• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para gözümü kör etse

İmkanları için evleneceksiniz, adam da bunun farkında olacak ve o adamla hiç istemediğiniz halde yatağa gireceksiniz öyle mi?

Bir zorlayayım olmadi göz ameliyatı olurum🤕
Bir zorlayayım olmadi göz ameliyatı olurum🤕
Tüp mide mounjaro obezitenin tedavisi çok bi erkek arkadaşım vardı boyu benden 1 2 cm kısa ben 178im o da kiloluydu sevgilisi istedi diye ameliyat oldu şimdi spora vs başladı gayet yakışıklı ama o kızdan ayrıldı tabii 🤣 yani şişman kocası olan çok ama ben dert ederdim istemezdim. Cinsel performansı düşündürücü

Söyle oldu.Biz o arkadaşımla foto paylaşmıştık oradan görmüş beni ve ona söylemiş tanıştır diye.Ben de farkındayım salak degilim bu kadar her şeyi tik bir adam tipinden dolayı yalnız kalmış 😅herkes ayy havalanma çirkin olmasa sana mı bakardı tavrı içinde 😄

Eee bakar miydi? Havalan veya havalanma orasi senin bilecegin iş her gun kapina bu kriterlerde yakisikli adamlar geliyor olsa gozunu kör edip hic begenmedigin adamla biseyler yaşamayi mi dusunurdun??? Ya da o standartlarda bi kadin olsan bunu mu duusnurdun?
Gercekleri soyluyoruz burda arkadasin soylemez bunlari.

Ona göre tercih et diye.

Tüp mide mounjaro obezitenin tedavisi çok bi erkek arkadaşım vardı boyu benden 1 2 cm kısa ben 178im o da kiloluydu sevgilisi istedi diye ameliyat oldu şimdi spora vs başladı gayet yakışıklı ama o kızdan ayrıldı tabii 🤣 yani şişman kocası olan çok ama ben dert ederdim istemezdim. Cinsel performansı düşündürücü
Kilo verilir ama kellik gercekten cok kötü 🤯cinsellige gelince benim icin cok da önemli bir şey değil

Eee bakar miydi? Havalan veya havalanma orasi senin bilecegin iş her gun kapina bu kriterlerde yakisikli adamlar geliyor olsa gozunu kör edip hic begenmedigin adamla biseyler yaşamayi mi dusunurdun??? Ya da o standartlarda bi kadin olsan bunu mu duusnurdun?
Gercekleri soyluyoruz burda arkadasin soylemez bunlari.

Ona göre tercih et diye.
Sizin söylemenize gerek yok ki zaten biliyorum.Boyle standartta bir adam 37 yaşına kadar bekar kalmazdı çoktan kaparlardi bu yaştan sonra da ya tercih edilmeyenler kalmış piyasada ya da sorunlular seç beğen al🥸

Yani ne bileyim hem zengin hem çirkin olamazsın.Adam 120 kilo falan.Zayiflayamiyorsan tıp çok ilerledi bunun bile caresi var sonra saç ektirebilirdi baya kel.Yani kendine hiç bakmamış hic yatırım yapmamış 😔
orası öyle olmuyor
erkeklerin bazıları öyle işte özellkle de fazla okuyanlar, sayısaldaki akademisyenler, mühendis tayfa.

benim çoook eski bir arkadaşım var ünlü bir operatör doktor şu anda en ünlü hastanelerden birinde
zaten aileden varlıklıydı
y.dışında da yaşadı etti ama bu o, idealist 3 yaşında da sorsanız doktor olacam diyip gerçekten cerrah olan o gözlüklü, şişko, aşırı çalışkan vs. olan hiç sosyalleşmeyen ailesi herşeyini yapan filan çocuk
hep dereceliydi, hala da öyle maşallah.

neyse tipine bakarsanız saç sakal kılık kıyafet perişan
kilo almış gitmiş
yüz filan olarak da çok öyle aman aman birisi değildi, şimdi zaten yaş da gitti bizim, hiç değil yani.

hastanenin 2 dirhem 1 çekirdek diyetisyen kızlardan biri bunu kafaladı evlendiler
kız şıkır şıkır

yakayı paçayı kıyafeti düzeltti, kız el attı zaar gardobuna şunu giy bunu giyme diyor herhal fark bariz çünkü
ama kiloyu hala veremiyor,

doktor olmasa hele x hospitalde ünlü cerrah olmasa o kız asla evlenmezdi o çocukla şimdi 15 güne bir bebeleriyle alplerdeler.

Bence bir ilişki için acele etmeyin hele evlilik için çok temkinli davranın, maddi imkanları gözünüzü boyamasın, inanın varlıklı biri bana hayatı yaşatacak diye düşünülen insanların çektirdiği acılar da hiç hafif acılar olmuyor, öyle şeyler yaşatıyorlar ki para için bile katlanılmıyor.

