Para buldum

Çok alakasız bir konuyu işgal ettik ama ben kendimi tutamadım konu sahibi kusura bakma, parayı bulan sensin,.biz fikir veririz sorduğun için, gerisi sana kalmış. :KK5:@esenlik82
Yok sorun değil, okuyorum keyifle...
Mahallede oturan bir teyzeye söyledim o soruşturacak ondan da birşey çıkmazsa sokak köpeklerine mama gidecek

Sokak hayvanlarına bakıyosun gerçekten zavallı haldeler yara bere içinde kemikleri sayılıyor tek isteği belki bi basının okşanması biraz yemek. İnsanlar öyle mi çocuklar bile anasının gözü.. Ben şu yaşıma kadar daha birtane bile gerçekten mağdur insan görmedim ya çalışmıyor ya alkol bağımlısı çoğunun ağzında iğrenç küfürler.. tekmelıyolar, asıyolar üstüne kaynar sular döküyorlar yok geçmiyor hayvanlara olan kinleri..
Çok haklısın gerçekten neden bukadar kötüler anlamak zor. Ben sokaktaki kedilere kopeklere yiyecek verdiğimde, cok ac olsalar bile yemeye baslamadan once tesekkur eder gibi sürtünmeler bakışmalar... ilk once sevgi sonra yemek.. bunu yaşamayanlara acıyorum.

Parayı hiç almasaydınız keşke onlar belki gelip bulurdu kimse almadan.sahibini bulmaya çalışın sonuçta hayırlı bir para değil harcamanız doğru olmaz.karakola camiiye falan bırakın civardaki onlar anons ederek belki bulurlar en azından sizden çıkmış olur.belki çok ihtiyaçları vardır o paraya.

Hanımlar,
birbirinizin hayvanseverliğini sorgulayıp tartışma çıkarak sözler söylemek yerine, bulunan parayla ilgili tavsiyelerinizi yazar mısınız lütfen?

Son düzenleme:
Telefonda buldum para da.Hiçbirini almak,harcamak aklıma gelmedi.Genelleme yapmışsınız cevap vermek istedim ,sevgiler.

Geçen sene buldum telefon iphone 7 idi sanırım karda düşürmüş aldım taktım şarja şifre var hatta yenisini çıkarmış simin üstündeki numaralardan tanıdık vasıtasıyla numaranın neolduğunu öğrendim aradım ulaştım ayı teşekkür bile etmedi bidaha bulursam denize atarım

Geçen sene buldum telefon iphone 7 idi sanırım karda düşürmüş aldım taktım şarja şifre var hatta yenisini çıkarmış simin üstündeki numaralardan tanıdık vasıtasıyla numaranın neolduğunu öğrendim aradım ulaştım ayı teşekkür bile etmedi bidaha bulursam denize atarım
Yontulmamış bir odun için iyilik yapmaya küsmeyi lütfen ya

İnşallah ya Hoppa çok isterim ama sanırım konulup unutulmuş para, çünkü bende bazen öyle yapıyorum bir yerlere saklayıp unutuyorum zor buluyorum
Ne güzeeel, "konulup unutulmuş para" konulup unutulmuş param hiç olmadı. Koydum ama unutamadım.:kızgın:
Hatta birikim bile yapamıyorum. Müsrif değilim ama olmuyor.
Neyse çevrede esnaf varsa onlara sorun kim atmış belki biliyorlardır. Olmazsa arkadaşların dediği gibi hayvan maması alın

Kedi köpek maması alıp ütün köşe başlarına dökün ve evler yapın biz bir şekilde bulabiliyoruz yiyecek içecek ama onlar tüm kışı dışarda geçiriyor.

Bir süre bekleyip yakın çevreye sormama rağmen sahibini bulamadığın parayı sokak köpeklerine mama olarak gitmiştir �nşallah para sahiplerinin ölmüşlerine gitsin.

Back
X