Para iadesi vaad eden buz lazer

Alexdera beyazlari goruyormu benim genelde beyaz tuylerde var ama sert faydasi olurmu bide nerde yaptiriyorsunuz sehir olarak

Alexdera beyazlari goruyormu benim genelde beyaz tuylerde var ama sert faydasi olurmu bide nerde yaptiriyorsunuz sehir olarak
Ben İstanbul'a Epiderm'e gidip memnun kalmıştım. Diğer yerlere kıyasla oldukça pahalıydı ama değdi. Beyazları görmez sanırım. Fayda olmıcaksa yapmıyor onlar zaten.

Ben İstanbul'a Epiderm'e gidip memnun kalmıştım. Diğer yerlere kıyasla oldukça pahalıydı ama değdi. Beyazları görmez sanırım. Fayda olmıcaksa yapmıyor onlar zaten.
Anladım iğneli düşünüyorum da yaz günün nasıl olur şu dev girmeden bilemiyorumbide iz kalır endisesi

Anladım iğneli düşünüyorum da yaz günün nasıl olur şu dev girmeden bilemiyorumbide iz kalır endisesi
İz kalmaması için güzel bi yere gitmek gerekiyo sanırım. Bide krem tavsiye etmişti burda bi arkadaş.Madecassol diye. Dikkatli olursak sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

yanında dişli birini götür . sus pus görürlerse iade yapmazlar . söke söke alabilcek birini götür

Ya ben de genel olarak sakin bi insan olsam da mecbur kalınca dişli olabiliyorum. Fakat bi işe yaramazsa boşu boşuna gerilirim gibi geliyo

yanında dişli birini götür . sus pus görürlerse iade yapmazlar . söke söke alabilcek birini götür
Telefonla konuştum yine, ısrarla kontrol seansı diyolar bakalım. Yüzyüze görüşmeye gideceğim bide. Önce nazikçe konuşurum olmadı dişlerimi çıkarıcam.

Sözleşmeden ayrı olarak şu kağıdı verdiler başlarken.

Eklentiler

• IMG_20190616_192429.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 78
bak bunların hiç önemi yok.
sen vadedilen hizmeti alamadığını belirten bir dilekçe yaz baştan sona anlat. git tüketici mahkemesine iade yapmazlarsa hiç kavga falan etme orada.
Tamam çok teşekkürler. Sözleşme de vardı bulayım. Halletmeye çalışacağım inşallah

Gerilmeye gerek yok. Yani açıkçası siz çekiniyorsuuz. Para iadesi isteyeceğinizi söyleyin. Kabul etmeyecekler. Bundan dolayı kaymakamlığa başvurun hakem heyetine elinizdeki belge ile. Avukata gitseniz zaten avukat parası daha çok tutar.

Elinizdeki belgeyi sakın onlara vermeyin.

Önce hastahaneye gidin hormonlarına baktırın ve hormonel sorun yok diye bir yazı benzeri birşey alın.

Sonra elinizdeki sözleşme, hastane raporu ve şikayet dilekçenizle kaymakamlık hakem heyetine verin şikayetinizi. Sonra bekleyeceksiniz artık.

Bir de bayanlar iyice araştırmadan, soruşturmadan böyle kapı önlerinde tanıtım yapanlara inanıp hemen sözleşme imzalamayın ürün almayın...

Ya bedava mı yapıyorlar hayret bişey garanti vermişse ve sonuç ortadaysa tabiki talep edin . Cirkinlesmeyin kavga etmeyin . Kurumun mail adresi varsa mail atın talebinizi iletin . Onlar size mail ile dönüş yaparlar baktınız cirkinlesiyorlar o zaman kaymakamliklarda hakem heyatlerine ama sanırım bu hakem heyetlik değil de tüketici mahkemesine başvurun. Tüketici mahkemelerine başvuru ücretsiz

Bugün hormon testi için hastaneye gittim ama regl döneminde yapılıyormuş. Testi yaptırdıktan sonra sonuca göre hareket edeceğim artık. Hormon sorunum olduğunu düşünmüyorum. Gidip önce iade talep edicem. Olumsuz konuşurlarsa tüketici mahkemesine başvururum. Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler

elinizde hicbir sözlesme belgesi falan yoksa iade etmezler lafla olmaz bu iş ya sizden dişli biri gidip sizi savuncak ya da sizin ağzınız laf yapacak yoksa paranız çöp. Yüz bölgesi için lazer çok riskli kıla dönüşme ihtimali yüksek..

Lafla değil yazılı garanti belgesi vermişlerdi ama. Bugün gidip nazikçe konuştum. Sonrada hormon testi için kayıt yaptırdım. Testin sonucuna göre tekrar gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…