para isteyen kardeş

aynen öyle ne istiyor anlamıyorum ki. kızdım tekrar para istiyor diye sanane abimle aramızda benimle bi daha muhattap olma bitti dyor kesip atıyor. bende sen bilirisin dedim kapattım bakalım ne olacak
merak ettim siz calisiyormusunuz kardesinize gonderdiginiz paralari esiniz mi veriyor

İşte biraz zorluk çekse o beğenmediği işlere geri dönmek ister. 'Nasil olsa borcum ya da paraya ihtiyacım olunca ablam var ondan isterim' mantığında hareket ediyor.

eşim kaç kez konuştu . tamam diyor ama icraat yok

bende toplu para aldıktan sonra eşime karşı een azından gururu olur istemez tekrar dedim ama yine istemiş onun yerine ben utandım eşimde sorun ediyo çok dile getirmesede en azından artık istediğini bana söylüyo önceden yollasa da söylemezdi

Siz iyilik yaptığınızı düşünüyorsunuz ama bu şekilde kardeşinizi çemberden cikartamazsınız. Kardeş de olsa hayır demeyi öğrenmelisiniz ve manipülasyonuna karşı dirençli olmalısınız.

Diğer konunuzu hatırlıyorum o kadar yoruma rağmen yine para göndermişsiniz .
Böyle devam ettikçe sizden daha çok para gider .
son kez elinden tutuyorum artık hayatına çeki düzen ver dedim tamam dedi . içim rahatlamıştı artık düzelecek diye yine 50-100 istiyo. eşimin durumu iyi ama bıkkınlık getirdi artık ne yapsam sıyrılamıyorum

Biz size para vermeyin diyoruz siz esinizin 6500 lirasini gönderiyorsunuz. Esiniz de para gönderiyor..yani ne diyelim. Siz yine gönderirsiniz. Kardesiniz de bunun gayet farkinda
son kez elindem tuttum. avukata düşmüştü borcu yanında oldum ama yok yüzü hiç kızarmıyor. bu gurursuzluğu yıktı beni zaten. işine gelmeyince de arama beni abla diyo

artık bende patladım. tamamen tüm kapıları kapattım eşimde yollamıcanı söyledi o tabi triplerde şimdi

iletişimi para ağını kestiğimi söyledim eşimde net konuştu. bakalım ne yapacak şuan triplerde ama artık umursamıyorum. bende o seviyeye geldim

Sizin adınıza üzüldüm benim babamın ve halamında durumu iyiydi amcam 50 küsür yaşına gelene kadar altina arabasını babam evinide halmla babm ortak yapmişti sonuc nankörlük

Sizin adınıza üzüldüm benim babamın ve halamında durumu iyiydi amcam 50 küsür yaşına gelene kadar altina arabasını babam evinide halmla babm ortak yapmişti sonuc nankörlük
gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. bu rahatlık nedir? kendi hayatı sünepe gibi yaşamak istiyorsa kendi bilir napayım artık gerçekten bıktım. benimde psikolojimi bozuyor

son kez elindem tuttum. avukata düşmüştü borcu yanında oldum ama yok yüzü hiç kızarmıyor. bu gurursuzluğu yıktı beni zaten. işine gelmeyince de arama beni abla diyo

Bildigin nankör iste. Bazilarini iste avukatla ugrastiracaksin. Öyle akillanirlar belki. Ama siz hemen kosup halletmissiniz. Sahsen yapmadim. Ancak kendileri sonuclarina katlansalar akillaniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…