Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar ben para biriktirmeye karar verdim. Nasıl birikim yapayım bilmiyorum. Dolar mi alayim yoksa altın mi yoksa hesap mi acayim karar veremiyorum altın hesabi falan var ama bu konular hakkında hic bilgim yok
Merhaba kızlar ben para biriktirmeye karar verdim. Nasıl birikim yapayım bilmiyorum. Dolar mi alayim yoksa altın mi yoksa hesap mi acayim karar veremiyorum altın hesabi falan var ama bu konular hakkında hic bilgim yok
en sevdigim bireysel emeklilik :) fark etmeden birikiyor.Merhaba kızlar ben para biriktirmeye karar verdim. Nasıl birikim yapayım bilmiyorum. Dolar mi alayim yoksa altın mi yoksa hesap mi acayim karar veremiyorum altın hesabi falan var ama bu konular hakkında hic bilgim yok
Dolarım var harcamıyorum mesela döviz bilmiyorum hic bilgim yok.Biriktirdiğiniz parayı kısa vadede harcamayacaksanız altın veya dövize yatırın derim. Bunlarda kaybetme riski TL'ye göre daha azdır. Zaten şu ara TL çok değersiz.
Bireysel emeklilik nasıl oluyor yaşım kuck başlayabilir miyim bilmiyorum çeyiz hesabida kafami çok.kurcalıyor 27 yaşına kadar kullanamazsın diyorlarbireysel emeklilik veya yaşına göre çeyiz hesabı.
bi de her ay kenara 1 gram altın at.
ev alacak kadar birikimim yokKredi cekin ev alin.kiraya verin.kira ile krediyi odeyin
Ben ekonomistim, dilersen yardımcı olabilirim.Merhaba kızlar ben para biriktirmeye karar verdim. Nasıl birikim yapayım bilmiyorum. Dolar mi alayim yoksa altın mi yoksa hesap mi acayim karar veremiyorum altın hesabi falan var ama bu konular hakkında hic bilgim yok
Ben ekonomistim dilersen yardımcı olabilirim.Merhaba kızlar ben para biriktirmeye karar verdim. Nasıl birikim yapayım bilmiyorum. Dolar mi alayim yoksa altın mi yoksa hesap mi acayim karar veremiyorum altın hesabi falan var ama bu konular hakkında hic bilgim yok
Para biriktirmekle ilgili bir planınız varsa size yardımcı olabilirim, ekonomistim.Ay şu an bende bunu düşünüyorum. Şu an altın da döviz de o kadar yüksek ki belkide bi süre tl biriktirip sonra düşünce altın veya dövize çevirmek daha mantıklı olablir.