ad-en Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2022 270 66 18 29 1 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ad-en #1 Arkadaşlar merhaba birşey sorucam ben doğum iznindeyim 6ay ücretsiz izin kullanıyorum ama bana bugün normal maaş yattı acaba yanlış mi yattı sizce
Arkadaşlar merhaba birşey sorucam ben doğum iznindeyim 6ay ücretsiz izin kullanıyorum ama bana bugün normal maaş yattı acaba yanlış mi yattı sizce
G Gizemyasar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ekim 2023 247 228 23 27 1 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ad-en #2 ad-en .!.: Arkadaşlar merhaba birşey sorucam ben doğum iznindeyim 6ay ücretsiz izin kullanıyorum ama bana bugün normal maaş yattı acaba yanlış mi yattı sizce Genişletmek için tıkla... ücretsiz izni kullanmadan önce ücretli izin sürenizi doldurmuş muydunuz
ad-en .!.: Arkadaşlar merhaba birşey sorucam ben doğum iznindeyim 6ay ücretsiz izin kullanıyorum ama bana bugün normal maaş yattı acaba yanlış mi yattı sizce Genişletmek için tıkla... ücretsiz izni kullanmadan önce ücretli izin sürenizi doldurmuş muydunuz
G Gizemyasar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ekim 2023 247 228 23 27 1 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ad-en #3 Gizemyasar .!.: ücretsiz izni kullanmadan önce ücretli izin sürenizi doldurmuş muydunuz Genişletmek için tıkla... 8+8 hafta doğum izniniz oluyor kanunen
Gizemyasar .!.: ücretsiz izni kullanmadan önce ücretli izin sürenizi doldurmuş muydunuz Genişletmek için tıkla... 8+8 hafta doğum izniniz oluyor kanunen