- 23 Ağustos 2012
- 50.917
- En iyi cevaplar
- 1
- 236.953
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sizden de razı olsun, ben birey yapmadım ki hatta almakla doğru mu yaptım bilemiyorumKonu sahibi kardesim. Seni gonulden kutluyorum. Allah senden ve senin gibilerinden razi olsun ne diyim..
Olsun. Bunun dogru olup olmadigini dusunmek, ne yapmam gerekir diye burdakonu acmak herkesin yapacagi birsey degil. İyiki de sen almissin cunku belliki o para iyi yerlere harcanacak ya da belki de sahibi bulunup ona teslim edilecek. Ama baskasi alsaydi belki de -buyuk ihtimalle- kendisine harcayacakti.Allah sizden de razı olsun, ben birey yapmadım ki hatta almakla doğru mu yaptım bilemiyorum
Silivri canları diye biyer var. Instegramda sayfaları var. Şuan o kadar kötü durumdalarki. Mamaları yok.son 1 günlük diyolardı.okuyan varsa onlarda göndrebilir.Herkese iyi akşamlar Bugün eve giderken çöp konteynırları kenarında atılmış bir çekyat vardı
Kağıt toplayıcılar çekyat demirlerini almışlar kumaşlarını açmışlar tam geçerken kenarında para gördüm eğildim baktım 300 lira sanırım saklamak için süngerle konuşun arasına koymuşlar bir sürü çocuk kalabalıkları da geliyordu tekrar bırakamadım
evdekiler keşke almasaydın dedi çocukları sordum buraya kim bıraktı diye kimse bilmiyor doğal olarak Koskoca Fatih'te...
şimdi ben bu parayı ne yapayım diyorum ki Kızılay'a bağışta bulunsa da sevabı onlara gitsin ya da ne yapayım
Ben hemen mama alıyorum . En azından hayvanların kesin gıdaya ihtiyacı var biliyorum İçim rahat oluyorKendim harcamam söz konusu bile olamaz Allah korusun 1 kuruş bile olsa keşke sahibini bulsam ona versem ama koskoca fatih
Allah razı olsun düşünceleriniz sizin kalbinizin güzelliğidir Allah kimseye bir kuruş da olsa Hakkı olmayanın alanlardan etmesinOlsun. Bunun dogru olup olmadigini dusunmek, ne yapmam gerekir diye burdakonu acmak herkesin yapacagi birsey degil. İyiki de sen almissin cunku belliki o para iyi yerlere harcanacak ya da belki de sahibi bulunup ona teslim edilecek. Ama baskasi alsaydi belki de -buyuk ihtimalle- kendisine harcayacakti.
Çok haklısınız unutulmuş para Bence de benim aklıma Kızılay gelmişti ama buraya yazmam iyi oldu birbirinden güzel fikirler varkarakola bırakmak iyi fikir değil bence.çünkü parayı yolda falan bulmamışsınız.muhtemelen evde çekyatın arasına saklanan bir para.orada unutulmuş.sahibi aramaya çıkmayacaktır.
löseve bağış yapabilirsiniz.ya da bazı arkadaşların dediği gibi sokak hayvanlarına mama alın.
bu arada komşuymuşuz.ben de fatih teyim.
Hayvan barinagiysa mama satin alip yollayin, cocuklar icin biseyse ic camasiri alip yollaya bilirsiniz ama para verilmesini uygun bulmuyorum ben.
Cenevrede unicef'e ait binayi gördükten sonra hic bir kuruma inancim kalmadi. Cenevrede o binayi kiraya verseler yemin ediyorum afrikayi kurtarirlar.
Sokak hayvanlarına mama alın . Ama nakit olarak camiye,okula,derneğe vs. falan vermeyin bağış diye .Herkese iyi akşamlar Bugün eve giderken çöp konteynırları kenarında atılmış bir çekyat vardı
Kağıt toplayıcılar çekyat demirlerini almışlar kumaşlarını açmışlar tam geçerken kenarında para gördüm eğildim baktım 300 lira sanırım saklamak için süngerle konuşun arasına koymuşlar bir sürü çocuk kalabalıkları da geliyordu tekrar bırakamadım
evdekiler keşke almasaydın dedi çocukları sordum buraya kim bıraktı diye kimse bilmiyor doğal olarak Koskoca Fatih'te...
şimdi ben bu parayı ne yapayım diyorum ki Kızılay'a bağışta bulunsa da sevabı onlara gitsin ya da ne yapayım
Tuzla taraflarında yol kenarlarında ormanlık alanlarda bırakılmış, terkedilmişbir sürü köpek var, onlara mama alıp bıraktırabilirim aslındaSokak hayvanlarına mama alın . Ama nakit olarak camiye,okula,derneğe vs. falan vermeyin bağış diye .