o zaman dava açıcağınızı söyleyin. Hormon bozuklugu olsa dahi sonuç alırsınız lazerde, 10 seansta değil de 15 seansta alırsınız ama yine de alırsınız. Sert davranın benceLafla değil yazılı garanti belgesi vermişlerdi ama. Bugün gidip nazikçe konuştum. Sonrada hormon testi için kayıt yaptırdım. Testin sonucuna göre tekrar gideceğim
Abla bi gelişme olmadi bitimini bekliycem de olmazsa paramı alabilirmiyim de.
Yaa ise yaramadi yani ozaman hakkını ara tabi7 seans demişlerdi 7 seans bitti zaten. Test sonucundan sonra isticem para iadesi. Son çare tüketici mahkemesi
Cımbız falan kullanmadığınızı nasıl ispat edecekler? İade yapmamak için kullandınız diyebilirler.
İyi dayanmışsınız o kadar seansAylardır tüylü geziyorum, iş yerim kalabalık. 1000 tane şahit bulurum. Kökten almadım hiç. Şaka bi yana bilmiyorum nasıl olcak. Ben almak için uğraşam onlarda vermemek için sanırım
lazerde ağda? oradan hızlıca uzaklaşınBende buz lazere gidiyorum cuma günü 10 cu seans kol bacak %80 oranında azaldı yuz koltuk alti ve genital bölge bikini bölgesinden memnun değilim aşırı çıkıyor ve dokulmuyor söylüyorum her gittiğimde ama normal oralar geç bitiyor diyor bu sefer üç gün önce ağda yap gel dedi hiç bisey anlamadım
Bende buz lazere gidiyorum cuma günü 10 cu seans kol bacak %80 oranında azaldı yuz koltuk alti ve genital bölge bikini bölgesinden memnun değilim aşırı çıkıyor ve dokulmuyor söylüyorum her gittiğimde ama normal oralar geç bitiyor diyor bu sefer üç gün önce ağda yap gel dedi hiç bisey anlamadım
Bana da kontrol seansı yaptılar bi seans. Daha da yapmayı teklif ettiler ama kabul etmedim. Boşu boşuna canım yanıyo yahu.Para gitti zaten bide boşuna acı çekmiyim dedim.Kesin hemen hemen her ilde olup herkesin şikayet ettiği ama hala gitmekte ısrar ettiği bir güzellik salonudur orası diye düşündüm ben dahil.
Bende paramı istedim memnun kalmadım baya tartıştım para veren yok seans eklediler artık sonuç alamadığım halde gidip tavuk gibi her ay kendimi boş yere yaktırıp geliyorum
Beyaz ten siyah kılda etkili Alexandrite,beyaz kılı görmez benim sarı tüylerimi hiç görmedi üst bacagimdaAlexdera beyazlari goruyormu benim genelde beyaz tuylerde var ama sert faydasi olurmu bide nerde yaptiriyorsunuz sehir olarak