Alexdera beyazlari goruyormu benim genelde beyaz tuylerde var ama sert faydasi olurmu bide nerde yaptiriyorsunuz sehir olarakBuz Lazer pismanliktir ben de çenem için 10 seans gittim %10 azalma anca olmuştur şuan Alexandrite cihazına gidiyorum 10 seansta almadigim verimi 3 seansta aldim diyebilirim igneli epilasyon da iyi ama cok iyi bakim yapman lazim sonrasında iz kalma ihtimali çok yüksek,bence sen bi doktora git tahlil yaptir hormonlarinla ilgili bir problemin olmadığına dair bi sonuç belgen olabilsin ki cirkeflesmesinler çünkü böyle yerler müşteriyi kapana kadar 40 takla atıp dakikalarca dil döküp seanslar başladıktan sonra bambaşka davranıyorlar
Ben İstanbul'a Epiderm'e gidip memnun kalmıştım. Diğer yerlere kıyasla oldukça pahalıydı ama değdi. Beyazları görmez sanırım. Fayda olmıcaksa yapmıyor onlar zaten.Alexdera beyazlari goruyormu benim genelde beyaz tuylerde var ama sert faydasi olurmu bide nerde yaptiriyorsunuz sehir olarak
Anladım iğneli düşünüyorum da yaz günün nasıl olur şu dev girmeden bilemiyorumbide iz kalır endisesiBen İstanbul'a Epiderm'e gidip memnun kalmıştım. Diğer yerlere kıyasla oldukça pahalıydı ama değdi. Beyazları görmez sanırım. Fayda olmıcaksa yapmıyor onlar zaten.
İz kalmaması için güzel bi yere gitmek gerekiyo sanırım. Bide krem tavsiye etmişti burda bi arkadaş.Madecassol diye. Dikkatli olursak sıkıntı olmaz diye düşünüyorumAnladım iğneli düşünüyorum da yaz günün nasıl olur şu dev girmeden bilemiyorumbide iz kalır endisesi
İstiyeceğim ama ümitsizimIste bakalim, isteyenin bir yuzu istemeyenin iki yuzu kara demisler.
Telefonla konuştum yine, ısrarla kontrol seansı diyolar bakalım. Yüzyüze görüşmeye gideceğim bide. Önce nazikçe konuşurum olmadı dişlerimi çıkarıcam.yanında dişli birini götür . sus pus görürlerse iade yapmazlar . söke söke alabilcek birini götür
Ft derken fatura mı demek istediniz? Bilmediğim bişey olabilir mi acaba diye düşündüm kusuruma bakmayın.
Sözleşmeden ayrı olarak şu kağıdı verdiler başlarken.
Tamam çok teşekkürler. Sözleşme de vardı bulayım. Halletmeye çalışacağım inşallahbak bunların hiç önemi yok.
sen vadedilen hizmeti alamadığını belirten bir dilekçe yaz baştan sona anlat. git tüketici mahkemesine iade yapmazlarsa hiç kavga falan etme orada.
Bundan 8 ay kadar önce yüzüm için buz lazere başladım. Aslında iğneli epilasyona gitme niyetim vardı ama kapı önündeki kız tanıtımı dinlemem için ısrar edince kıramadım çıktım dinledim. Memnun kalmazsanız paranızı iade ediyoruz dediler. Bi şekilde ikna olup başladım. 7 seans için taksitle 1000 lira ödedim. Bu süreçte hiç bi azalma görmedim aksine arttığını düşünüyorum. 7 seansın sonunda 3 tane kontrol seansı yapıcaz dediler. Memnun olmadığımı söylediğim halde dökülmeleriniz iyi vs dediler ve daha sık ve yoğun çalışacaklarını söylediler. 8. Seansa da gittim ama hiç fayda yok. Boşu boşuna acı çekiyorum.
Şimdi bana başlarken bi garanti belgesi vermişlerdi. Seanslara düzenli gelirse, kökten alım yapmazsa ve hormonel bi sorunu yoksa para iadesi diye imzali bi kağıt. Bunların hepsine dikkat ettim. Hormon sorunum olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü daha önce bacaklarıma lazere gittim ve çok memnunum. Akşamki seansa gitmek yerine para iadesi talep etmek istiyorum ama gerilmekten çok korkan bi insanım kavga etmek istemiyorum. Napmalıyım sizce?
