Para iadesi vaad eden buz lazer

Lafla değil yazılı garanti belgesi vermişlerdi ama. Bugün gidip nazikçe konuştum. Sonrada hormon testi için kayıt yaptırdım. Testin sonucuna göre tekrar gideceğim
o zaman dava açıcağınızı söyleyin. Hormon bozuklugu olsa dahi sonuç alırsınız lazerde, 10 seansta değil de 15 seansta alırsınız ama yine de alırsınız. Sert davranın bence

Abla bi gelişme olmadi bitimini bekliycem de olmazsa paramı alabilirmiyim de.

Cımbız falan kullanmadığınızı nasıl ispat edecekler? İade yapmamak için kullandınız diyebilirler.

Aylardır tüylü geziyorum, iş yerim kalabalık. 1000 tane şahit bulurum. Kökten almadım hiç . Şaka bi yana bilmiyorum nasıl olcak. Ben almak için uğraşam onlarda vermemek için sanırım
Cımbız falan kullanmadığınızı nasıl ispat edecekler? İade yapmamak için kullandınız diyebilirler.

Bende buz lazere gidiyorum cuma günü 10 cu seans kol bacak %80 oranında azaldı yuz koltuk alti ve genital bölge bikini bölgesinden memnun değilim aşırı çıkıyor ve dokulmuyor söylüyorum her gittiğimde ama normal oralar geç bitiyor diyor bu sefer üç gün önce ağda yap gel dedi hiç bisey anlamadım

Kesin hemen hemen her ilde olup herkesin şikayet ettiği ama hala gitmekte ısrar ettiği bir güzellik salonudur orası diye düşündüm ben dahil.
Bende paramı istedim memnun kalmadım baya tartıştım para veren yok seans eklediler artık sonuç alamadığım halde gidip tavuk gibi her ay kendimi boş yere yaktırıp geliyorum

lazerde ağda? oradan hızlıca uzaklaşın

Kökten alınmaması lazım diye biliyorum ağda istemeleri tuhaf olmuş

Bana da kontrol seansı yaptılar bi seans. Daha da yapmayı teklif ettiler ama kabul etmedim. Boşu boşuna canım yanıyo yahu.Para gitti zaten bide boşuna acı çekmiyim dedim.

O buz lazer igrenc zaten hicbir bir ise yaramiyor bence canim sen para iadesi iste alexandrete bir cihaza gir. Gerci yüz için demissin igneli epilasyona git o zaman.
Buz lazer bir aldatmaca bence. Bende lazere gittim memnun kaldim gittigim yerde buz lazerde vardi 1 seansta ona gireyim bari dedim ben vucut icin gidiyordum tuylerim dökülmedi bile soyledigimde dokulme suresi 1 ay vs diye zirvaladilar hayir neden diğerleri öyle degil gayet iyi randıman almıştım sonra diger cihazla devam ederek bitirdim bende bence buz lazerle hic ugrasma parani kurtarmaya bak

Alexdera beyazlari goruyormu benim genelde beyaz tuylerde var ama sert faydasi olurmu bide nerde yaptiriyorsunuz sehir olarak
Beyaz ten siyah kılda etkili Alexandrite,beyaz kılı görmez benim sarı tüylerimi hiç görmedi üst bacagimda açık kahve olanlar var onlarda da dozu baya yüksek aldım biraz etki etti

Bitene kadar gelmek istiyorum ya da paramın iadesini istiyorum aksi takdirde tüketici hakem heyetine başvurucam diyin.Eğer zorluk çıkartırlarsa da başvurursunuz.

.... bu blogta ki yazıyı bi okuyun isterseniz bu kişide yüz için gidiyormuş ama 3 seansta azalma görmüş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…