• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para gözümü kör etse

Yani ne bileyim hem zengin hem çirkin olamazsın.Adam 120 kilo falan.Zayiflayamiyorsan tıp çok ilerledi bunun bile caresi var sonra saç ektirebilirdi baya kel.Yani kendine hiç bakmamış hic yatırım yapmamış 😔
Kaç kez görüştünüz? Önce arkadaşça sohbet edip görüşülebilir.

Dunyanın en iyi universitelerinden birinde okumuş uzun yıllar Amerika'da yaşamış, buraya da bir proje için çağrılmış. Dünyanın çoğu yerini gezmiş.Ucak mühendisi iyi bir yerde çalışıyor.Arkadasim ilk söylediğinde deli misin hemen eklesin dedim.Sonra çocuk beni ekledi😵‍💫Allah affetsin ama beni hiç ama hiç çekmedi.Kendisine de hiç bakmamış bence
Yani ne bileyim hem zengin hem çirkin olamazsın.Adam 120 kilo falan.Zayiflayamiyorsan tıp çok ilerledi bunun bile caresi var sonra saç ektirebilirdi baya kel.Yani kendine hiç bakmamış hic yatırım yapmamış 😔

Ben de öyle diyordum ama su an yapamıyorum.Aklima Yeliz Yesilmen'in sözü geliyor erkeklerin cirkini de yakışıklısı da üzüyor hic değilse pahalı bir arabada üzülürüm
Çoğu ülkeyi gezmişse iş için gezmiş olma ihtimali yüksek, kilosu bir sağlık probleminden kaynaklanıyor olabilir kilolu diye yargılayamam, kelliği de öyle, illa herkes saç ektirecek diye bir şey yok çok yakışıklı keller var ama sanki bu adam size pahalı arabalar alıp her yıl birkaç ülkede tatil yaptıracak biri değil, var ama yemeyenlerden gibi görünüyor, yani varlık içinde yokluk çekerek üzülmek istiyorsanız siz bilirsiniz, ki çekim hissetmediğiniz biriyle para için dahi olmaz bence.

Dunyanın en iyi universitelerinden birinde okumuş uzun yıllar Amerika'da yaşamış, buraya da bir proje için çağrılmış. Dünyanın çoğu yerini gezmiş.Ucak mühendisi iyi bir yerde çalışıyor.

Daha şu yukardaki kismi okurken bu adam okulda, Amerikada işyerinde, gezdigi ulkelerde kimseyi bulamamista sosyal medyadan eklemeye mi kalmiş diye dusunuyordum ki neden size kaldigi belli oldu...

Ayni kriterlerdeki birinin daha cekici yakisikli bilmem ne versiyonunu bulabilecek misiniz? Bence evlenin gitsin. 😄 ama evlenecek mi?

Çoğu ülkeyi gezmişse iş için gezmiş olma ihtimali yüksek, kilosu bir sağlık probleminden kaynaklanıyor olabilir kilolu diye yargılayamam, kelliği de öyle, illa herkes saç ektirecek diye bir şey yok çok yakışıklı keller var ama sanki bu adam size pahalı arabalar alıp her yıl birkaç ülkede tatil yaptıracak biri değil, var ama yemeyenlerden gibi görünüyor, yani varlık içinde yokluk çekerek üzülmek istiyorsanız siz bilirsiniz, ki çekim hissetmediğiniz biriyle para için dahi olmaz bence.
Yok bence rahat para harcayan Biri ama son söylediğimizde haklısınız olmayınca olmuyor💁‍♀️

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha şu yukardaki kismi okurken bu adam okulda, Amerikada işyerinde, gezdigi ulkelerde kimseyi bulamamista sosyal medyadan eklemeye mi kalmiş diye dusunuyordum ki neden size kaldigi belli oldu...

Ayni kriterlerdeki birinin daha cekici yakisikli bilmem ne versiyonunu bulabilecek misiniz? Bence evlenin gitsin. 😄 ama evlenecek mi?
Sosyal medyadan eklemedi ki arkadaşım vasıtasıyla tanıştık

Yok düşünemiyorum bile🤢
şimdi beni linç edeceksiniz ama

bu kadar kariyerli, imkanlı adamın
fiziği, bakımı da yerinde olsa

köy yerinde evlenmelik kız bakan delikanlı gibi etrafa soruşturup yok mu tanıdığın benim 500 koyunum 2000 dekar yerim var...filan diyerekten flört aramaz ki

eğitim, ,imkan, zeka, kariyer, sizden kat kat fazla
yaş farkı yok -sanırım?
adam evlenip ayrılmış da değil -anladığım?
cocuk yok galiba? olsa derdiniz.

tipi de olsa o size mi bakacak cidden böyle mi bekliyorsunuz? valla helal.