Adamla istiyorsanız yüz yüze görüşün arkadaş olun ama birlikte bir gelecek planlamayın, en azından şu an.
Belki iyi arkadaş olursunuz, evlilik olmaz da bu arkadaşlığın karşılığı size yurt dışı kariyer olarak döner vs.
Doğru söylüyorsunuz zaten daha fazlası olmaz bence.Kabul eder mi bilmiyorum ama arkadaş kalmak daha mantıklı

orası öyle olmuyor
erkeklerin bazıları öyle işte özellkle de fazla okuyanlar, sayısaldaki akademisyenler, mühendis tayfa.

benim çoook eski bir arkadaşım var ünlü bir operatör doktor şu anda en ünlü hastanelerden birinde
zaten aileden varlıklıydı
y.dışında da yaşadı etti ama bu o, idealist 3 yaşında da sorsanız doktor olacam diyip gerçekten cerrah olan o gözlüklü, şişko, aşırı çalışkan vs. olan hiç sosyalleşmeyen ailesi herşeyini yapan filan çocuk
hep dereceliydi, hala da öyle maşallah.

neyse tipine bakarsanız saç sakal kılık kıyafet perişan
kilo almış gitmiş
yüz filan olarak da çok öyle aman aman birisi değildi, şimdi zaten yaş da gitti bizim, hiç değil yani.

hastanenin 2 dirhem 1 çekirdek diyetisyen kızlardan biri bunu kafaladı evlendiler
kız şıkır şıkır

yakayı paçayı kıyafeti düzeltti, kız el attı zaar gardobuna şunu giy bunu giyme diyor herhal fark bariz çünkü
ama kiloyu hala veremiyor,

doktor olmasa hele x hospitalde ünlü cerrah olmasa o kız asla evlenmezdi o çocukla şimdi 15 güne bir bebeleriyle alplerdeler.
Kafamı karıştırma lütfen 😃

Hiç görüşmedik daha 4 5 gündür konuşuyoruz
Ohoo daha yüz yüze gelmemişsiniz bile. Birkaç kez yüz yüze görüşün, yine bir şey hissetmezsen görüşmeyi kesersin, ne var ki bunda, sorun edecek bir şey yok.

Sizin söylemenize gerek yok ki zaten biliyorum.Boyle standartta bir adam 37 yaşına kadar bekar kalmazdı çoktan kaparlardi bu yaştan sonra da ya tercih edilmeyenler kalmış piyasada ya da sorunlular seç beğen al🥸

Ee demek sorunuzun cevabini da biliyorsunuz. :) O adam istese bu tipsiz haliyle de hiç yoktan bekar cocuksuz birini bari bulabilir gayette 🙄 Dezavantajli olan sizsiniz aslinda.
Tanismak istemesi de kesin evlilik mi belli olmaz.

Zamanla seversin, pahalı çantalara ve pırlantalara sarılıp ağlarsın son çare... Görüş diyorum.

Mantık evliliğinde de belli bir seviyede hoşnutluk olması lazım ki hem muhatabınızın hem kendinizin hakkını korumuş olun. Çok itici geliyorsa olmaz.

Herşeyi batmasa belki ama salt imkanlar ve maddiyatla mutlu olabilecek yapıda biri misiniz?

Sadece size hitap etmiyor değil bakımsızmış buda büyük bir sorun.
Evet sadece maddiyatla tatmin olacak bir insan değilim ama aşık olsam da daha doğrusu olsak da bu duygu geçiyor diye düşünüyorum.

Ee demek sorunuzun cevabini da biliyorsunuz. :) O adam istese bu tipsiz haliyle de hiç yoktan bekar cocuksuz birini bari bulabilir gayette 🙄 Dezavantajli olan sizsiniz aslinda.
Tanismak istemesi de kesin evlilik mi belli olmaz.
Bu kadar fesat olmamlısın

fotoğrafını özelden paylaşsan deha gerçekçi önerilerde bulunuruz.
Ahhaha yapmayayım onu ya sadece arkadaşıma gösterdim abarttığını düşündüm ama haklısın dedi

Yani sevebılecegınız güçlü bı adam bulana kadar devam edın. Sevmedınız bırı ile çok zor. Bekarlıkta bır secım.

şimdi beni linç edeceksiniz ama

bu kadar kariyerli, imkanlı adamın
fiziği, bakımı da yerinde olsa

köy yerinde evlenmelik kız bakan delikanlı gibi etrafa soruşturup yok mu tanıdığın benim 500 koyunum 2000 dekar yerim var...filan diyerekten flört aramaz ki

eğitim, ,imkan, zeka, kariyer, sizden kat kat fazla
yaş farkı yok -sanırım?
adam evlenip ayrılmış da değil -anladığım?
cocuk yok galiba? olsa derdiniz.

tipi de olsa o size mi bakacak cidden böyle mi bekliyorsunuz? valla helal.

çünkü böyle bekleyen kadın da çok burada.

hep de böyle deniyor "kimler kimler var" diye. ben niyeyse etrafımda hiç göremiyoum o kimler kimleri...

hadi ben sıkıntılı olayım :D etrafımda o kadar bekar, iyi eğitimli, kariyerli, fiziği düzgün ama denk adam bulamayan kadın var ki. neredeyse herkes bekar benim çevremde.
Ağzın bal yesin😁

Back
X