merak ettim siz calisiyormusunuz kardesinize gonderdiginiz paralari esiniz mi veriyoraynen öyle ne istiyor anlamıyorum ki. kızdım tekrar para istiyor diye sanane abimle aramızda benimle bi daha muhattap olma bitti dyor kesip atıyor. bende sen bilirisin dedim kapattım bakalım ne olacak
İşte biraz zorluk çekse o beğenmediği işlere geri dönmek ister. 'Nasil olsa borcum ya da paraya ihtiyacım olunca ablam var ondan isterim' mantığında hareket ediyor.Konu sahini kardeşine iş de bulmuş ama prems hazretleri beğenmemiş. İş bulmada sorunu yok, iş beğenmede var. Yanlış hatırlamıyorsam 2 yıllık kıytırık bir okuldan mezun oldum diye masa başı iş arıyor.
eşim kaç kez konuştu . tamam diyor ama icraat yokDışarıdan güvendiği biri bir erkek figürü var mı? Babanız ve anneniz dışında güçlü, güvendiği. Kenara çekip “ bak oğlum, artık çocuk değilsin, annen baban yaşlı, senin onlara para vermen gerekiyor onların sana değil” diye nasihat edebileceği.
Annenler ne diyor? Bence annenlere söylememek ile hata yapmışsın. Buna terbiye etmek deniliyor
eşim veriyor ben işten çıktımmerak ettim siz calisiyormusunuz kardesinize gonderdiginiz paralari esiniz mi veriyor
aldım karşıma konuştum kart borcu oldugunu söyledi 6500 gönderip onu da kapattım.
bende toplu para aldıktan sonra eşime karşı een azından gururu olur istemez tekrar dedim ama yine istemiş onun yerine ben utandım eşimde sorun ediyo çok dile getirmesede en azından artık istediğini bana söylüyo önceden yollasa da söylemezdiAilenize anlatin sizi kotulemesin. Ben elimden geleni yaptm bugune kadar deyin. Acil bisey olsa yine destek olurum ama surekli bana siginirsa kendi ne zaman ayakta durcak diyin anlatin. uzulecek bisey yok haklisiniz. Kocaman insan surekli para vermek zorunda degilsiniz bir ise girsin calissin. Ben simdiki erkekleri anlamiyorum evde yatip ha bre para bekliyorlar. Eskiden utanirdi erkekler issizlikten birinden para istemekten mahcup olurdu mecbur kaldiklarinda. İssiz olduklarina kizmiyorjm cagimizin sorunu ama hic mahcubiyet yok oyle yasamak istiyorlar
son kez elinden tutuyorum artık hayatına çeki düzen ver dedim tamam dedi . içim rahatlamıştı artık düzelecek diye yine 50-100 istiyo. eşimin durumu iyi ama bıkkınlık getirdi artık ne yapsam sıyrılamıyorumDiğer konunuzu hatırlıyorum o kadar yoruma rağmen yine para göndermişsiniz .
Böyle devam ettikçe sizden daha çok para gider .
son kez elindem tuttum. avukata düşmüştü borcu yanında oldum ama yok yüzü hiç kızarmıyor. bu gurursuzluğu yıktı beni zaten. işine gelmeyince de arama beni abla diyoBiz size para vermeyin diyoruz siz esinizin 6500 lirasini gönderiyorsunuz. Esiniz de para gönderiyor..yani ne diyelim. Siz yine gönderirsiniz. Kardesiniz de bunun gayet farkinda
artık bende patladım. tamamen tüm kapıları kapattım eşimde yollamıcanı söyledi o tabi triplerde şimdiSiz iyilik yaptığınızı düşünüyorsunuz ama bu şekilde kardeşinizi çemberden cikartamazsınız. Kardeş de olsa hayır demeyi öğrenmelisiniz ve manipülasyonuna karşı dirençli olmalısınız.
iletişimi para ağını kestiğimi söyledim eşimde net konuştu. bakalım ne yapacak şuan triplerde ama artık umursamıyorum. bende o seviyeye geldimSiz iyilik yaptığınızı düşünüyorsunuz ama bu şekilde kardeşinizi çemberden cikartamazsınız. Kardeş de olsa hayır demeyi öğrenmelisiniz ve manipülasyonuna karşı dirençli olmalısınız.
Tripli olsun bosverin geçin. Düşmeden kalkmayı öğrenemez.artık bende patladım. tamamen tüm kapıları kapattım eşimde yollamıcanı söyledi o tabi triplerde şimdi
aynen onun iyiliği için yapıyorum o bana 70 liranın lafını mı yapıyosun paran çok senin diyo. sanki eşim ona çalışmak zorunda. kafa yapısı çok ilginçTripli olsun bosverin geçin. Düşmeden kalkmayı öğrenemez.
gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. bu rahatlık nedir? kendi hayatı sünepe gibi yaşamak istiyorsa kendi bilir napayım artık gerçekten bıktım. benimde psikolojimi bozuyorSizin adınıza üzüldüm benim babamın ve halamında durumu iyiydi amcam 50 küsür yaşına gelene kadar altina arabasını babam evinide halmla babm ortak yapmişti sonuc nankörlük
son kez elindem tuttum. avukata düşmüştü borcu yanında oldum ama yok yüzü hiç kızarmıyor. bu gurursuzluğu yıktı beni zaten. işine gelmeyince de arama beni abla diyo