çünkü böyle bekleyen kadın da çok burada.

hep de böyle deniyor "kimler kimler var" diye. ben niyeyse etrafımda hiç göremiyoum o kimler kimleri...

hadi ben sıkıntılı olayım :D etrafımda o kadar bekar, iyi eğitimli, kariyerli, fiziği düzgün ama denk adam bulamayan kadın var ki. neredeyse herkes bekar benim çevremde.

Yok bence rahat para harcayan Biri ama son söylediğimizde haklısınız olmayınca olmuyor💁‍♀️
Hiç görüşmediğiniz birinin para harcadığından nasıl emin olabiliyorsunuz? Kaldı ki size para harcayacağı ne malum ?
Birkaç gündür yazıştığınız ama henüz yüz yüze görüşmediğiniz adamdan hemen emin olmayın, para için gözümü kapatır evlenirim diyebilirsiniz asla yargılamam ama kadın erkek ilişkilerinde çekim arayan, aşk arayan biriyim o yüzden ben ağzımdan burnumdan para da fışkırtsa hiçbir şey hissetmediğim erkekle asla evlenmem bünyem de midem de kaldırmaz :(

şimdi beni linç edeceksiniz ama

bu kadar kariyerli, imkanlı adamın
fiziği, bakımı da yerinde olsa

köy yerinde evlenmelik kız bakan delikanlı gibi etrafa soruşturup yok mu tanıdığın benim 500 koyunum 2000 dekar yerim var...filan diyerekten flört aramaz ki

eğitim, ,imkan, zeka, kariyer, sizden kat kat fazla
yaş farkı yok -sanırım?
adam evlenip ayrılmış da değil -anladığım?
cocuk yok galiba? olsa derdiniz.

tipi de olsa o size mi bakacak cidden böyle mi bekliyorsunuz? valla helal.

çünkü böyle bekleyen kadın da çok burada.

hep de böyle deniyor "kimler kimler var" diye. ben niyeyse etrafımda hiç göremiyoum o kimler kimleri...

hadi ben sıkıntılı olayım :D etrafımda o kadar bekar, iyi eğitimli, kariyerli, fiziği düzgün ama denk adam bulamayan kadın var ki. neredeyse herkes bekar benim çevremde.
Tamm kral sakin ol adam sadece çirkin olduğu icin bana baktı.Bu kadar kariyerli zengin bir de tipli olsaydı tabii ki sana bakardı

Selamlar
Hiçbir işe yaramayan, 35 yaşına gelmiş hicbir sorumluluk almamış, arabası bile olmayan üstelik boşandığım için beni annesiyle kendilerinden üstün görüp beğenmeyen adamdan ayrıldım çok şükür 😎
Karşıma bu sefer de tam tersi bir adam çıktı.Dunyanın en iyi universitelerinden birinde okumuş uzun yıllar Amerika'da yaşamış, buraya da bir proje için çağrılmış. Dünyanın çoğu yerini gezmiş.Ucak mühendisi iyi bir yerde çalışıyor.Arkadasim ilk söylediğinde deli misin hemen eklesin dedim.Sonra çocuk beni ekledi😵‍💫Allah affetsin ama beni hiç ama hiç çekmedi.Kendisine de hiç bakmamış bence.Kendime sürekli salak mısın Cemile diyorum.🫠Aslında çocuk iyi birine benziyor ve gercekten cok zeki.Sevmeye, ısınmaya zorluyorum kendimi ama olmuyor.Bunun bir ısındırma büyüsü falan yok mu😁kendi halinde bir memurum bir daha böyle bir kısmet çıkacağını zannetmiyorum.Ulkenin hali malûm.Eskiden orta direktik şimdi sefiliz. Yılda bir kere tatile gitmek için aylarca para biriktiriyorum ya da aylarca onun borcunu ödüyorum.Daha da önemlisi yurt dışı imkanı var.Fazla maddiyatçı görebilirsiniz ama hayatta sürekli kendim tırmalamaktan bıktım.Ailemden en ufak bir destek görmedm sadece kredi çekme günah diye akıl verdiler kimse çıkarıp beş kuruş vermedi.Eski eşim zaten tam bir parazitti beni rahat ettirmeyi geçtim sürekli ekstra çalışıp onun eksi hesaplarını , kartlarını öderdim.Yetmezmiş gibi bir de ailesi için para isterdi.Hala çocuğuma bes kuruş faydası yok.Uc kuruş nafaka için elli kere söyletir.
Tüm bu zorlukları maddi manevi bir destek görmemiş sürekli kendisi çabalamış yalnız bırakılmış bir kadın olduğumu belirtmek için anlatıyorum. Ben gerçekten rahat etmek istiyorum artık yalan değil ama en ufak bir hoşlanma hissetmiyorum.Bu olmadığı için de adam iyi bir şey dese bile batıyor.
Bilemedim ya hiç bişey hissetmeden rahat edicem diye bir evlilik yapilirmi

