Para biriktirme günlüğüm

Peridamla

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2019
127
335
31
Merhaba birikim başlıkları var hatta 2 tane gruba da fotoğraflı yorum yaptım ama oralar çok kalabalık kendi mesajımı bile unuturum . Biraz günlük gibi kullanacağım bir başlık olsun dedim .

Neyse bilen bilir 52 hafta kumbarasi gibi 60 hafta kumbarasi yaptım. Ama hedefim 60 hafta da değil de Temmuz ayının 1.gününe kadar bu 60 haftayı bitirmek . Şimdilik 2 hafta da 4 haftayı bitirdim .

Hedefim 1 tam altın almak . Tabi altın o zamana kadar artar ama olsun şimdilik hedef bu . Bir başka kumbaram da var ama ufak tefek bir kumbara onu da ilerleyen zamanlarda anlatırım.

Eklentiler

• 20191031_233648.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 132
  • 20191031_233654.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 153
  • 20191031_233659.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 117
Kumbara candır :)
Bereketli olsun birikiminiz.

Selam

60 hafta biriktiriyorum etkinliğinde 40.haftayı da atıyorum. Bu para son kalan paramdı. Birikim için ayırıyorum malum hedef tamaltın .

Her zaman bu kadar çok atamayacağımın farkındayım o yüzden büyük sayılar bittikçe mutlu oluyorum . Sizde parabiriktirme nasıl gidiyor ?

Hayırlı olsun yeni konunuz,
Ben tanidim sizi instada görüyorum, hemde kumbaranizdan ☺
Amaçlar ayni, güzel birikimler yaparsiniz umarım.

Hayırlı olsun güzel birikimler yapabilmen amacına ulaşabilmen dileğiyle
Birikim yapmak iyi kötü zaman için harika bir şey
Oldum olası savurgan biri değildim
Çocukken de gençken de tutumlu idim.
Elime mesleğimi aldıktan ve de sıkıntılı bir evlilik süreci yaşamaya başlayınca birikim yapmaya çok daha fazla önem vermeye başladım
Hayatta bazı sahtekarlara bir sebepten dolayı para da kaptırdım onlar da ahiretlik birikim diyorum ☺
Arabamı evimi aldım kredisiz borçsuz
Evimin içini sıfırdan döşedim
Hala da birikim yapıyorum
Sana ve herkese bol bereketli birikimler diliyorum

Maşallah cidden okuduğum her satırda size hayran oldum. Umarım çok daha güzel günleriniz olur

Bugün başka bir kumbaraya 1 tl attım dün de 5 tl atmıştım. Ayrı bir yerde birikiyor ufak ufak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…