Teşekkür ederimçok güzelmiş. iyi günlerde harcayın :)
Kumbara candır :)Merhaba birikim başlıkları var hatta 2 tane gruba da fotoğraflı yorum yaptım ama oralar çok kalabalık kendi mesajımı bile unuturum . Biraz günlük gibi kullanacağım bir başlık olsun dedim .
Neyse bilen bilir 52 hafta kumbarasi gibi 60 hafta kumbarasi yaptım. Ama hedefim 60 hafta da değil de Temmuz ayının 1.gününe kadar bu 60 haftayı bitirmek . Şimdilik 2 hafta da 4 haftayı bitirdim .
Hedefim 1 tam altın almak . Tabi altın o zamana kadar artar ama olsun şimdilik hedef bu . Bir başka kumbaram da var ama ufak tefek bir kumbara onu da ilerleyen zamanlarda anlatırım.
Teşekkür ederim ❣Kumbara candır :)
Bereketli olsun birikiminiz.
Hayırlı olsun yeni konunuz,Merhaba birikim başlıkları var hatta 2 tane gruba da fotoğraflı yorum yaptım ama oralar çok kalabalık kendi mesajımı bile unuturum . Biraz günlük gibi kullanacağım bir başlık olsun dedim .
Neyse bilen bilir 52 hafta kumbarasi gibi 60 hafta kumbarasi yaptım. Ama hedefim 60 hafta da değil de Temmuz ayının 1.gününe kadar bu 60 haftayı bitirmek . Şimdilik 2 hafta da 4 haftayı bitirdim .
Hedefim 1 tam altın almak . Tabi altın o zamana kadar artar ama olsun şimdilik hedef bu . Bir başka kumbaram da var ama ufak tefek bir kumbara onu da ilerleyen zamanlarda anlatırım.
Yaa ama şimdi de ben sizi merak ettimHayırlı olsun yeni konunuz,
Ben tanidim sizi instada görüyorum, hemde kumbaranizdan ☺
Amaçlar ayni, güzel birikimler yaparsiniz umarım.
Reklamini da yaptim böyleceYaa ama şimdi de ben sizi merak ettimoraya da bugün atmıştım maşallah size ☺ umarım hepimiz amacımıza ulaşırız da güzel birikimlerimiz olur ☺
Ay teşekkür ederimReklamini da yaptim böylece
Amin çok amin..
Hayırlı olsun güzel birikimler yapabilmen amacına ulaşabilmen dileğiyleMerhaba birikim başlıkları var hatta 2 tane gruba da fotoğraflı yorum yaptım ama oralar çok kalabalık kendi mesajımı bile unuturum . Biraz günlük gibi kullanacağım bir başlık olsun dedim .
Maşallah cidden okuduğum her satırda size hayran oldum. Umarım çok daha güzel günleriniz olurHayırlı olsun güzel birikimler yapabilmen amacına ulaşabilmen dileğiyle
Birikim yapmak iyi kötü zaman için harika bir şey
Oldum olası savurgan biri değildim
Çocukken de gençken de tutumlu idim.
Elime mesleğimi aldıktan ve de sıkıntılı bir evlilik süreci yaşamaya başlayınca birikim yapmaya çok daha fazla önem vermeye başladım
Hayatta bazı sahtekarlara bir sebepten dolayı para da kaptırdım onlar da ahiretlik birikim diyorum ☺
Arabamı evimi aldım kredisiz borçsuz
Evimin içini sıfırdan döşedim
Hala da birikim yapıyorum
Sana ve herkese bol bereketli birikimler diliyorum
60 hafta boyunca o haftanın parasını atıyorsun ama benim hedefim temmuza kadar bitirmekHayırlı olsun.Ben anlamadım ama 60 hafta olayı nasıl oluyor.
Mesela 10 tl atacağım diye düşünüp 60 hafta boyunca 10ar tl mi atıyoruz doğru mu anladım ?60 hafta boyunca o haftanın parasını atıyorsun ama benim hedefim temmuza kadar bitirmek
Yok mesela 1.hafta 1 tl , 2 .hafta 2 tl .... 59.hafta 59 tl , 60 . Hafta 60 tl . Bunu 52 hafta yapıyorlardı ben kendim için 60 haftaya kadar uzattımMesela 10 tl atacağım diye düşünüp 60 hafta boyunca 10ar tl mi atıyoruz doğru mu anladım ?
He şimdi anladım.teşekkür ederim.inşallah hedefinize ulaşırsınız.Yok mesela 1.hafta 1 tl , 2 .hafta 2 tl .... 59.hafta 59 tl , 60 . Hafta 60 tl . Bunu 52 hafta yapıyorlardı ben kendim için 60 haftaya kadar uzattım