Hiç görüşmediğiniz birinin para harcadığından nasıl emin olabiliyorsunuz? Kaldı ki size para harcayacağı ne malum ?
Birkaç gündür yazıştığınız ama henüz yüz yüze görüşmediğiniz adamdan hemen emin olmayın, para için gözümü kapatır evlenirim diyebilirsiniz asla yargılamam ama kadın erkek ilişkilerinde çekim arayan, aşk arayan biriyim o yüzden ben ağzımdan burnumdan para da fışkırtsa hiçbir şey hissetmediğim erkekle asla evlenmem bünyem de midem de kaldırmaz :(
Rahat tavırlarından anladım.Iş icin değil Avrupa gezileri mesela bunu da biliyorum bana para harcayıp harcayamayacagini bilemem ama evlilik durumunda su anki durumdan daha rahat yaşayacağım kesin.Maalesef ben de hâlâ ask arıyorum.Gerci aşık olarak evlendigim adamdan da etime kemiğime kadar tiksinmiştim bunun geçici bir duygu olduğuna da biliyorum.

Sosyal medyadan eklemedi ki arkadaşım vasıtasıyla tanıştık

Tanisma bile degil ki kiz anlatmis size, siz de eklesin demissiniz. Arkadas usulu gorucu iste beklentisi yuksek bir adam degil belliki ki buna ragmen kapan olmamiş yani aksi olsa size kalmazdi simdiye kadar zaten. 😬 Degerlendirin bence ama belli olmaz bu isler belki evlenmek istemeyecek belki baska sorunlari da vardir tipi disinda

Tanisma bile degil ki kiz anlatmis size, siz de eklesin demissiniz. Arkadas usulu gorucu iste beklentisi yuksek bir adam degil belliki ki buna ragmen kapan olmamiş yani aksi olsa size kalmazdi simdiye kadar zaten. 😬 Degerlendirin bence ama belli olmaz bu isler belki evlenmek istemeyecek belki baska sorunlari da vardir tipi disinda
Söyle oldu.Biz o arkadaşımla foto paylaşmıştık oradan görmüş beni ve ona söylemiş tanıştır diye.Ben de farkındayım salak degilim bu kadar her şeyi tik bir adam tipinden dolayı yalnız kalmış 😅herkes ayy havalanma çirkin olmasa sana mı bakardı tavrı içinde 😄

Ben de öyle diyordum ama su an yapamıyorum.Aklima Yeliz Yesilmen'in sözü geliyor erkeklerin cirkini de yakışıklısı da üzüyor hic değilse pahalı bir arabada üzülürüm
O özlü söz zengini de fakiri de üzüyordu😁Bu arada katılıyorum kendisine

Rahat tavırlarından anladım.Iş icin değil Avrupa gezileri mesela bunu da biliyorum bana para harcayıp harcayamayacagini bilemem ama evlilik durumunda su anki durumdan daha rahat yaşayacağım kesin.Maalesef ben de hâlâ ask arıyorum.Gerci aşık olarak evlendigim adamdan da etime kemiğime kadar tiksinmiştim bunun geçici bir duygu olduğuna da biliyorum.
Bence bir ilişki için acele etmeyin hele evlilik için çok temkinli davranın, maddi imkanları gözünüzü boyamasın, inanın varlıklı biri bana hayatı yaşatacak diye düşünülen insanların çektirdiği acılar da hiç hafif acılar olmuyor, öyle şeyler yaşatıyorlar ki para için bile katlanılmıyor.

Adamla istiyorsanız yüz yüze görüşün arkadaş olun ama birlikte bir gelecek planlamayın, en azından şu an.
Belki iyi arkadaş olursunuz, evlilik olmaz da bu arkadaşlığın karşılığı size yurt dışı kariyer olarak döner vs.

Back
X