Selamlar
Hiçbir işe yaramayan, 35 yaşına gelmiş hicbir sorumluluk almamış, arabası bile olmayan üstelik boşandığım için beni annesiyle kendilerinden üstün görüp beğenmeyen adamdan ayrıldım çok şükür
Karşıma bu sefer de tam tersi bir adam çıktı.Dunyanın en iyi universitelerinden birinde okumuş uzun yıllar Amerika'da yaşamış, buraya da bir proje için çağrılmış. Dünyanın çoğu yerini gezmiş.Ucak mühendisi iyi bir yerde çalışıyor.Arkadasim ilk söylediğinde deli misin hemen eklesin dedim.Sonra çocuk beni ekledi
Allah affetsin ama beni hiç ama hiç çekmedi.Kendisine de hiç bakmamış bence.Kendime sürekli salak mısın Cemile diyorum.
Aslında çocuk iyi birine benziyor ve gercekten cok zeki.Sevmeye, ısınmaya zorluyorum kendimi ama olmuyor.Bunun bir ısındırma büyüsü falan yok mu
kendi halinde bir memurum bir daha böyle bir kısmet çıkacağını zannetmiyorum.Ulkenin hali malûm.Eskiden orta direktik şimdi sefiliz. Yılda bir kere tatile gitmek için aylarca para biriktiriyorum ya da aylarca onun borcunu ödüyorum.Daha da önemlisi yurt dışı imkanı var.Fazla maddiyatçı görebilirsiniz ama hayatta sürekli kendim tırmalamaktan bıktım.Ailemden en ufak bir destek görmedm sadece kredi çekme günah diye akıl verdiler kimse çıkarıp beş kuruş vermedi.Eski eşim zaten tam bir parazitti beni rahat ettirmeyi geçtim sürekli ekstra çalışıp onun eksi hesaplarını , kartlarını öderdim.Yetmezmiş gibi bir de ailesi için para isterdi.Hala çocuğuma bes kuruş faydası yok.Uc kuruş nafaka için elli kere söyletir.
Tüm bu zorlukları maddi manevi bir destek görmemiş sürekli kendisi çabalamış yalnız bırakılmış bir kadın olduğumu belirtmek için anlatıyorum. Ben gerçekten rahat etmek istiyorum artık yalan değil ama en ufak bir hoşlanma hissetmiyorum.Bu olmadığı için de adam iyi bir şey dese bile batıyor.
Hiçbir işe yaramayan, 35 yaşına gelmiş hicbir sorumluluk almamış, arabası bile olmayan üstelik boşandığım için beni annesiyle kendilerinden üstün görüp beğenmeyen adamdan ayrıldım çok şükür
Karşıma bu sefer de tam tersi bir adam çıktı.Dunyanın en iyi universitelerinden birinde okumuş uzun yıllar Amerika'da yaşamış, buraya da bir proje için çağrılmış. Dünyanın çoğu yerini gezmiş.Ucak mühendisi iyi bir yerde çalışıyor.Arkadasim ilk söylediğinde deli misin hemen eklesin dedim.Sonra çocuk beni ekledi
Tüm bu zorlukları maddi manevi bir destek görmemiş sürekli kendisi çabalamış yalnız bırakılmış bir kadın olduğumu belirtmek için anlatıyorum. Ben gerçekten rahat etmek istiyorum artık yalan değil ama en ufak bir hoşlanma hissetmiyorum.Bu olmadığı için de adam iyi bir şey dese bile batıyor.