Para buldum

07marla34

Her hata bakiredir tekrarı zevke girer
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
1.141
1.213
133
Herkese iyi akşamlar Bugün eve giderken çöp konteynırları kenarında atılmış bir çekyat vardı
Kağıt toplayıcılar çekyat demirlerini almışlar kumaşlarını açmışlar tam geçerken kenarında para gördüm eğildim baktım 300 lira sanırım saklamak için süngerle konuşun arasına koymuşlar bir sürü çocuk kalabalıkları da geliyordu tekrar bırakamadım

evdekiler keşke almasaydın dedi çocukları sordum buraya kim bıraktı diye kimse bilmiyor doğal olarak Koskoca Fatih'te...
şimdi ben bu parayı ne yapayım diyorum ki Kızılay'a bağışta bulunsa da sevabı onlara gitsin ya da ne yapayım

Herkese iyi akşamlar Bugün eve giderken çöp konteynırları kenarında atılmış bir çekyat vardı
Kağıt toplayıcılar çekyat demirlerini almışlar kumaşlarını açmışlar tam geçerken kenarında para gördüm eğildim baktım 300 lira sanırım saklamak için süngerle konuşun arasına koymuşlar bir sürü çocuk kalabalıkları da geliyordu tekrar bırakamadım

evdekiler keşke almasaydın dedi çocukları sordum buraya kim bıraktı diye kimse bilmiyor doğal olarak Koskoca Fatih'te...
şimdi ben bu parayı ne yapayım diyorum ki Kızılay'a bağışta bulunsa da sevabı onlara gitsin ya da ne yapayım

Siz bsy yapmayin muhtara ve ordaki camiye soyleyin camiye birakin

Karakola haber verseniz?

Kaybeden kişi karakola başvurmuş olabilir. Cami anonsu dinleyen kalmadı artık. Trafik gürültüsünde bir şey de duyulmuyor.

Bir kaç gün daha saklayın bir şey yapmadan. Sahibi arıyordur.

Sahibinin kötü gün parasıdır muhtemelen. Umarın kendisine ulaşabilirsiniz:cry:

Sahibinin kötü gün parasıdır muhtemelen. Umarın kendisine ulaşabilirsiniz:cry:
İnşallah ya Hoppa çok isterim ama sanırım konulup unutulmuş para, çünkü bende bazen öyle yapıyorum bir yerlere saklayıp unutuyorum zor buluyorum

Bir an 300 bin tl sandim. Sahibini bulmaya calisin ama zor bir sokakta bir sürü insan oturuyor burda. Bir yere yardim yapin

Back
X