Asgari ücretle çalışan bir insanım. Memnun kalsam 2000 vermeye de razıydım ama daha kötü oldu. Çok üzgünüm
Ya bedava mı yapıyorlar hayret bişey garanti vermişse ve sonuç ortadaysa tabiki talep edin . Cirkinlesmeyin kavga etmeyin . Kurumun mail adresi varsa mail atın talebinizi iletin . Onlar size mail ile dönüş yaparlar baktınız cirkinlesiyorlar o zaman kaymakamliklarda hakem heyatlerine ama sanırım bu hakem heyetlik değil de tüketici mahkemesine başvurun. Tüketici mahkemelerine başvuru ücretsizBundan 8 ay kadar önce yüzüm için buz lazere başladım. Aslında iğneli epilasyona gitme niyetim vardı ama kapı önündeki kız tanıtımı dinlemem için ısrar edince kıramadım çıktım dinledim. Memnun kalmazsanız paranızı iade ediyoruz dediler. Bi şekilde ikna olup başladım. 7 seans için taksitle 1000 lira ödedim. Bu süreçte hiç bi azalma görmedim aksine arttığını düşünüyorum. 7 seansın sonunda 3 tane kontrol seansı yapıcaz dediler. Memnun olmadığımı söylediğim halde dökülmeleriniz iyi vs dediler ve daha sık ve yoğun çalışacaklarını söylediler. 8. Seansa da gittim ama hiç fayda yok. Boşu boşuna acı çekiyorum.
Şimdi bana başlarken bi garanti belgesi vermişlerdi. Seanslara düzenli gelirse, kökten alım yapmazsa ve hormonel bi sorunu yoksa para iadesi diye imzali bi kağıt. Bunların hepsine dikkat ettim. Hormon sorunum olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü daha önce bacaklarıma lazere gittim ve çok memnunum. Akşamki seansa gitmek yerine para iadesi talep etmek istiyorum ama gerilmekten çok korkan bi insanım kavga etmek istemiyorum. Napmalıyım sizce?
Asgari ücretle çalışan bir insanım. Memnun kalsam 2000 vermeye de razıydım ama daha kötü oldu. Çok üzgünüm
Gerilmeye gerek yok. Yani açıkçası siz çekiniyorsuuz. Para iadesi isteyeceğinizi söyleyin. Kabul etmeyecekler. Bundan dolayı kaymakamlığa başvurun hakem heyetine elinizdeki belge ile. Avukata gitseniz zaten avukat parası daha çok tutar.
Elinizdeki belgeyi sakın onlara vermeyin.
Önce hastahaneye gidin hormonlarına baktırın ve hormonel sorun yok diye bir yazı benzeri birşey alın.
Sonra elinizdeki sözleşme, hastane raporu ve şikayet dilekçenizle kaymakamlık hakem heyetine verin şikayetinizi. Sonra bekleyeceksiniz artık.
Bir de bayanlar iyice araştırmadan, soruşturmadan böyle kapı önlerinde tanıtım yapanlara inanıp hemen sözleşme imzalamayın ürün almayın...
Bugün hormon testi için hastaneye gittim ama regl döneminde yapılıyormuş. Testi yaptırdıktan sonra sonuca göre hareket edeceğim artık. Hormon sorunum olduğunu düşünmüyorum. Gidip önce iade talep edicem. Olumsuz konuşurlarsa tüketici mahkemesine başvururum. Tavsiyeleriniz için çok teşekkürlerYa bedava mı yapıyorlar hayret bişey garanti vermişse ve sonuç ortadaysa tabiki talep edin . Cirkinlesmeyin kavga etmeyin . Kurumun mail adresi varsa mail atın talebinizi iletin . Onlar size mail ile dönüş yaparlar baktınız cirkinlesiyorlar o zaman kaymakamliklarda hakem heyatlerine ama sanırım bu hakem heyetlik değil de tüketici mahkemesine başvurun. Tüketici mahkemelerine başvuru ücretsiz
Gerçekten para iadesine değil ama fayda göreceğime inanmıştım. Ben gayret edicem bakalım. Olmazsa da elimden geleni yaptım derimBu para iadesi vaatlerine inanıyormusunuz cidden...
Lafla değil yazılı garanti belgesi vermişlerdi ama. Bugün gidip nazikçe konuştum. Sonrada hormon testi için kayıt yaptırdım. Testin sonucuna göre tekrar gideceğimelinizde hicbir sözlesme belgesi falan yoksa iade etmezler lafla olmaz bu iş ya sizden dişli biri gidip sizi savuncak ya da sizin ağzınız laf yapacak yoksa paranız çöp. Yüz bölgesi için lazer çok riskli kıla dönüşme ihtimali yüksek..