlerde bu son bulmalıydı

Eşinizle ağzınız bir olsun o zaman. Eşiniz armes bana anlattı,ona sormadan veremem desin. 70 lira çok para değil ama siz uyarmıssınız yani bilemedim. Siz hayır derken,eşinizden almaya alişırsa bu kez ondan istemeye devam edecek.
26 yaşında kocaman genc,taşı sıksa suyunu çıkarır,artık kendi gelirini kazanmalı. İş beğenmiyor sanırım size güvenerek,asla alamazsa sizden/eşinizden mecbur çalısacak.
evet eşim artık ablan bana yolla demeden yollayamam kusura bakma demiş. bende artık yollamayacak yeter kendş hayatına bak dedim. hemen vicdanıma oynuyo sen rahatsın diye. elimden geleni yaptım şu zamana kadar keşke görebilseydi.. insan üzülüyor böyle olumcada

Bende de böyle bir kardeş var. Yaşı 40 a geldi. Evlendi çocuğu var hala öyle. Para istemekten çekinmiyor. İşe bir giriyor bir çıkıyor. Ona göre bizlerin düzenli işi ve geliri var ve biz vermek zorundayız. Karısı da aynı kafada. Kardeşinizin değişeceğini sanmıyorum.

X