- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
-
arkadaşlar bireysel emekilik diye bir ürün var 10 yıl düzenli ödeme ve 56 yaş sınırı olmak üzere emekli olabiliyorsunuz.minümüm yatıracağınız tutarlar devlet garantisinde devlet tahvili ve hazine bonolarında değerlendiriyor yani devletin desteklediği devlet garantili bir ürün.ayrıca ödediğiniz tutarları vergiden de düşebiliyorsunuz.bende var o şekilde küçük küçük birikim yapmaya çalışıyoum tavsiye ederim.özellikle bayanlara....
bende biriktemiyorum elimize az para geöiyor 500 ev kirası veriyoruz faturalar dogalgaz derken onlarda toplamında400 falan oluyor kredi borcu falan derken eşimin parası bitiyor benimde maaşım az..birde bebk için doktrora gidiyorum her ay 120 oraya gidiyor ayrıyetten ilaç igne paraları zaten ona yetemedik önceki kiradan depozito kalmıştı onu bozdurup aldık ilaçları birikmiyor yani para borç olunca neyi koyacaksın köşeye 500 limiti olan kart var o bile doluyor elde para kalmayınca.ama ben bozuklukları köşeye kumbaraya atıyorum öyle biriktirmeye çalışıyoruz.. kızlar ya bu bireysel emekliligi açarmısını biraz aylıkmı ödüyorsunuz bankaya şartları nedir ne kadar ödüyorsunuz ne kadar süre ödüyorsunuz.??netten arattım pek bişe anlamadım..yardımcı olurmusunuz nedir bu tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?